öyküm artık yok...

canım benim öncelikle senin ve yakınlarının başısağolsun
şuan çok kötü hissediyorum kendimi. sanki kendi bebişimmiş gibi cennete giden gözyaşlarım dökülyor ve belki de o kadar içim acıyor
anne olmayı isteyen ama olamayan bir kadınım bende.
düşünüyorum da böyle bir şey gelse başıma ne yaparım diye. bilemiyorum.

lütfen kendini bırakma. sakın hayata küsme. benim ananem 43 günlükken kaybetmiş ilk çocuğunu. ondan sonra 4 çocuğu daha olmuş ama hala mustafamda yaşasaydı der der ağlar.
eminimki sende unutmayacaksın. eminimki hep için acıyacak ama sakın kendini bırakma.

senin kadar olamaz ama eşinde çok üzgün. tabiki bir annenin üzüntüsünün yerini tutamaz. ama onun sana senin de ona çok ihtiyacınız var. lütfen birbirinize destek olun. ve hayata tutunmayı bırakmayın. arkadaşlarında dediği gibi kızınız, öykünüz sizi cennet kapısında bekliyor olacak.

allah sabırlar versin.

gözlerimde yaş durmaz oldu bu konuyu okuyunca.....
allahım kat be kat sabır versin canım sana....
allahım hayırlı,uzun ömürlü bir evlat daha nasip eder saana inşallah
senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

başlığı gördüğüm andan itibaren ağlıyorum... ufffff ne dicem bilemiyorum.Allah sabırlar versin canım..senağlamasenağlamasenağlama

Çok acı bir durum. Allah sabır, dayanma gücü versin. Çok üzüldüm Allah yar ve yardımcın olsun

okuduğuma halen daha inanamıyorum kelimeleri toparlayıp ne yazacağımı bilemiyorum büyük şoktayım...gülşahcım canım benim başın sağolsun Allah sabır versin...

Çok zordur Allahım size sabırlar versin...

Başınız sağolsun.

sagol arkadasım.40ı çıktıgı gün kaybettim bebegimi..

canim yaaa allah sabirlar versin sana meleğine doyamadan gitmiş ama rabbim yanina almiş meleğini zor biliyorum ama kader ne yapacaksin rabbim öle istemiş sabirlar diliyorum başka ne diyebilirim bilemiyorum OLAYI OKURKEN ZOR TUTTUM KENDİMİ kendine dikkat et BAŞIN SAĞOLSUN TEKRAR

Son düzenleme:
Yarabbim kimseye evlat acısı vermesin, çok zor bişey böle bir durumda ne denebilirki
Allah size sabır versin başınız sağolsun

okuyunca şok oldum insan böyle zamanlarda söyleyebilecek bir szöz bulamıyor allahım yar ve yardımcın olsun inşaallah amin dileirm tez vakitte acını dinidrecek başka mutlulukar göstersin amin

canım allah sana sabır versin ........
öykün seni cennet kapısında bekliyor merak etme inş.sonra olacak bebeklerinde teselli bulursun...........

canım benimmmmmm gülşahcım bende şoktayım,kimbilir ne haldesindir! başlığı gördüm inanamadım çok zordur mutlaka bunca zaman her anımızı birlikte paylaştık şimdide yanındayız hepimiz Allah çok büyük sabırlar versin çok çok üzüldümmm,ne desem boş...

Hangi söz bi evladın acısını anlatabilirki ,,
Yüregim yandı sözlerine..
Canından can ,Kanından Kan verdin..
Kaybettin..
Şimdi o cennette melekler koruyor yavrunu..
Rabbim dayanma gücü versin sana...
Acını yüregimle ,yüreginde paylaşıyorum...

allahım sabır ve dayanma gücü versin size meleğinize çok üzüldüm kuzusunu kaybeden bir anneye nasıl dayan denir onuda bilmiyorum, allah yardımcınız olsun sevgili kardeşim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…