Özel konular hakkında konuşma

rengarenkdunyam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
909
443
103
İzmir
Merhaba, arkadaşlar ben sizden bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum, bir önceki konumu okuyan arkadaşlar bilir ben yeni sözlendim, gece sözlüm ile gece telefonda konuşurken konu cinselliğe geldi, yani bu konu hakkında soru sormak istedi sözlüm ama ben cevap veremedim, uykumun geldiğini söyleyip telefonu kapattım.. O benim hayatımdaki ilk kişi hem sevgili olarak hemde o anlamda, daha önce kimseyle bu konu hakkında konuşmadığım için dün gerçekten çok utandım, öğleden sonra onunla buluşacağız ve yine bu konu hakkında konuşmak isteyecek ve ben nasıl konuşacağım bilmiyorum, çok çok utanıyorum Siz sözlüyken veya nişanlıyken bu konu hakkında konuştunuz mu hiç ? ve nasıl konuştunuz ?

Ne sormak istedi ki ? Hani merak edilecek bir soru muydu yoksa farkli amaçlı bir soru muydu ? Yüz yüze konuşmaya cesaret edemez rahat ol. Konuşmak isterse de bunlar bi anda konuşulacak konular degil başka zaman konuşalım de kapat konuyu. Bir de samimiyetiniz ne alemde ?

Sorması gayet normal. Sözlüsünüz utanacak birşey yok. Bence sizde aklınıza takılan merak ettiğiniz konuları sorun.
Cinsellikden ne bekliyor. Sınırları nereye kadar nelerden hoşlanıyor.
Ten uyumu farklı sevgi farklı. Severek evlenirsin aynı yatağa girince dokunmasını istemeyebilirsin bunlar olabilecek şeyler.

bende telefonda utandıracak kadar ne sorduğunu merak ettim

ayrıca telefonda utandığını, buluşunca soracağını nerden biliyosun ?

bende telefonda utandıracak kadar ne sorduğunu merak ettim

ayrıca telefonda utandığını, buluşunca soracağını nerden biliyosun ?
Onda sorun yok o çok utandıracak birşey sormadı, merak içeren bir soruydu, hayatımda daha önce her iki anlamda da birisi olup olmadığını sordu, ya dediğim gibi böyle bir soru ve bu tarz bir konuşmayı ilk kez yapınca sıkıntı bende çıktı, Nerden anladım buluşunca konuşacağını, çünkü soruların devamı geldi, beni tanımak istedi o konudada ama ben telefonu kapattım :) Onu tanıyorum bu konunun üzerine gider...

Sozlenmeden once sormaliydi baskalari oldu mu olmadimi filan.

Ayrica oyle konu kapatmayin bence yanlis anlamasin sonra..

Bunları sormayı deneyeceğim ve dediğiniz gibi ten uyumu ? Utanmamaya çalışacağım bende

Bana bunu sözlenmeden önce sorsaydı gerçekten çok çok kızardım ona bunu kesin olarak söyleyebilirim, haklısınız konuyu direk kapatmamam gerekiyor

Neden kizardiniz? En basindan beri ogrenmesi gereken bir sey. Sen hic mi merak etmiyorsun? Onun hayatina kimler girdi diye. Bence kesinlikle sorulmali. Her seyini tanimadan sozlenmem ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…