- 8 Ekim 2021
- 24
- 37
- 3
- Konu Sahibi clarissa12
-
Deneyimlerinizi benimle paylaştığınız için ne kadar teşekkür etsem az benim için çok yol gösterici oldu söyledikleriniz evet bende unvanda yükselme ile geçmeyi düşünüyorum diyetisyenliğin ataması zor olduğu içinÖzelde calismaya başlarsan temizlik personelinden birkaç yüz lira fazla alıp birkaç kat fazla yorulacaksin. Para kazanmaya basladigin için üç kurusta olsa artık hayatını bu paraya göre idame ettirmeye başlayacaksın. Bir süre sonra kaç paraya ne kadar çalıştığını fark edeceksin ama devamlı para kazanma döngüsüne girdiğin için borçlar, kimseden para istemeden geçinme belki evlilik gibi sebeplerle kolay kolay ise ara verip ders çalışamayacaksin işle beraber ders çalışmak zaten bir hayal bunu fark edeceksin. Ben kimyagerim hastane laboratuvarında şu an nöbetteyim. Eleman sayımız iyi. Dokuzdan üçe kadar bosum. Üçten beşe kadar çalışıp beşten sekize kadar yine boş olacağım. Zamanım bol oldugundan geçen senelerde sınava hazırlanıp başka bir lisansa başladım. Evliyim en geç dörtte işten çıkıp 16.20 de evde oluyorum. Çalışmaya baslarsan hata yaparsın. Hemşireliği kazanıp yerlesmeni ardından zorlanirsan unvanda yükselme sınavına girip diyetisyenligi dusunmeni tavsiye ederim
Maddi kaygı ve mecburiyet yoksa Kpss ye çalışın. Çünkü ise girerseniz eve cok yorgun geleceksiniz. Ders çalışma zamanı olmayacak. Yorgunluktan uyuyakalirsiniz. Derse enerji zor olur.Merhaba kızlar
Ben hemşirelik ve diyetisyenlik lisans mezunuyum okulum bu yıl bitti sağlık problemlerim nedeniyle çalışmaya henüz başlayamamıştım. Şimdi KPSS nin 2 yılda bir yapılması nedeniyle oturup düzgünce KPSS mi çalışsam yoksa özel bir hastanede hemşire olarak işe mi başlasam çok kararsızım. Bir yandan deneyim açısından güzel olacağını düşünüyorum diğer yandan 1 yıl dişimi sıkıp daha rahat bir işte çalışmak daha uygun geliyor. Siz olsanız hangisini yapardınız?
Çok teşekkürler evet aslında benim takıldığım konu birazda tecrübe stajlarda pek bişey öğrenemediğimiz için kafamı çok yoruyor bu konuÖzelde calisip daha sonra atanan biri olarak kesinlikle calismamani oneririmtecrubeyi de dert etme inan daha fazla kavram karmasasi oluyor devlet özel tekelinde
Maddi kaygı ve mecburiyet yoksa Kpss ye çalışın. Çünkü ise girerseniz eve cok yorgun geleceksiniz. Ders çalışma zamanı olmayacak. Yorgunluktan uyuyakalirsiniz. Derse
Ailem her kararımda arkamda sağolsunlar Haklısınız çok teşekkür ederimMaddi kaygı ve mecburiyet yoksa Kpss ye çalışın. Çünkü ise girerseniz eve cok yorgun geleceksiniz. Ders çalışma zamanı olmayacak. Yorgunluktan uyuyakalirsiniz. Derse enerji zor olur.
Haklısınız tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederimAtandıktan sonra önünde uzun yillar var tecrube edinirsinmaddi açıdan calismam gerek dersen başka bir iste çalış markette falan inan daha iyi özellerden
Kpssye calısıp aynı zamanda instagram da diyetisyen xyz sayfası ac ve faydalı icerikler paylasıp takipci danısan kapmaya calıs.
Basarılar
6 yılını özel sektöre kaptırmış bi hemşire olarak kesinlikle kpssMerhaba kızlar
Ben hemşirelik ve diyetisyenlik lisans mezunuyum okulum bu yıl bitti sağlık problemlerim nedeniyle çalışmaya henüz başlayamamıştım. Şimdi KPSS nin 2 yılda bir yapılması nedeniyle oturup düzgünce KPSS mi çalışsam yoksa özel bir hastanede hemşire olarak işe mi başlasam çok kararsızım. Bir yandan deneyim açısından güzel olacağını düşünüyorum diğer yandan 1 yıl dişimi sıkıp daha rahat bir işte çalışmak daha uygun geliyor. Siz olsanız hangisini yapardınız?
Evet bende böyle düşünüyorumKpssye calısıp aynı zamanda instagram da diyetisyen xyz sayfası ac ve faydalı icerikler paylasıp takipci danısan kapmaya calıs.
Basarılar
Sağlık bakanlığı atamalarında mülakat yok.KPSS'de mülakat geldiği için bence özel sektör. İçeride tanıdığı olan birisi sizin bir yılınızı on dakikada ezer geçer.
Hayır alımlarda mülakat yokKPSS'de mülakat geldiği için bence özel sektör. İçeride tanıdığı olan birisi sizin bir yılınızı on dakikada ezer geçer.
Evet tabi Buda bir seçenek çok teşekkürlerBu sene kpss ye çalışın olmazsa eğer seneye özele girin hem çalışın hem hazırlanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?