öyküm artık yok...

Ne diyeceğimi bilemiyorum, çok üzüldüm. Allah sana ve ailene sabır versin. Melek oldu meleğin

canım allah sabır versin başın sağolsun..ne diyeceğimi bilemiyorum..ama buda allahtan isyan etme..rabbim tez zamanda kucağını doldursun..

nasıl yani yaa?!! şok oldum. başın sağolsun Allah sabır versin.diyecek söz bulamıyorum.gerçekten çok üzüldüm.inanamadım yazını görünce.Allah yardımcın olsun.

okuyunca ne söyliyceğimi şaşırdım acını hafifletemeyiz bu imkansız okurken bile çok ağladım sen yaşarken için kan ağlıyordur temennim allahtan sana sabır vermesidir gerçekten dayanılması inanılmaz zor bir acı bu seni çok iyi anlıyorum.allah o doktorların da hemşirelerinde cezasını versin kendi çocukları olmadığı için evham yapma deyip geçiştiriyorlar allah onları bildiği gibi yapsın.
allah öyküne cennetin en güzel yerini versin inşallah canım sana tekrar tekrar allahtan sabır diliyorum canım benim

senağlamasenağlamasenağlama gözyaşlarımı tutamadım okurken allah sabır versin :çok üzgünüm:

basın saolsun güzelim.allah cok cok sabırlar versin.yazdıklarını okurken bogazım düğümlendi gözlerim doldu.allah kimseye bu acıyı yaşatmasın

cnm yazıyı okuyunca gerçekten şok oldum allah sabır versin
öykün artık bir melek olmuş osana orada şefaat edecek bizlerde ona buradan dua edeceğiz
allah sana ve ailene sabır versin

canım allah büyük sabırlar versin başın sağolsun çok üzüldüm en kısa zamanda toparlanırsın inşallah dayanması zor bir durum ama hayat devam ediyor salma kendini küçük meleğin sen göremesen senin yanında ve diğer dünyada seni beklicek o senin üzülmene ağlamana dayanamaz o da ağlar metanetli ol canım allah büyüktür sakın isyan etme hakkında hayırlısı neyse o olsun allahım kucağını boş bırakmasın

Kahroldum okurken
Başın sağolsun gülşah
Allah dayanma gücü, yüce rabbim sen sabır ver
Mekanı zaten cennet...

Allah sabır versin gülşahcığım.senin acını bende kalbimde yaşadım inan çünkü bende ilk bebeğimi kaybettim seni en iyi anlayan ben ve bizim gibi anneler.yalnız sakın kendini bırakma güçlü ol.bende ilk kaybettiğimde nasıl unutacağım diyordum ama derdini veren Allah dermanınıda veriyor sabrınıda mükafatınıda veriyor.sakın isyan etme bizim acımızdan daha büyük acılar yaşayan insanlar var burası imtihan dünyası kimin ne zaman ne şekilde imtihan edileceğini hiçbirimiz bilemeyiz.bizide rabbim böyle imtihan etti bunun sonucunda mükafatınıda verecek inşallah burdada ordada.Allahtan duam inşallah kısa sürede tekrar bi bebek verir size acılarınızı hafifletir.güçlü ol canım sakın kendini bırakma ailen için eşin için.yara zamanla kabuk bağlıyor unutma.herşey Allahtan o en iyisini bilir.ben bunları düşünerek güçlü oldum.arkadaşlardan da çok büyük ricam gülşaha dua edin bol bol Allahtan sabır vermesi için isyan etmemesi için. ona güç verecek şeyler yazın buraya lütfen onu dahada sıkıntıya sokacak şeyler yazmayın.bende yaşadığım için bunları sizden rica ediyorum.

allahım size sabırların en büyüğünü versin inşallah...inanki ne dicemi bilemiyorum.okurken içim acıdı.anne değilim ama acınızı paylaşıyorum.çok dua edin ve sabır dileyin...allah bu acınızı unutturacak başka kıeder vermesin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…