öyküm artık yok...

yok canım hayır;gebeliğime çok az sigara içtim;dogum sonrası hiç içmedim diyebilirim..eşimin ailesi balkonda ama fosur fosur kızımın yanında sigara içti maalesef..birde öyküm zatürreydi ama o yüzden ölmedi iyileşmek üzereyken doktor ihmali nedeniyle içe kusma sebebiyle öldü..eğer öyle bişey olsaydı kendimi hiç affetmezdim(

anladim tatlim bu insanlari anlamiorum zaten kücücük yavrunun yaninda bile sigara icebiliolar...Sana diyebilecegim tek sey Herseyin Allahtan gelmesidir sakin kendini çok fazla üzme evet zor ama su dünyada herseyi Allah istedigi için oluyor ve daha sonradan senin cok cok sevicegin bebisin olucagina eminim ama sakin ama sakin ne yaparsaniz yapin o zehirli dumandan küçücük bedenleri koruyun benneyaptımki

evet bende hep bunu söylemeye çalıştım ama insanlar anlamıyor..eşimin evlerinin balkonu büyük yaktı mı insanlar sigaralarını 4 5 kişi yakıyor..neymiş açık havaymış duman gelmezmiş..benim meleğim daha kaç günlüktü ki..böyle cahilce fikirlerini kendi evlatlarına uygulasınlar o zaman..bi de bana bööyle yapma çok şımartırsın falan dediler..şimdi hiçbirinin yüzünü görmek istemiyorum..eşimde zaman tanıyor bana onun ailesi çünkü atamaz;atmasını da istemem..yani Allahtan deyip geçemem ben;önlemini almak lazım herşeyin..herkes bilinçli olsun..yine olursa evet Allahtan..

gülşahcım seni bir seneyi aşkın bir süredir takip ediyorum her okuyuşumda ağlıyorum allah sana ve senin gibi olanlara sabırların en büyüğünü versin seni çok iyianlıyorum gerçekten kendini yeni bir bebeğe hazır hissettiğin zaman seni kimse durduramaz sana zaman lazım ben bunu anladım en iyi zamanı kendin bilirsin öyküyü bende unutmadım resmini kaldırmışsın ama pembelerini giymiş gözümün önünde yatıyor gibi

Seninle yaşadığımız sadece 40 gün değildi ki;ben seni aylarca karnımda taşıdım;günlükler tuttum büyüyünce okuman için;karnımdaki halini görebilen sanşlı bir bebek olman için tüm videolarını itina ile sakladım..öyle değer verdim ki sana..benimdin;benden bir parça..bir yerleri bana benzeyen,bakışlarıyla beni saran,bana muhtaç,anne kuzusu..
Şimdi kocaman bir sene geçti;evet sensiz tam bir yılı devirdik..birçok kişi acı çekti benimle birlikte ama şüphesiz ki en çok benim ciğerim yandı..güne hep seninle basladım,hep seninle bitirdim..
Dayanmayı öğrendi annen hayatın getirdiklerine,şükretmeyi öğrendi gidişinle bile..tökezledi ama kalkmayıda bildi..Anneni böyle görmek istedigini düşündüm hep..Orda ne yapıyosun bilmiyorum ama ara sıra geldiginde iyi oldugunu anlıyorum..yine seni küçücük bir mezar ın içine koymayı yediremiyorum..melek oldugunu bilsemde..çok acı çekiyorum..
Bugün geriye baktıgımda bir hiç ugruna nefesini verişin geliyor gözümün önüne;bunlara takılmamaya çalışıyorum;takdir Allahtan deyip gözyaşlarımı içime akıtıyorum..bazen gögsüm öyle sızlıyor ki ne zaman dinecek diyorum..bir rüya olsa,uyansam..kucagımda sen..bana aynı bakışınla bakmak için neler feda etmezdim ki!!
Canım kızım;meleğim biliyorum beni duyuyosun..yarın yanına gelecegim ve sana degil asıl kendime dua edeceğim;duaya muhtaç olan sen değilsin biliyorum..Gördüğüm en güzel düştün sen;sonu kötü bitsede..
Ve şunu hiçbir zaman unutma;hiçbir canlı yerini dolurmayacak;ilk göz ağrımsın öyle de kalacaksın..
Seni çok seviyorum..Gözlerin hala gözlerimde….
19 temmuz 2009
sen hala benimle yaşıyosun

canım yazdıklarını bugün gördüm ve gözyaşları içinde okudum çok zor bir imtihan Allah sana sabır versin dayanma gücü versin bir daha böyle acılar yaşatmasın...meleğin seni cennette bekliyor arkadaşım...başka da bir teselli olamaz ki biliyorum ne desem ne söylesem hepsi boş başın sağolsun

Yüce Rabbim sabır versin canım sana. Eminim çok zor günler geçiriyorsun kuvvetli ol lütfen ALLAH YARDIMCIN OLSUN

canım burdan yazmak istedim eminim biraz daha iyisindir tabikide herzaman kalbimizde meleklerimiz hayat devam ediyor acısıyla yaşıyoruz mecburuz...

canım benım çok guçlusun gulşahcım... senağlama senağlama senağlama senağlama
evladından ayrılmak ne kadar acı bır olaymış.. bende bunu yavrum yanımdayken yaşadım sayılır.. evde durumlar kötu ve Aralı bana vermıyorlar... ıstanbula gıdıyorum bıraz kalıcam ..
eşımle kavga ettık yavrum ortada.. bagırım agladım haykırdım vurdum ona aldım kucagından evladımı koparamazsınız benden dıye..vermem alamazlar
Aralda çığlıklar attı cok agladı teyzesı.. ılk kez bunu yaşadı oglum

çok kötuyum sende bana dua et

ne oldu denizcimm???neden bişey anlamadım..nasıl aralı sana vermiyolar???merakta bırakma bbeni(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…