Özel sektör mü KPSS çalışmak mi?

Deneyimlerinizi benimle paylaştığınız için ne kadar teşekkür etsem az benim için çok yol gösterici oldu söyledikleriniz evet bende unvanda yükselme ile geçmeyi düşünüyorum diyetisyenliğin ataması zor olduğu için

Özelde calisip daha sonra atanan biri olarak kesinlikle calismamani oneririm tecrubeyi de dert etme inan daha fazla kavram karmasasi oluyor devlet özel tekelinde

Maddi kaygı ve mecburiyet yoksa Kpss ye çalışın. Çünkü ise girerseniz eve cok yorgun geleceksiniz. Ders çalışma zamanı olmayacak. Yorgunluktan uyuyakalirsiniz. Derse enerji zor olur.

Özelde calisip daha sonra atanan biri olarak kesinlikle calismamani oneririm tecrubeyi de dert etme inan daha fazla kavram karmasasi oluyor devlet özel tekelinde
Çok teşekkürler evet aslında benim takıldığım konu birazda tecrübe stajlarda pek bişey öğrenemediğimiz için kafamı çok yoruyor bu konu

Atandıktan sonra önünde uzun yillar var tecrube edinirsin maddi açıdan calismam gerek dersen başka bir iste çalış markette falan inan daha iyi özellerden

Maddi kaygı ve mecburiyet yoksa Kpss ye çalışın. Çünkü ise girerseniz eve cok yorgun geleceksiniz. Ders çalışma zamanı olmayacak. Yorgunluktan uyuyakalirsiniz. Derse
Maddi kaygı ve mecburiyet yoksa Kpss ye çalışın. Çünkü ise girerseniz eve cok yorgun geleceksiniz. Ders çalışma zamanı olmayacak. Yorgunluktan uyuyakalirsiniz. Derse enerji zor olur.
Ailem her kararımda arkamda sağolsunlar Haklısınız çok teşekkür ederim

Kpssye calısıp aynı zamanda instagram da diyetisyen xyz sayfası ac ve faydalı icerikler paylasıp takipci danısan kapmaya calıs.
Basarılar

6 yılını özel sektöre kaptırmış bi hemşire olarak kesinlikle kpss

KPSS'de mülakat geldiği için bence özel sektör. İçeride tanıdığı olan birisi sizin bir yılınızı on dakikada ezer geçer.

Bence hemsirelik zor bi meslek özel olsun devlet olsun.
Ama atamalari dusuk puan. Diyetistenligin ise alim az puanlar cok yuksek. Kpss calisir zaten 1 yil kalmis iyi puan alip hemsirelikten atanirdim. Sonra da devlette diyetisyenlige gecis yapardim.

Eger hedefin hemsirelikse deneyimi de sıkıntı yapıyorsan kpssden sonra sonuclar aciklanacak atamalar yapılacak falan derken bi en az 2-3 ay gecer sen de o ara özelde girer çalışırsın en azından 0 gitmezsin devlete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…