özel eğitimin günlüğü

kahvaltı:bir peynirli poğaça

ara:elma

öğle:2 kepçe tarhana çorbası 1 dilim ekmek ve ayva alakasız ama okuldan gelince hızla yemeğe koştum salata yapacak halim yoktu

akşamda ıspanaklı yumurta ve yoğur yerim artık

kaç gündür giremedim günlüğüme ailevi bir problemden dolayı zaten girmediğim günlerde de birşey yemedim çok zayıfladım su kaybıda olabşilir sabah 76.9 .çıktım ama çok az yedim iştahım kapalı hep

bugün yazayım bari kaç gündür yazamadım bu demk değil ki diyeti bozdum gayet yolunda herşy
kahvaltı: zeytinli poğaça ve çay
ara :yarım mandalina
öğle:bir kase etli patates yemeği
4 kaşık mantı
ara:1 bardak süt 2 mandalina
5 gibi yine ara:1 elma 5 adt küçük küp göfret
akşam:ton balığı salata 1 dilim ekmek

afiyet olsn cnm benim sorunlarım olunca iştahım açılır allahdan senin açılmamışşş

afiyet olsn cnm benim sorunlarım olunca iştahım açılır allahdan senin açılmamışşş

sağol canım bende sıkıntılıyken yiyenlerdenim aslında ama niyeyse böyle oldu fena da olmadı of sadiyem bir arkadaştan bahsetmiştim ya 700 gr verince çok az vermişsin diye gülen şimdide ayda 5 kg verdiğimi duyunca resmen saldırdı bana aa çok sağlıksız dedi sürekli bende spor yapıyorum dedim duymazdan geldi ne dengesiz insan ben poğaça simit bile yedim deyince de aa ben ekmek hiç yemiyorum dedi kendisi kilo vermekte zzorlanıyo bilmiyor ki koca kafalı ekmeksiz zayıflanmaz herkes öğretmenler odasında garipsedi onu kilo vermemi istemiyo gibi konuştu

gelelim bu günkü günlüğe sabah evde iki dilim ekmek ve 1 çatal peynir 1 çay bardağı süt
okulda arkadaş börek almış bize 1 dilim börek
ara: 2 mandalina
öğle:
evde:1 bardak süt komşuya gitmiştim 2 küçük poğaça yemek zorunda kaldım ve 1 bebe bisküvisi
ara: elma
akşam: 4 küçük parça tavuk salata birazda patates ekmek yok
inşallah leslie yapacam

o konuşsun dursun seninde dediğin gibi ekmek yemeden olmaz ayda 5 kilo hiçde sağlıksız değil sen bi zayıfla bak nasıl kısknaıyoo

menüne gelelim
sabah 2 dilim ekmeği kuru kurumu yedin 1 çatal peynir yemişsin başka bişi yok nasıl yedin öle zeytin nerde domates salatalık nerde
börek ve pogaça çok olmuş birinden birini yemeseydin bu arada bana demişsin ayran tarzı bişi yok die ama sendede yok
akşam yemeğinde gayet güzel

canım çok e rken gidiyorum ya sütün hatrına yedim valla bir çatal işte idar e eder yağ sürmüşüm gibi kız süt varya canım yoğurt grubundan

valla sadiym gelmiş fırçayı basmış gitmiş bana iyi de olmuş valla biliyorum canım özellikle poğaça 1 tane yesem daha iyiydi demi sağol canım kızdığın için

kızarım beeennn denizeliklimi kıza kıza döve döve yolagetirdim
senin birçay bardağı sütle benim 1 kaşık yoğurdum kapışır vallahi
senin nezaman 1 ay oldu ve 1 ayda 5 kilomu verdn

kızarım beeennn denizeliklimi kıza kıza döve döve yolagetirdim
senin birçay bardağı sütle benim 1 kaşık yoğurdum kapışır vallahi
senin nezaman 1 ay oldu ve 1 ayda 5 kilomu verdn

canım öğlen yazmamışmıyım 1 bardak süt diye komşuya gideceğim diye açlığımı bastırsın diye içmiştim sabah 1 çay bardağı öğle bir bardak toplam 1 buçuk canım 27sind başlamıştım günlüğü n zaman açtım bilmiryorum ama oldu 1 ay

senin 5 kilon kalmış amacına ulaşmana
benim daha 7 buçuk kilom varr

senin 5 kilon kalmış amacına ulaşmana
benim daha 7 buçuk kilom varr

canım ben onu kısa hedef koydum 68 isterim olursa bu gözümü korkutmamak için diyetisyene gittiğim zaman 72 olunca sağlıklı kilodasın diyeti bırakıp korumaya geç demişti o yüzden en kötü ihtimal 72 istiyorum

bugüne gelince

kahvaltı: 1/3 simit bir bardak ayran
ara: 2 mandalina
öğle geç yedim 3 te tavuk çorbası ekmeksiz büyük kase
ara: elma
akşam lahana sarması yiyecem az miktarda ve yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…