tatlım bu kadar az yeme bence bak hem leslie 4 mil de yapıyor ama az veriyormuşsun, biraz menüyü zenginleştirmeni ve yediklerini çoğaltmanı öneririm meyve ve sebzeyle... o zaman metabolizman hızlanıp kilo vermen artabilir aç kalarak ya da az yiyerek zayıflamak bir müddet sonra zorlaşıyor...bugünü yazayım baya geç kaldım ama
sabah 2 dilim ekmek kk kadar peyn ir 4 zeytin
ara :elma 5 adet kabuklu fıstık
öğle az mayonez li bol yoğurtlu rus salatası 1 çorba kasesi
yaşil çay
ara 1/3 ayva
akşam :5 kaşık mantı
salata
ara:2 mandalina
tatlım bu kadar az yeme bence bak hem leslie 4 mil de yapıyor ama az veriyormuşsun, biraz menüyü zenginleştirmeni ve yediklerini çoğaltmanı öneririm meyve ve sebzeyle... o zaman metabolizman hızlanıp kilo vermen artabilir aç kalarak ya da az yiyerek zayıflamak bir müddet sonra zorlaşıyor...
bu şekilde gece açlık krizlerine girmen çok normal...
bu sabah tartılma günümdü sonuç harika 28.7 800 gr vermişim gecen hafta
o ne kızzz anlamadım 28.7 ne
canım yanlış yazmışım heyecandan 78.7 olacaktı
800 gr canım
süper süperrr
hiç kilo vermemektense 1 haftada 100 grm vermeye razıyım
hayırlı olsun canım diyet günlüğün..umarım istediğin kiloya ulaşırsın.boşver milletin söylediği olumsuz şeyleri.ne kadar verirsen o kadar iyi.100 gr.da olsa kilo vermek güzel.bozma hiç moralini.durmak yok kilo vermeye devam!!
az yiyerek metabolizman yavaşlar az az sıksık ye canımbugün az yemeye çalışıyoruum okulda kilolu bir bayan canımı sıktı 700 gr mı verdin sadece 1 haftada çok az dedi hırs yaptım iyice aslında bir haftada 500 gr bile normal biliyorum ama insanın canı sıkılıyo lafa kendi de diyete yeni girdi sürekli benle yarışır kendi çapında
lesli mi de yaptım bugün süperim 1 saat yürüyüş artı 1 saat leslie
az yiyerek metabolizman yavaşlar az az sıksık ye canım
başkalarının dediğini aldırma sürekli carcar konuşan birileri var hayatımızda nedensee
bide şu yoğurtlu domatesmi tadı nasıl yaa ben pek yakıştıramadım ikisini
süpersin beni bile geçtin vallahii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?