- Konu Sahibi burningaura
-
arkadaslarımla sevinçlerimi paylaşyım bugune kadar..şimdide yardımınıza dualarınıza ihtiyacım var...bebegimi 3 gün önce kaybettim..anlatması uzun..ve suanda halim yok..doktor ihmali çok büyük..kızım yokken nasıl yasarıjm bilmiyorum..dua edin bana olur mu??Allahj evlatlarınızı size bagıslasın..
çok sagolun arkadaşlar..
dün gece hatta tüm gece meleğimi gördüm..olması gereken yaşa yakındı sanki..daha kilolu yüzü;ay parçası gibi..onu oturtup oyunlar oynadık;bişeyler söyledi konuştu biraz..hatta minicik elleriyle gel gell yapıp ;baba falan diyordu.sonra emzirdim ve yine tıkandı;morardı;ağzından bişeyler çıkıyordu;ama ölmedi..doktora götürrmek üzereyken uyandım(
ama yetti;çünkü çokk uzun gördüm onu bu sefer..tabi uyanıınca önce gözümden bikaç damla yaş aktı;sonra dayanamadım uzun zamandır bagıra bagıra ağlamamıştım..eşim tabi sesime uyandı;okula gidecekti morali çok bozuldu.sonra biraz ev işi yaptım ama kafam dagılmadı..benim kk da arkadaslarım var dedim..onlar bana yardım eder..
arkadaslarım kimsesiz oldugumda kardeşten anneden öte yanımda oldunuz..sizi çok seviyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?