Bu ne yahu robotmsnz siz! Hiç vicdan kalmamış ınsanlarda eminim hepsi de mucburiyrti olan insanlardır! Yazık cok yazık insafsızlar ! Oyle calısma seklı mı olur! Sen bi an önce başka iş bak kendine
niye böyle bir işte çalışıyorsun, işin yada durumun yaşın ne bilmiyorum ama herhangi bir firmada temizlik personeli bile 8 saat çalışıp asgari üzret+yol+yemek parası alıyor 1500 tl civarı oluyor buda.
resmi tatiller ekstra mesai
Sgk ya şikayet et
Valla 10 gündür robot gibi hissediyorum zaten. Eve 8 de geliyorum. Ayaklarımın bile üstünde duramıyorum artık. Uyuyorum, ertesi gün aynı. . O kadar çok iş aradım ki, artık o psikolojiye girmek istemiyorum.
Ve işin ilginci herkes halinden memnun. Bunları sorguladım diye kendimi kötü hissettirdiler hatta. Para gözmüşüm gibi . .
Maalesef canım artık , çalışanın hakkını o kadar alenen yiyiyorlar ki , ister çalış ister çık diyebiliyorlar ...
Neden piyasa çok kötü şu asgari ücret artışı durumundan ötürü büyük firmalar bile personel çıkartıyor.
Bütçeleme fizibilite tutmadığı için...
Yasal olarak resmi tatillerde çift yevmiye alınır...
Size tavsiyem , uzun zaman iş aramışsınız , şimdilik devam edin , işsizlik psikolojisi berbat çünkü...
Çalışırken başka bir işe geçmeniz daha kolay olur , daha rahat bulursunuz anlamında...
Sevgilerimle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?