öyküm artık yok...

gülşahcım bugün sen ve güzel bebeğin için dualarım o şimdi meleklerin yanında mutludur annesi sende mutlu ol o seni görüyodur üzülürsen o da üzülür a.s

canım allah yar ve yardımcın olsun.bende yeni bir anneyim.şu an ağlıyorum hüngür hüngür çok üzüldüm.rabbim böyle ağır imtahanlarına tabi tutmasın hiç birimizi..yinede allahın sevdiği kuluymuşsun zor bir imtihan..rabbim yeni bir evlatla onun boşluğunu doldursun tez zamanda inşallah..

canim seni tanimiyorum belki ama inan acini paylasiyorum.aglamamak için zor tuttum kendimi yazini okuyunca.Allah sana sabir versin.baska diyecek soz bulamiyorum.

canım arkadasım allah sana sabır versin.fakat merak ettiğm bir sey var öykücüğün hastalığı hiç belirti vermedimi öksürük falan bunu seni üzmemek için sormamıştım ama merak ediyorum arkadasım özür dilerim simdiden ama cevabını merak ediyorum

hayır hiç hemde..sadece bir kere öksürdü..oda her bebekte olur dediler..hiçbir şekilde ateşlenmedi..ben kulaktan ateşölçer almıştım hatta hep ölçtüm..son gün bitkindi sadece acayip halsizdi..kımıldayacak hatta aglayacak hali yoktu..biz direnç göstergesi sandık ateşlenmemesini..fakat dirençsizmiş ondan ateşlenmemiş..bu arada kızım ztürreden ölmedi onun tedavisini görerken içine kustugu için öldü..

ALLAH sabır versin arkadaşım.

bildiğim bişey var. ALLAH bebişini kaybeden aileleri cennette bebeğini veriyormuş. ve her zaman cocuğunun tadını alıyormuşsun . ALLAH bebeğinle cennette kavuşmayı nasip etsin. isyan etmeki bundan mahrum olma. ALLAH bizim hakkımızda en iyisini bilir.
senağlamasenağlamasenağlama

gülşahcım senin ilacın zaman ve en kısa zamanda ikinci bebek kendini toplar toplamaz ikinciyi dene bende ik bebeğimi kaybettim 3 aylık çok üzüldüm ağladım ikinciyi denedim tabiki senin acın büyük ama bu senin acını hafifletir allah yar ve yardımcın olsun canım

canım belki haklı olabilirsin..çünkü bu olay dünyada ilk defa benim basıma gelmiyor..ama şu anda yada önümüzdeki aylarda yada yıllarda bebek düşünmüyorum daha dogrusu düşünemiyorum..herşeyin ilac ızaman tabi..belki fikrim değişir..

Peygamber Efendimizin çok sevdiği bir ashabı vardı...Bu ashabınında çok güzel bir erkek evladı vardı...Nereye gitse evladını yanında götürürdü...ayrılmaz ikili gibilerdi..ve Peygamber Efendimiz bu sahabiyi göremez olmuştu...yanındakilere sordu...bu kardeşimizden haberiniz var mı diye...onlarda '' ya Rasulallah evladı vefat etti,o gün bugündür dışarı çıkmıyor'' dediler...

Efendimizde o sahabinin yanına gitti ve ona hitaben dedi ki...İnsan sevdiğiyle beraberdir,mahşerde onunla cennete gitmek istemezmisin...
Oda bu nasıl olacak ya Rasulallah dedi...
Efendimizde mahşer anında evladın cennetin kapısında bekleyecek,Allahta ona soracak -neden bekliyorsun,bebeğinde ben annem,babam olmadan cennete girmem diyecek...Ve merhametli olan Rabbimde tamam öyleyse al anneni,babanı ve cennetime gir diyecek....ve o sevimli çocuk bir eliyle annesinin,bir eliyle babasının ellerinden tutacak ve cennete girecek...

