öyküm artık yok...

konusuruzz yuz yuze gelırsek bu yaz canım ..ıcım paramparca ıstanbuldayım .. aral bursada kaldı

canım kimses anneye muhtaç çocugu annesinden ayıramaz kanunlar bile böyle ki nasıl aldılar Allah sabırını arttırsın inşallah yavruna kavuşursun inşallah herseyın bir ortayolu bulunur canım ..
gulşah canım sana da Allah dan bol bol sabırlar diliyorum sözün tükendiği yerdeyim ....

canım çokçok başın sağolsun.allah sabır versin.inşallah yeni bi bebişin olur dualarım seninle:Saruboceq:

gulsah035...canım Allah sabır versin
çokk çok üzüldüm seni avutabilecek bir söz yok...ınşallah hayırlı sağlıklı bir bebiş nasip etsin Rabbim sana.Öyle mutlu ol ki sızın dinsin.....

canim bir yil olmus ins atlatmissindir canim benim melegin orada gülüp eyelenip oynuyor ve güzel annesini beklioyr sefeatcin senin

Rabbim nasıl dayanır ki insan.... şuan bebeğim kucağımda rabbime şükür ve ağlıyorum allah yardımcın olsun ne kadar zor ne kadar acı... doğum yaptığım günden sonra hep seni düşündüm.. bebeğimin 40ı çıkarken hep aklımdaydın... ne diyeceğimi bilemiyorumama inşallah sabrını verirçok ağır bi imtihan.. dualarım seninle

gulsahcim soz var mi ki yazicak, bebegin cennetin en guzel kosesinde tek bunu diyebiliyorum...Allahim sabrini arttirsin senin; gun gectikce daha iyi hissetmeni saglasin Insallah............

cennettesin biliyorum hemde en güzel köşesinde;ben mi yanında olmalıyım;sen mi benim yanımda..ayrılık öyle zor geliyor..miniğim,güzel gözlüm..sana gelen yolda zaman öyle yavaş geçiyor ki..gülüyorum,yiyorum,içiyorum,geziyorum,seni unuttum diyorum..hayır sadece unutmuş gibi yapıyorum..ben sensiz çok yalnızım kızım..sen küçük ellerinle bana sarılırdın,yanağıma dokunurdun,teselli olurdun..bazen direnemiyorum ben...özlüyorum...içimde öyle fırtınalar kopuyor,sen gelsen dinecek sanki..ben hep seni bekliyorum,gelemyeceğini bile bile,bekliyorum...

Gulsah035,umarim gonul yaran kapanir bir gun, ya da daha az acir..Aslinda unutulmuyor hic bir sey,yaralarin ustu kabuk bagliyor sadece,ama en ufak bir anida,en ufak bir hatirlamada o kabuk acilmaya cok musait.
Ben 1 ay once 23 haftalik bebegimi nedensiz bir sekilde kaybettim,icimde kalp atislari durdu, tanimadigim,dokunmadigim bir bebek olmasina ragmen her bebek gorusumde icim aciyor,sen de yazmissin ya,geziyorum.guluyorum ama o hep aklimda, simdi senin yasadiklarini okudum,Allah sana sabir versin ve insallah (haddim olmayarak) ya yeni bir bebek ya da seni mutlu edecek neyse ona kavusarak cok guzel gunler yasarsin,cok mutlu olursun..

Son düzenleme:
bende burda yeniyim 17 haftalık oldu bebeğim nasıl içim acıdı haline Allahım sabır versin bende ilk bebeğimi daha doğmadan 2.5 aylık kaybettim dayanılacak bir acı değildi bu bebekle biraz olsun acım dindi ama onu unutmam imkansız il göz ağrımdı hele bir doğsaydı ne desem kelimeler acını tarif edemez
kendimi senin yerine koydumda kıyamam ya
inşallah Rabbim sana başka bir melek nasip eder mafoldumben

çok sagolun arkadaşlar..
dün gece hatta tüm gece meleğimi gördüm..olması gereken yaşa yakındı sanki..daha kilolu yüzü;ay parçası gibi..onu oturtup oyunlar oynadık;bişeyler söyledi konuştu biraz..hatta minicik elleriyle gel gell yapıp ;baba falan diyordu.sonra emzirdim ve yine tıkandı;morardı;ağzından bişeyler çıkıyordu;ama ölmedi..doktora götürrmek üzereyken uyandım(
ama yetti;çünkü çokk uzun gördüm onu bu sefer..tabi uyanıınca önce gözümden bikaç damla yaş aktı;sonra dayanamadım uzun zamandır bagıra bagıra ağlamamıştım..eşim tabi sesime uyandı;okula gidecekti morali çok bozuldu.sonra biraz ev işi yaptım ama kafam dagılmadı..benim kk da arkadaslarım var dedim..onlar bana yardım eder..
arkadaslarım kimsesiz oldugumda kardeşten anneden öte yanımda oldunuz..sizi çok seviyorum....

Canım ben uzun bir süredir nete pek bakamıyordum.Kk'yı açınca takip ettiğim topik haricinde ilk merak ettiğim kişi sen oluyorsun.
Rabbim seni bu sıkıntılardan kurtarsın inş.İçine ferahlık versin.Ama her karanlığın ardında bir aydınlık varsa,seninde bu zor günlerinden sonra hayatın aydınlanacak buna inanıyorum.
Kendine iyi bak...

beni merak ettiğin için;ilgin için gerçekten sagol..gece yine uykularım kaçtı;olmayan uykularım..
rüyamda kıızımı gördüm;ama hiç onu ve onla ilgili bişeyi düşünerek yatmadım..öyle sıcaktı ki inanın uyandıgımda yattığı yerin sıcaklığını hissettim..bu sefer biraz farklıydı rüyam;otopsiden almışsız;ölü haliydi..kucagıma alıyorum yatırıyorm falan;sonra ayaklaının altında çürükleri farkettiminanın o bittiğim andı..zaten yagmur yagdıgında içim acıyor..iyice kötü oldum..uyandım gözlerimde yaşlarla ve Allahım dedim şükür ssana;bana bu acıyı yaşatsanda şükür beterinden koru.
eşime anlattım beni özledi kızım bişey istiyor dedim..ama eşim öyle bişey olamaz o melek dedi;öyle rahat ki sana ihtiyacı yok onun..
rüya bile görmek istemiyorum bazen..günüm öyle kötü geçiyor ki...allah hepimize yardım etsin şu mübarek aylarda..beterini vermesin..

Allah sabır versin canım benim benim yüreğim böyle agrırken sen nasıl dayandın nasıl sabrettin allah mukafatını verir lüten dayanıklı ol canım

valla nasıl sabrediyorum bilmiyorum;demin bir arkadasımda dedi;gülşahcım hiç agzından isyan duymadım;neden ben demedin;nasıl dayanıyosun..inanın Rabbime inanıyorum;şükreiyorumm;ve o sabrını veriyor;ben ağlarken dikkatimi dagıtıyor;baska sayfalara yazıyorum falan..böyle geçiyor..ama bugün rüyamdan ötürü bir baska özlem dolu ve üzgünüm..onun ölümüne sebep olanların hepsini Allah layıkını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…