- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Onda sorun yok o çok utandıracak birşey sormadı, merak içeren bir soruydu, hayatımda daha önce her iki anlamda da birisi olup olmadığını sordu, ya dediğim gibi böyle bir soru ve bu tarz bir konuşmayı ilk kez yapınca sıkıntı bende çıktı, Nerden anladım buluşunca konuşacağını, çünkü soruların devamı geldi, beni tanımak istedi o konudada ama ben telefonu kapattım :) Onu tanıyorum bu konunun üzerine gider...bende telefonda utandıracak kadar ne sorduğunu merak ettim
ayrıca telefonda utandığını, buluşunca soracağını nerden biliyosun ?
Bende tabulaştırmak istemiyorum zaten, sonuçta o benim eşim hayat arkadaşım olacak, vev bunları konuşmak doğru olabilir, sadece benim utanmamam gerekiyor..Cinsellik de gayet doğal normal insanın yaşamına ait bir şey
Çok tabulaştırmayın ileride cinsel hayatınız da etkilenir gerçekten
Onda sorun yok o çok utandıracak birşey sormadı, merak içeren bir soruydu, hayatımda daha önce her iki anlamda da birisi olup olmadığını sordu, ya dediğim gibi böyle bir soru ve bu tarz bir konuşmayı ilk kez yapınca sıkıntı bende çıktı, Nerden anladım buluşunca konuşacağını, çünkü soruların devamı geldi, beni tanımak istedi o konudada ama ben telefonu kapattım :) Onu tanıyorum bu konunun üzerine gider...
Bunları sormayı deneyeceğim ve dediğiniz gibi ten uyumu ? Utanmamaya çalışacağım bendeSorması gayet normal. Sözlüsünüz utanacak birşey yok. Bence sizde aklınıza takılan merak ettiğiniz konuları sorun.
Cinsellikden ne bekliyor. Sınırları nereye kadar nelerden hoşlanıyor.
Ten uyumu farklı sevgi farklı. Severek evlenirsin aynı yatağa girince dokunmasını istemeyebilirsin bunlar olabilecek şeyler.
Bana bunu sözlenmeden önce sorsaydı gerçekten çok çok kızardım ona bunu kesin olarak söyleyebilirim, haklısınız konuyu direk kapatmamam gerekiyorSozlenmeden once sormaliydi baskalari oldu mu olmadimi filan.
Ayrica oyle konu kapatmayin bence yanlis anlamasin sonra..
Yapı meselesi desek, kocam olacağını biliyorum ve onu deli gibi seviyorum, sorumda da demiştim ilk kez konuşuyorum bu konularıUtandığınız biriyle neden sözleniyorsunuz ki. Kocanız olacak sonuçta ev arkadaşınız değil
Hayatımda biri olup olmadığı yani herhangi birisiyle ilişki yaşayıp yaşamadığımıNe sordu kizzz
Bana bunu sözlenmeden önce sorsaydı gerçekten çok çok kızardım ona bunu kesin olarak söyleyebilirim, haklısınız konuyu direk kapatmamam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?