özel eğitimin günlüğü

tatlım bu kadar az yeme bence bak hem leslie 4 mil de yapıyor ama az veriyormuşsun, biraz menüyü zenginleştirmeni ve yediklerini çoğaltmanı öneririm meyve ve sebzeyle... o zaman metabolizman hızlanıp kilo vermen artabilir aç kalarak ya da az yiyerek zayıflamak bir müddet sonra zorlaşıyor...
bu şekilde gece açlık krizlerine girmen çok normal...

canım normalde daha fazla yiyordum ama bu sefer mayonez çok korkuttu beni ondan az yedim normalde diyet listemi uyguluyorum teşekkür ederim canım uyardığın için

geleli bu güne

kahvaltı biraz geç yaptım 1 yumurta 1 kk peynir 2 dilim ekmek domates marum birazda çemen

ara elma 1 çay bard süt
4 kare çikolata

kahvaltı geç olduğu için akşam:
3 kepçe mercimek çorbası 2 kaşık makarna salata

akşam çayla 5 adet kabuklu fıstık iki küçük kuru pasta
artık yemeyeceğim şimdi de şekersiz türk kahvesiiiiiiiiii

evet gelelim bu gün yediklerime kahvaltı:

yarımdan biraz az simit 1 bardak ayran

ara:1 elma

öğle vakti yürüyüşe çıktım arkadaşla 1 saat yürüyüşten dönerken 1 probis bisküvinin 1/3 ü

eve gelince 1 elma ve 8 adet kabuklu fıstık
şimdi de bir kase yoğurt içinde bir domates doğradım

bugün az yemeye çalışıyoruum okulda kilolu bir bayan canımı sıktı 700 gr mı verdin sadece 1 haftada çok az dedi hırs yaptım iyice aslında bir haftada 500 gr bile normal biliyorum ama insanın canı sıkılıyo lafa kendi de diyete yeni girdi sürekli benle yarışır kendi çapında

hayırlı olsun canım diyet günlüğün..umarım istediğin kiloya ulaşırsın.boşver milletin söylediği olumsuz şeyleri.ne kadar verirsen o kadar iyi.100 gr.da olsa kilo vermek güzel.bozma hiç moralini.durmak yok kilo vermeye devam!!

sağol canım evet zaten benim azmime sinir oluyor ben fazla kilolu görünen bir yapıya sahip değilim kaslı bir yapım var bunu diyen kadının karnı falan asla kıyaslanamaz hangimiz zayıf muhabbeti yapıyor ben ilk diyete başladığımda aynı kiloyduk ama boyu 10 cm kısa benden

az yiyerek metabolizman yavaşlar az az sıksık ye canım
başkalarının dediğini aldırma sürekli carcar konuşan birileri var hayatımızda nedensee
bide şu yoğurtlu domatesmi tadı nasıl yaa ben pek yakıştıramadım ikisini
lesli mi de yaptım bugün süperim 1 saat yürüyüş artı 1 saat leslie

süpersin beni bile geçtin vallahii

canım açlığımı yatışırmak için yoğurdun içine domates doğradım yedim tok tuttu seni geçmek mümkün mü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…