- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi burningaura
-
valla nasıl sabrediyorum bilmiyorum;demin bir arkadasımda dedi;gülşahcım hiç agzından isyan duymadım;neden ben demedin;nasıl dayanıyosun..inanın Rabbime inanıyorum;şükreiyorumm;ve o sabrını veriyor;ben ağlarken dikkatimi dagıtıyor;baska sayfalara yazıyorum falan..böyle geçiyor..ama bugün rüyamdan ötürü bir baska özlem dolu ve üzgünüm..onun ölümüne sebep olanların hepsini Allah layıkını versin..
sagl kayracım;inşallah Allah verecek onların cezalarını;hukuk sistemimimz çokk yavas;bi programa çıkıp bas bas bagırmam mı gerekiyor anlamıyorum..ne yapacagım bilsem;hala otopsi sonucu yok meydanda..bende bir anneyim ve acına dayanamıyorum.allah yardımcın olsun...bende ilk bebeğimi kybettim ama benim acım senin acının karşısında utandı..sebep olanların hakkından rabbim gelsin..
gülşah allah sabır versin çok zor evlat acısı ben tabiki tam anlayamam bunu allah kimseye evlat acısı yaşatmasın melek76 inş. sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
bebegim gayet saglıklı gelişiyordu..son iki güne kadar bişey anlamadık..cuma günü gündüz doktora götürdük..nefesini dinledi..bogazı kızarmış dedi ve ilaç yazıp gönderdi(çocuk doktoru toplantıda oldugundan acil doktoru yazdı)gece annemin içine sinmedi yine götürelim dedi;bir yıgın gibiydi..halsiz bitkin..ememiyordu düşünün..en son emdigini kustu..devamlı uyku ahlindeydi..bizde götüdük..doktor şüphelendi aynı doktordu..röntgen istedi..filme garip garip baktı ve normal dogum mu dedi..evet dedim..iyice sasırdı..bu gece yatıralım dedi..oksijene bagladılar
bir ara çıkardım emzirdim kızımı çok açtı aglıyordu..bir anda mosmor oldu..gözleri döndü..annem hemen ters çevirdi..kurtardık..çocuk doktoru aramalarına ragmen hala ortada yok!!
tekrar fenalaşınca serum verdiler..ellerini bacaklarını delik deşik ettiler damar bulcaz diye..o bagardıkça ben binkere öldüm..
o gece bekledik basında annem 4 saat salladı onu uyusun diye..uyudu..sabah annem eve gitti kayınvalidem geldi..nobetçi hemşire kısa sürelerle emzir dedi..ama geceki olaydan korka korka emzirdim..sonra yine uyudu(1 2 dakika emzirdim..)doktor hanım 3 te teşrif ettii..zaturre teşhişi koydu tedaviye basladı ve yine nöbetteki hemşireye emzirmemi söyledi..morarma olursa kasıkla ver dedi..bu sefer benim annemle yalnızdık..az bişey emzirdeim ve agzından mememi zorla çektim..öyle açtıki..annem yine morardıgını gözünün döndügünü söyledi..koridorda bas bas bagırdım nöbetçi asagı inmiş..çagırdım geldi..annemin yanına gittik ve teyze evham yapma dedi güldü çıktı..çıktıktan 1 dakika sonra bebegim gözlerini anneme dikti ve agu dedi son kez ...,
daha fzla yazamıyorum..bunu bile zor yazdımm.dua edin nbe olur..ve ne derlerse desin büyükler mutlaka en ufak bişeyde doktora gidin..
,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?