- 29 Mayıs 2015
- 1.690
- 1.540
- 133
- 35
- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Kocamı 12 yıldır tanırım..son 5 yıldır evliyiz..Tamam da cinsel olarak yakınlaşmış çiftler zaten birbirlerinden ne istediklerini bilirler konuşmaya ne gerek var :)
arkadas hemen mevzuyu buralara getirdiğine göre iştahi zaten kabarık heralde ama ben bekaret sorgulayan bi havada sezdim doğrusuKocamı 12 yıldır tanırım..son 5 yıldır evliyiz..
Hiç cinsellik konuşmadık..direk pratige döktük..
Konuşmak sadece oruçluyken yemekten bahsetmeye benzeyecek ve ıstah kabaracak..
Amacta iştahı kabartmak gibime geldi
Ayni fikirdeyim ...arkadas hemen mevzuyu buralara getirdiğine göre iştahi zaten kabarık heralde ama ben bekaret sorgulayan bi havada sezdim doğrusu
Ne bilim kız utanıp konuşamayan biri diye bende bakire olduğunu düşünüyordur diye şaaptım..belkide bekaret yoklamasıdır ivit.arkadas hemen mevzuyu buralara getirdiğine göre iştahi zaten kabarık heralde ama ben bekaret sorgulayan bi havada sezdim doğrusu
bu arada sizin yorumlar genelde gülme krizlerine sokuyor biraz ciddi yorumlar yazın rica ediciğmNe bilim kız utanıp konuşamayan biri diye bende bakire olduğunu düşünüyordur diye şaaptım..belkide bekaret yoklamasıdır ivit.
Sözlüyüm 1 aydır, ne ben ne sözlüm bu konu hakkında konuştuk, aklımız oraya yetmiyor henüz, kafamızı kurcalayan daha önemli meseleler var, evimizin perdesini, halısını düşünmek ya da en basitinden hayatımızı en iyi şartlarda nasıl yaşarız diye düşünürken bu aklımıza hiç gelmedi, siz sözlünüze göre her şeyinizi hallettiniz de sıra buna geldi herhalde?
Bu soruyu soran sevgilin falan değil sözlün.Merhaba, arkadaşlar ben sizden bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum, bir önceki konumu okuyan arkadaşlar bilir ben yeni sözlendim, gece sözlüm ile gece telefonda konuşurken konu cinselliğe geldi, yani bu konu hakkında soru sormak istedi sözlüm ama ben cevap veremedim, uykumun geldiğini söyleyip telefonu kapattım.. O benim hayatımdaki ilk kişi hem sevgili olarak hemde o anlamda, daha önce kimseyle bu konu hakkında konuşmadığım için dün gerçekten çok utandım, öğleden sonra onunla buluşacağız ve yine bu konu hakkında konuşmak isteyecek ve ben nasıl konuşacağım bilmiyorum, çok çok utanıyorumSiz sözlüyken veya nişanlıyken bu konu hakkında konuştunuz mu hiç ? ve nasıl konuştunuz ?
Bu konular bize daha önemli geliyor zira cinsellik benim hayat tarzımda önceden konuşulmaması gereken bir konu, tabiki evlilikten önce konuşulmalı ama şimdi erken, halletmemiz gereken daha önemli işlerimiz varken hele..Allahtan benim gibi düşünen biriyle beraberim. Mesela ikimizin de henüz meslekleri yok.. Bunun gibi.. Sizi gülümsetebildiysem ne mutlu banabeni gülümsettiniz
evinizin perdesi ve halısından daha önemli ama bu
zira evin perdesi, halısı değiştirilir ama cinsellik ve özellikle bu konudaki bakış açılarının değişmesi zor
Peki❤bu arada sizin yorumlar genelde gülme krizlerine sokuyor biraz ciddi yorumlar yazın rica ediciğm
cidden siz merak mı ediyorsunuz eşinizin daha önce kimlerle seviştiğini? hiç rahatsız etmeyecek mi bu sizi, hiç kafanızda kurmanıza sebep olmayacak mı nasıl bi kadındı, şurası benden güzel miydi, onu da mı böyle öpmüş filan diye. İlişkinizden önce yaptıklarınızdan sorumlu değilsiniz birbirinize karşı, önemli olan sizden sonra birisiyle sevişip sevişmemesi sadece. Aynı şey sizin için de geçerli. Ayıp bi insanın bu kadar özeline girip sadece kendisine saklaması gereken anıları paylaşmak zorunda bırakılması. Hem bakalım daha önce birlikte olduğu kişilerin hoşuna gidecek mi onlarla yaptıklarını başkalarına anlatması?Neden kizardiniz? En basindan beri ogrenmesi gereken bir sey. Sen hic mi merak etmiyorsun? Onun hayatina kimler girdi diye. Bence kesinlikle sorulmali. Her seyini tanimadan sozlenmem ben .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?