Özden ve Bahar'ın Diyet Günlüğü

bu arada belimde disk kayması var spor yapamıyorum ne yapsam acaba

hepimize kolay gelsin canım..başarabiliriz,önce buna inanmak lazım,gerisi kolay..sağlık sorununuz varsa dr a danışmadan spor yapmayın bence..zayıflıyım derken daha büyük sıkıntılar çıkmasın,dr a danışırsanız size ne tür sporların uygun olduğunu söyler,ona göre yaparsınız,sevgiler..

akşam
poğaça 1,ıspanak yarım pors.yourt,2 parça karnbaharr
tarç.çay,yeşil çay ok su henüz 1 lt inş.tamamlarım:44:

günaydınnn
sabah bi dilim tam tahıllı ekmek,bir haşlanmış yumurta,2 çok az yağda sosis,bi kk kaşar,bir zeytin,bi kupa çayy.üstüne de bir türk kahvesii ohh miss

bu arada dün akşam yemeğimi unuttum yazmayı,o da şöyle:
bi tabak hazır çorba,bol tabak yağsız patates salatası..yatmadan ve kalkınca tarçayımı içemedim zira tarçınım bitti :26: bugün gidip alıcam hemen şimdi hemen ilk yeşil çayımı da alıyorum ..

eveettt öğle yemeğini bugün geç yedim,az önce,normalde 12 de acıkırdım ,sabah baya tok tuttu beni galiba
öğlen menüm;yarım tabak bezelye yemeği,bi dilim tam tahıllı ekmek,bi kupa tatlandırıcılı limonata ..
sabahla öğlen arası bi yeşil çay içmiştim birazdan bi tane daha içicem,su iyi gidiyo lt sine bakamadım bugün ama iyi..mekikleri de çekicem az sonra..

akşam yemeğim;
iki kaşık bezelye,iki kaşık pilav,bir büyük kase cacık..

şimdi azcık evi toplıycam sonra koşmayaaaa..

yeni dietin de hayırlı olsun canım,yarın menülerini bekliyorum hayatım.

YUPPİİ kaç gündür 66.00 da takılmış olan tartım bugünn 65.8 gösterdiii:118: çok mutlu oldum hehe.

sabah kahvaltımı yazıyorum iki yum.dan omlet(çok az yağlı),bi dilim tam tahıllı,iki kupa çay tatlandırıcıyla,yarım salatalık,3 zeytin.
tabi kalkarkalkmaz tarçayımı içmiştim.şimdi de bi türk kahvesi..:82:

günaydın cnm
yeni diete p.tesi başlamaya karar verdim cnm yalnızken başlamıyim
tansiyonum düşer falan :44:
kahvaltı etmedim daha , yeşil çay içtim bi bardak sıpacık uyumadı daha şimdi uyudu kahvaltı edicem
1 kk peynir , 1 ş.siz çay 1 dil.ekmek 1 haşl.yum.4 zeytin

afiyet olsun şekerim,moralini bozmak yok..

ara öğün bir greyfurt suyu,2 ceviz..öğle yemeği yemedim henüz.

akşam yemeği bi tabak bezelye,yout,yatmadan önce tarçay..
33 dk koşu bandı,123 kalori,2.55 km
sonuc tartı ; 65.7
sabah kahvaltısı bi dilim kek,bi kupa çay..sabah tarçayımı içemedim

sabah-öğlen karıştı sucuklu yumurta 1 dil ekmek 1 kk peynir ş.siz çay
ara çokoprens dayanamadım da 2 ceviz yeşil çay :118:
akşam yarımşar porsiyon barbunya pilav yoğurt
şimdi de tarçayımı içcem :82:

güzel menüler hayatım
benim akşam bi tabak bezelye yemeği,ayran..arada bi dilim kek yedim ama umarım yarın tartıya yansımaz,zira bugün çok mutlu etmişti tartıcığım beni yeşil çaylar ok mekik yok ama şimdi kızımı yatırıyım hem mekik hem de koşu bandı yapıcam,walla tartı düştükçe koşu bandı daha güzel görünmeye başlıyo bana

hahaha
tartı kabusum oldu yanından geçerken tırsıyorum, gram vermezmi ya bi insan demek rejim yapmasam 100 kilo olcaktım :44:
neyse devam ama hakkaten sinirlerim bozulmaya başladı, aç bilaç geziyorum tarçay yeşil çay hikaye tartı aynı bu nedir?
sabah tarçayla başladım , kahvaltı sahanda 2 yumurta, 1 kk peynir, ş.siz çay
sonrasında yeşil çay içtim , şimdi öğle yemeğimi yicem
barbun, pilav,turp otu salatası

akşam barbunya pilav yoğurt
bgn azcık zumba yapmak istedim ama epey ağır videolara rastladım başlangıcını bulmak lazım fazla vaktim olmadı

günaydın canım

güne erken başladım tarçayla

smileları rastgele yapıyom komik oluyo kimisi uyuyor ama

kahvaltı peynirli yumurta, ş.siz çay 1 dilim ekmek :117:

günaydınnn

dünkü listemi yazmak bile istemiyorumzaten bugün tartıya da yansıdı yani..:18:ama çok büyük ders aldım,haftasonu kaçamakları bittiiiiii ayrıca dün mağazalarda denediğim kıyafetleri ve zayıfladıkça çoğalan seçenekleri görünce moralim feci yerine geldi,gaza geldim walla,koşu olayını arttırmaya karar verdim,tabi bunda sabahki tartı rakamının da payı var herneysee...

sonuç:
günde iki kere koşu bandı,min 35 dk
haftasonu kaçamaklarının sonuuu(en azından 50 li rakamları görene kadar):79:
mekiği de 100 e çıkarıyorummm

sabah menüsüne gelelim
bir haş.yumurta,bi dilim tam tahıllı ekmek,bi kupa şekersiz çay,bir büyük dilim b.peynir,bir salatalıkk
arada bi yeşil çayımı içtim bu arada sabah tabi tarçayla başladım öptt
bu arada smile lar oluyo walla takıl kafana göre

akşam menüsü poşette bi parça tavuk,bi bardak tatlandırıcılı limonata..50 mekik tamam,50 daha çekicem..koşu bandı için kuzunun yatmasını bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…