Canım kardeşim Rabbim seni okadar çok sevmiş ki fani olan bu dünyada evladını almış ama ebedi olan dünyada cennetini vaad etmiş...inanıyorum ki bebeğin bir eliyle senin,bir eliyle babasının ellerinden tutacak ve birlikte cennet bahçelerinde asıl mutluluğu yaşayacaksınız,hemde bir daha ayrılmamak üzere,ebedi dünyada,sayısız nimetler içinde...ne mutlu sana Rabbimin böyle sevgili kulu olduğun için,ebedi saadete sahip olduğun için...

ANNEMDE BİR EVLADINI KAYBETTİ,O HEP DERKİ BEBEĞİM BENİM CENNETİM,CENNETE UZANAN YOLUM..ODA ŞU AN SENİN CENNETİN..BUNU SAKIN UNUTMA OLURMU...

Allah yardımcın olsun atlatırsın inşallah çok üzüldüm Allah bunu unutturacak acı vermesin

çok sagol arkadasım..dün yine kabus gibi bir geceydi..öykümü çok özledim..ve yokluguna alışmak çok zor olacak..

arkadaşım başın sağolsun .. allah sana sabırların en büyüğünü versin.. yazdıklarını okurken inanki tutamadım gözyaşlarımı ve şu anda çok üzgünüm inanki..
benime 1 yaşında kızım var ve kızım da 1 aylıkken kusmuğunu yuttu mosmor olmuştu. allahamıma şükrler olsun onu bana bağışladı.acını çok çok iyi anlıyorum hamileyken 4 aylık birde bebeğimi kaybettim.ben böyleyken çektiğim acıları tarif dahi edemem. birde seni düşünüyorumda allahım sana sabırlar versin demekten başka bişey diyemiyorum.
allah sevdiklerini sana bağışlasın hayırlı sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsininşallah.
tekrar başın sağolsun...a.s.a.s.

canım Allah çok büyük sabır versin sana okurken gözlerim doldu.ağlaya ağlaya okudum .Ne yazacağımı bilemiorum inan..ama o seni cennette beklio olucak o artık bi melek ve orda çok huzurlu..Allah kimseyi sevdikleriyle sınav etmesin..sana tekrar sabırlar diliorum arkadaşım..Allah yardımcın olsun.Bi kadın olarak anne olmasam da seni az çok anlayabiliorum sen çok zor bi sınavdan geçiosun ama Allah sabrını verir sana..İnancını umudunu kaybetme hiç.bu acıyı yaşamanda sorumlu olanlardanda çıkarır Allah.sen sabırlı ol çok zor ama sabretmeye çalış arkadaşım..Dualarım seninle olacak..

Son düzenleyen: Moderatör:

bu yazını okurken çok kötü oldum ağlaya ağlaya zor okudum Allah sana sonsuz sabır versin arkadaşım benim bu kadar içim yandı sen kim bilir ne haldesin..Allah'ım sana sabırlar versin die dua edicem senin için.Allah rahmet eğlesin güsel öyküye cenette alıcaksın yavrunu kucağına sabret bunun için isyan etmeden sabret mutluluğun en büyğünü orda yaşıcaksın hayatın çirkin taraflarını görmemiş,kötü insanlar tanımamış,sevabı günahı bile bilmemiş,kimseden zarar görmemiş,hayat dair acıları çekmemiş günahsız,tertemiz meleğin özlemle seni beklicek ve orda onunla kavuştuğunda eminim o mutluluk bu dünyada çektiğin acıyı sana unutturacak canım..

ama bu ilk zamanlarda yalnız kalma kendini meşgul edecek bişeyler bul.kafanı dağıtmaya çalış..hiç bişey işe yaramazsa gerekirse bi uzmandan destek al..ama asla kendinin de bi can taşıdığını ve seninde bi ailen olduğunu sana ihtiyacı olan insanlar olduğunu unutma.Tüm acılara rağmen hayat devam etmek zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…