Özel konular hakkında konuşma

Bence normal değil

evlenince konuşursunuz

bekaret sorgular gibi bir soru olmuş ben de nişanlıyım, böyle bir şeyi ne sordu, ne de ima etti. genel hayat görüşleri hakkında iki taraf da dürüstse, ortada çok çok farklı bir durum yoksa, anlaşılır diyorum. eğer nişanlım böyle bir soruyu bana sorsaydı herhalde çok kızardım

Konuşmanın doğru ya da yanlış bir yolu yok. Utanıp konuşmamak bence burada yapılabilecek tek hata.

Samimi olup kafandan ne geçiyorsa söyle bence, konuyla ilgili konuşmaktan utandığını da söyleyebilirsin. Senin soruların varsa sen de sormalısın. Utanarak, bozararak, kıkırdayarak ya da ciddi, nasıl rahat edecekseniz öyle konuşun. Sonunda daha iyi tanıyor olacaksınız birbirinizi.

Kesinlikle evlenmeden ÖNCE yapılması gereken bir konuşma olduğunu düşünüyorum.

Bekaretini öğrenmek adına bir sorgulamaysa bu evet yanlış. Ama normal bir şekilde konuşma oraya gelmişse bence yanlış olan bir şey yok ortada. Yani en azından buluşucaz yine bu konular açılıcak offf falan demeniz biraz abartı. Cinsellik ayıp bir şey değildir aksine doğanın kanunu. Utanacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Söz nişan hayatindaki insani tanima evresidir ve bu evrede yasanmasi gereken seyler dozunu kaçirmadan yaşanmali diye dusunuyorum hayatinda ilk oldugu icin tuhaf gelebilir ama bunu konusmalisin bazi seyleri yasamalisin... Yoksa evlendikten sonra cinsel sorunlar ortaya ciktiginda birtakim seyleri yasamadigina pisman olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…