- 7 Aralık 2018
- 7.335
- 18.900
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
ben 23 yaşındayım. onu 18 imde sevdim. Ama öyle bir sevdim ki küçücük kalbimle nasıl desem ben daha yolda yürümeyi bilmezdim öyle saftım ki herkesi kendimiz gibi sandığımız dönemler işte. Kaç gün kaç gece geçti bilmiyorum. Hep dedim ki ben Allahın verdiği bu canı böyle acıtmayacağım,hayatta güzel ne varsa başarıp yoluma bakacağım. Olmadı hiç yapamadım. Ne zaman boş bulunsam aklımda o kalbimde o. Öyle bir sevmişim ki kazınmış kalbime hiç unutmadım.İnsan ergenken butun duygularini nasil da abarti yaşiyor, aşki da öfkeyi de...
Yaşin buyuk olsaydi farkli yorum yapardim ama 18 yaş ve bu buyuk sözler sadece sevimli ve kendi ergenligimi hatirlatiyor.
Ben de 16-17 yaslarimda boyleydim baya zirvelerde yaşardim her duygumu, tutkumu ve ciddi ciddi o zaman aşik oldugum kişiden başka kimseyle olmayacaktim omur boyu, buna cidden inanmistim.Sonra corap degistirir gibi sevgili degistirdim neyse o kisimlari şey etmeyelim
Aşk yoktur demiyorum aşk var elbette ama insan bir seferlik asik olmaz ve zannettigin gibi birsey degil. Gercekten birbiri icin yaradilmiş olanlar birbirinin karsisina bir sekilde cikiyor zaten, kaderin olan biriyle kavuşmama şansin yok bence, ben boyle dusunuyorum.
Yillarca oturup bunun yasını tutmak ve bu dusuncelere saplanmak iyi degil ama uzatmamaya bak.
Yok 18 yaşımdayken sevdim aynı yaştayızO sizden büyük ve siz şuan 18 siniz görmeyeli yıllar oldu öyle mi?
Tamam o zamanYok 18 yaşımdayken sevdim aynı yaştayız
Aynı bensin ahaahaİnsan ergenken butun duygularini nasil da abarti yaşiyor, aşki da öfkeyi de...
Yaşin buyuk olsaydi farkli yorum yapardim ama 18 yaş ve bu buyuk sözler sadece sevimli ve kendi ergenligimi hatirlatiyor.
Ben de 16-17 yaslarimda boyleydim baya zirvelerde yaşardim her duygumu, tutkumu ve ciddi ciddi o zaman aşik oldugum kişiden başka kimseyle olmayacaktim omur boyu, buna cidden inanmistim.Sonra corap degistirir gibi sevgili degistirdim neyse o kisimlari şey etmeyelim
Aşk yoktur demiyorum aşk var elbette ama insan bir seferlik asik olmaz ve zannettigin gibi birsey degil. Gercekten birbiri icin yaradilmiş olanlar birbirinin karsisina bir sekilde cikiyor zaten, kaderin olan biriyle kavuşmama şansin yok bence, ben boyle dusunuyorum.
Yillarca oturup bunun yasını tutmak ve bu dusuncelere saplanmak iyi degil ama uzatmamaya bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?