öyküm artık yok...

amin canım ilk sayfayı okudum ve 3. sayfada kaybetmenin sebebini okudum dahada okuyamadım zaten ...eşime okuttum ..ikimiziznde gözleri doldu koştum beşikteki kızımın nefesini yokladım...:sinifsinif::gitme: allahım sana sabırlar versin...ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum..
dediğin gibi allah kızını kaybetmene en çok sebep olanların cezasını versin inşallah.....

of ne denli zor bi durum ya
ben anne değilim ama inanın içim acıdı
gözlerim doldu
siz bunları birebir yaşamışsınız
Yüce Rabbim sabırlar ve hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Allah sabır versin sanada eşine de annene de...çok acı yaşadıkların, paylaşıyorum acını..yaşadıklarına yürek dayanmaz ama bebeğinin cennette olduğunu düşün ve biraz da olsa rahatla...

bende bir anneyim ve acına dayanamıyorum.allah yardımcın olsun...bende ilk bebeğimi kybettim ama benim acım senin acının karşısında utandı..sebep olanların hakkından rabbim gelsin..

bende bir anneyim ve acına dayanamıyorum.allah yardımcın olsun...bende ilk bebeğimi kybettim ama benim acım senin acının karşısında utandı..sebep olanların hakkından rabbim gelsin..
sagl kayracım;inşallah Allah verecek onların cezalarını;hukuk sistemimimz çokk yavas;bi programa çıkıp bas bas bagırmam mı gerekiyor anlamıyorum..ne yapacagım bilsem;hala otopsi sonucu yok meydanda..
hiç biri kızımın özlemini geçirmeyecek ama vicdanım biraz rahatlayacak..onu çok özlüyorum..

Ben erkek fatma kılıklının tekiydim..Asla çocuk kelimesine bile tahammül edemezdim.. Ne zaman hamile olduğumu öğrendim dünyam değişti..Annelik bu demekti dedim. Sonra 3 aylıkken kaybettim ikizlerdi..Ben bile dayanamadım toparlayamadım
Senki Kucağına almış koklamışsın çok büyük acı yavrunu kaybetmek..Ama hangimiz bakiyiz ki şu hayatta...Düşün meleğin seni bekliyor Allahın izni ile..
Ya bizlere ne demeli..Ne yapacağız nasıl öleceğiz Rabbim ölümünde hayırlısını, inanan kullarınada imanlı ölümler versin...
Gerisi yalan be canım ..
Artık bundan sonrası sana kalmış..Rabbim sana ve eşine sabırlar versin..
Sağlıcakla ve Selametle kal..senağlama

güzel arkadaşım allahım sabırlar versin, rabbim onu kanatları altına almış, sözün bittiği biyerde tıkandım gerçekten, acını paylaşıyorum bi nebze belki yaranı hafifletiriz burdan...inşallah en kısa zamanda tekrar anne olursun ve o hep senin yanında olur sağlıklı sıhhatli, sabırlar dilerim...

profilinde fotoğraflara bakarken kötü birşey olduğunu anladım.ve sana ait konulardan buraya ulaştım.inanki çok üzüldüm.o fotoğraflara bakamadım zaten.Allah sabır versin.daha ne denir bilemiyorum.hayattaki en büyük acı işte.

evet;hiçbirimiz kalıcı değiliz bu dünyada;tek çarem Allaha sıgınmak;dün gece sabaha kadar döndüm durdum;burnumun direği sızladı derler ya öyle oldu;kalbim acıdı..aklıma düştü kızım..kalktım;uzun zamandır fotograflarına bakmamıştım;özledim...çıkardım baktım;bir sigara içip;yaşlı gözlerle uyudum..
Allahım baska acı verme ne olur..buna zor dayanıyorum..

Gülşahcım Allah sabır verin canım...Bende bebeğimi 37+5 te karnımda kaybettim , çok aı çektim...Bende doktor hatası olduğunu düşünüyorum...mart 2009 da kaybettim bebeğimi...mayıs 2009 un sonunda otopsi sonucumuz çıktı bizim...Ama 1 yıla kadar da uzudığı oluyormuş...Mahkemeye verdik ama şu an bir şey yok , savcılık araştırıyormuş...Hatası olanlar cezasını çekerler inşaallah...

Canım bebeğimi kaybedeli 7 ay oluyor , şu an hamileyim ben...İnşaallah bebeğimi kucağıma sağlıkla alırım , bebeğimin kokusunu alamadım , kardeşinin kokusunu doya doya alırım inşaallah...Canım sende hazır hissettiğinde , sana sorunsuz bir hamilelik ve sağlıkla yetiştirebileceğin bir bebek diliyorum ...

gülşah allah sabır versin çok zor evlat acısı ben tabiki tam anlayamam bunu allah kimseye evlat acısı yaşatmasın melek76 inş. sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

bu nasıl bir acıdır..okurken gözlerim doldu taştı...şuan 35 günlük bi kızım var...rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın sanada adayanma gücü versin canım...melegin cennette emin ol...

agu mu dedi :çok üzgünüm: gece gece öykü yüregimi yati.. öykü cennete keyifi yerinde ama bizi üzdü.. öykü cennete seni bekliyor.. gülsah allah verdigi cani aldi emaneti geri aldi seni evlat acisiyla sinadi siniyor sabret sabret allah zabirlar verin

Allah razı olsun arkadaslar teşekkür ederim hepinize..
bu bayram biraz daha iyiydim;bebeklerin arasına az da olsa karıştım..hatta amcamın kızının bebegiyle ilgilendim biraz;kız bana anne dedi;kucagıma uzandı;ninni söyledi ve bana da söyletti;o an çok acıydı;ilk defa kızımdan sonra birine ninni söyledim;gözyaşlarım aka aka..
mezarlıga gittik 2.gün;mezar seçtiler kızıma;eşim ve annem..bense uzun uzun baktım meleğime;konuştum onunla..onu özlemeye devam ediyorum;bende bir değişiklik yok yani anlayacagınız..beni merak eden;arayan soran ve yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim..

ALLAH'ım büyük yaradanımız büyük sabırlar versin acınızı hafifletsin inşallah cennette kızınızla buluştursun(amin)
bende 7 yıllık evliliğimde bebek özlemi çekiyorum o kadar içim sızlıyor ki! bende çok zor günler geçiriyrum 1 tane de düşüğüm var offfff çok zor bende sizin acılarınızın başka türlüsünü yaşıyorum rabbim herkesi başka türlü imtihan ediyor ALLAH'ım yardım et bize.....ve bizim gibilere.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…