- 8 Ekim 2021
- 24
- 37
- 3
- Konu Sahibi clarissa12
-
Kendini sıkıp daha rahat bi işte çalışman kesinlikle hemşire ataması güzel ve makul bi puan özeller çok kötü kendini hiç mahvetme özelde otur güzelce sınavına calış canım benimMerhaba kızlar
Ben hemşirelik ve diyetisyenlik lisans mezunuyum okulum bu yıl bitti sağlık problemlerim nedeniyle çalışmaya henüz başlayamamıştım. Şimdi KPSS nin 2 yılda bir yapılması nedeniyle oturup düzgünce KPSS mi çalışsam yoksa özel bir hastanede hemşire olarak işe mi başlasam çok kararsızım. Bir yandan deneyim açısından güzel olacağını düşünüyorum diğer yandan 1 yıl dişimi sıkıp daha rahat bir işte çalışmak daha uygun geliyor. Siz olsanız hangisini yapardınız?
Anlamadım ikisini de mi okudunuz ?Merhaba kızlar
Ben hemşirelik ve diyetisyenlik lisans mezunuyum okulum bu yıl bitti sağlık problemlerim nedeniyle çalışmaya henüz başlayamamıştım. Şimdi KPSS nin 2 yılda bir yapılması nedeniyle oturup düzgünce KPSS mi çalışsam yoksa özel bir hastanede hemşire olarak işe mi başlasam çok kararsızım. Bir yandan deneyim açısından güzel olacağını düşünüyorum diğer yandan 1 yıl dişimi sıkıp daha rahat bir işte çalışmak daha uygun geliyor. Siz olsanız hangisini yapardınız?
Haklısınız çok teşekkür ederim kafam bu konuda çok karışıktıKendini sıkıp daha rahat bi işte çalışman kesinlikle hemşire ataması güzel ve makul bi puan özeller çok kötü kendini hiç mahvetme özelde otur güzelce sınavına calış canım benim
Çift anadal ile ikisinide okudumAnlamadım ikisini de mi okudunuz ?
Hemşirelik ve diyetisyenlik diye birleştirilmiş bir bolum mu açıldı .
Kavram karmaşası yaşadım
Hiç kafanı karıştırma güzelim güzelce otur çalış atanmanın rahatı ve keyfi gibi hiç bi şey yok bunu atandığın zaman çok iyi anlayacaksınHaklısınız çok teşekkür ederim kafam bu konuda çok karışıktı
İnşallah o zaman bir an önce KPSS çalışmaya başlamalıyım tekrardan teşekkür ederimHiç kafanı karıştırma güzelim güzelce otur çalış atanmanın rahatı ve keyfi gibi hiç bi şey yok bunu atandığın zaman çok iyi anlayacaksın
kesinlikle kpss çalış netMerhaba kızlar
öğretmenler için olan her sene oluyorKpss lisanslar için her sene yapılmıyor muydu
Bu arada kesinlikle kpss. Şuan çalışmadığım için çok pişmanım
KPSS b grubu için 2 yılda bir yapılıyor yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederimKpss lisanslar için her sene yapılmıyor muydu
Rica ederim canım benimİnşallah o zaman bir an önce KPSS çalışmaya başlamalıyım tekrardan teşekkür ederim
B Ler için her yılKpss lisanslar için her sene yapılmıyor muydu
Her ikisinide denemiş biri olarak söylüyorum.İyiki işi gücü bırakıp kpssye hazırlanmışım zamanında.
Kesinlikle kpss diyorum.Kula kölelik yapma özelde.Hastalık sahibi oldum sayelerinde
Çok haklısınız stajlardan deneyimlediğim kadarıyla özel gerçekten zordu acaba unuturmuyum deneyimsiz olarak başlamak kötü olduğu için böyle düşünmüştümHer ikisinide denemiş biri olarak söylüyorum.İyiki işi gücü bırakıp kpssye hazırlanmışım zamanında.
Kesinlikle kpss diyorum.Kula kölelik yapma özelde.Hastalık sahibi oldum sayelerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?