Öyle işte ya..

Ay senin yaslarindayken ayni boyle birini seviodum ayriydik baristik barismaz olaydik nisanlandik 8 sene sonra adamin aski ayni kaldi benim ki bitti...Al basina belayi zor kurtuldum.Dugunumde bile ya duymussa diye gozum kapidaydi.Gececek bunlar o yaslarin tadini cikar.Neler var nelerr zamani gelir ahh kafam dersin gec olur.Hayatina odaklan bosver seven gelir seni bulur

Sen bağımlı olmuşsun . Bu kadar büyütme gözünde bu hastalık derecesine gelebilir ki bence ramak kalmış. Sal gitsin. Sadakatsiz biriyle olmaz.

bir yanım da bundan korkuyor. Geriye dönüp bakınca boş bir gençlik görmekten. Ama korktukça başka birine bir şey hissedemeyişim artıyor.

E sen böyle güzel sevdikten sonra yine seversin.
Hatta daha güzel seversin.
Çünkü seven sensin,o duygular güzel zaten.

Benim o yaşlarım da böyle geçti. Benden daha fazla seven bir insan evladı daha olamazdı bence dünyada
Anlatımında kendimi gördüm.
Tek diyebileceğim kendine değer ver ve inanki aynı şekilde sevip sevileceksin bir gün

Ben de böyle sevmiştim birini. 16 yaşında başlamıştık birlikte büyüdük diyebilirim. Sonra baktım o güzel temiz duygular kalmadı artık bağımlılığa dönüştü. Her şey iyi giderken ayrılıverdim. Adam perişan oldu. Nasıl ah ettiyse artık şuanki ilişkim de bata çıka ilerliyor. Ben hep içten içe ah almış olmama bağlıyorum. Adamı köpek ederdim beraberken. Şimdiki de beni ediyor

Şimdi o nerde?

Öyle düşünmemelisin bence ya. 16 yaş ile 20 li 30 lu yaşlar arasında insanlar köklü değişiklikler yaşıyor. Şimdi o mutlu ise belki iyi ki ayrıldık diyordur.

Neden, niçin sorularını cevapsız bıraktığınızdan, hikayeniz sandığınız kadar büyük bir aşk değilmiş gibi duruyor.

Muhtemelen enerjinizin tavan yaptığı çağlarda, ilkleri deneyimlediğiniz bir adamı idolleştirmişsiniz sadece. Kavuşsanızda umduğunuz tadı vermeyecek bence. Yılları bekleyerek çürütmek saçma.

Aynı şehirdeyiz. Ne zaman karşılaşsak bakışlarında garip bir şey hissederim. Bana karşı ilgisi olduğunu düşünüyorum hala. Ama barışmaya engel pek çok şey yaşandı. Onun bana duyduğu ilgi aşk değil bunu biliyorum sadece ilgi işte. Zaten kaç yıl geçti böyle bir şey beklemem saçma olur

Sonuçta zamanında bir bağ kurmuşsunuz. Algıda seçicilik olayı da var. Yazdıklarınızdan ben sizin çok naif birisi olduğunuzu anladım. Bu kıymetli duygularınıza kat kat karşılık vermeye hazır insanlara şans verin bence. Hayatta imkansız diye bir şey yoktur, her şey nasip meselesi. Allah bilmediğiniz bir şeyden de koruyor olabilir sizi. Çünkü hiçbir erkek gözümüzdeki, kalbimizdeki kadar mükemmel, iyi ve ince düşünceli değil bence.

Bahsettiğim kişi ilk aşkım değildi. Ondan önce de sevdiğim biri oldu fakat sonradan dediğiniz gibi aşk olmadığını anladım. Ama konuda bahsettiğim kişiye olan hissim sanki boyut ötesi bir şey. Ondan sonra da hayatıma devam ettim ama omzuma sürekli bir şeyleri unutmaya çalışmanın yüküyle.

Ayrıldıktan sonra yaşanan pek çok şey. Fazla yanlış anlaşılmalar oldu diyelim. Karşımdaki kişi de çocuksu bir ruh. Oturup düzgünce konuşamazdık hep bir şeylerden kaçardı.
Karşındaki kişi çok olgun da olabilir çok çocuksu bir ruha da sahip olabilir yada çok farklı bir karakteri de olabilir önemli olan ortada bir sorun olduğunda çözüm odaklı oturup sakince konuşabilmek. Sevgiliyken düzgünce konuşamadığın birinin evlenince bu huyunu düzelteceğini hiç sanmıyorum ben birini böyle saf ve temiz duygularla sevebilmek çok kıymetli bunu umarım kaybetmez ve yanlış adamlar için heba etmezsin. Hakkında hayırlısı olsun

18 yaş ne güzel bir yaş. Bende senin gibi 16 17li yaşlarımdan 20 21li yaşlarıma kadar kaptırdım gönlümü birine...
20 yaşımı bitirirken veda ettim. Koskoca 4 yıl..
Belki bir başkasına çocuk yaş,ergen yaş o zamanlarda hep yaşanan klasik duygular olarak görünebilir.

Hayır alakası yok şuan 25 yaşındayım neredeyse 2.5 yıllık evliyim.
Biliyo musun benim yaşadığım şeyin adı aşktı ve ilkti. O zaman yaşadığım duyguları bir daha yaşayamadım.

Eşimi sevmiyor değilim ama o iki duygu arasında uçurumlar var.
ilkler hep hatırında kalıyor insanın.
acıtmıyor,incitmiyor,dokunmuyor ama hep bir yerlerde kalıyor...

Kalması sorun değil aslında ama umarım ilerde bu kadar çok acıtmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…