Özel sektör mü KPSS çalışmak mi?

Aslında hemşireliği çok isteyerek tercih etmiştim fakat sonradan bir rahatsızlığım olduğu için hemşireliği ömür boyunca yapamayacağımı anladım o yüzden biraz sabır gösterip 2. Bölümü okudum bende dediğiniz gibi atanıp Allah izin verirse geçmeyi düşünüyorum çok teşekkür ederim yanıtınız için

Yerinizde olsam çalışırım, kpss bu saatten sonra zaman kaybı, ne olacağı belli değil, üstelik devlette çalışan sağlıkçıların hepsinin şartları çok çok ağır. Ha özel sektör kolay mı tabi ki değil ama en azından vakit kaybetmemiş olursunuz, devlette çalışmak bir dönem iyiydi ama şu anda şartlar çok zor özellikle sağlıkçılar için

Özelde de şartlar doktor, adini duyurmus diyetisyen falan için iyidir. Hemsireler icin yine kötü en azindan devlette maasinj tam alir diyetisyenlige gecis yapabilir

Teşekkürler fikirleriniz için

Bilemiyorum. KPSS çalışmak sınav stresi yeniden çok zorlayabilir sizi.
Hemşireler için hem devlet hem özel hastaneler zor. Çalışma şartları ağır.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bilemiyorum. KPSS çalışmak sınav stresi yeniden çok zorlayabilir sizi.
Hemşireler için hem devlet hem özel hastaneler zor. Çalışma şartları ağır.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Eğer tercih edersem küçük hastaneleri veya ilçe sağlıkları düşünüyorum eğitim araştırma hastanelerini düşünmüyorum çok teşekkür ediyorum

Kpss çalışırdım tabi kii

Çift anadal ile ikisinide okudum
Hemsirelik onlisans dyt lisans degil mi benim bildigim lisans mezuniyetiniz varsa onlisanstan atanamiyorsunuz.dyt nin puanlari da cok yuksek. Bi once bu konuyu araştırın ona gore yol cizin kendinize. Seciminiz ne olursa olsun sizin icin hayirlisi olsun

Ne yazdığınızı okumadım kusura bakmayın sadece başlığa cevap veriyorum kesinlikle KPSS . Caaanım devlet der susarım

Yok hayır ikiside lisans çok teşekkürler

2022 KPSS ye çalışın. Sonra özelde işe başlarsınız.
Sınava 2 sene kalsa beklemeyin işe başlayın derdim ama . 7-8 ay sınava hazırlanın durumunuz müsaitse

2022 KPSS ye çalışın. Sonra özelde işe başlarsınız.
Sınava 2 sene kalsa beklemeyin işe başlayın derdim ama . 7-8 ay sınava hazırlanın durumunuz müsaitse
Evet 2 sene kalsa çok uzun ama 7-8 ay dediğiniz gibi kısa teşekkür ederim

Beslenme ve Diyetetik bölümünün devlet ataması çok düşük ama siz hemşirelik de okumuşsunuz. Özel sektör pişmanlıktır açık ve net ben sizin yerinizde olsam sınava çalışırdım.

Beslenme ve Diyetetik bölümünün devlet ataması çok düşük ama siz hemşirelik de okumuşsunuz. Özel sektör pişmanlıktır açık ve net ben sizin yerinizde olsam sınava çalışırdım.
Teşekkürler fikrinizi paylaştığınız için

Özel sektörde iyi diyebileceğim bir maaşla yıllarca çalıştıktan sonra KPSSyle çalışıp atanmış birisi olarak söylüyorum, kesinlikle çalışıp atanmaya bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…