• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel sektörde çalışmak..

yasgo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
134
6
116
çalışan tüm arkadaşlara iyi haftalar diliyorum ,özel sektörün köle sisteminden bıktım artık kendime zamanda ayırmak istiyorum diyen arkadaşlar dertlerimizi paylaşalım
ben hafta içi 8-18 çalış cumartesi 8-15 çalışıyorum ve kendimi deprosyonda hissediyorum robot gibi çalışmaktan ,yorgunluktan hiçbirşeye zaman bulamıyorum hem çalışıp hemde gezmek kendime zaman ayırmak istiyorum offfff arkadaşlar ya bu ,bu sistemde zor galiba şehir hayatınıda sevmiyorum artık müstakil bi ev istiyorum bahçem olsun orda uğraşayım boş vakitlerimde :):):) bunun için çok para lazım galiba yani çok çalışmak lazım:(:(:(

selam canım,valla ne iyi ettin de açtın konuyu:)
ben de özel sektörde çalışıyorum.
21 yaşındayım.öğrenciyim ve 5 aydır çalışıyorum.
8-18 çalışıyorum ama genelde işe başlamam 9 olur.cts pazar çalışmıyorum.bunaldığım zamanlar çok oluyo.ama neyse ki eğlenceli ve beni sıkmayan bi ailem,
keyiften öldüren ve nerdeyse hergün birlikte vakit geçirdğim erkek arkadaşım var.sabahları işe götürür akşamları işten alır.
hafta sonu bi gün evde durmayı bi gün dışarı çıkmayı seviyorum genelde.hem kendime vakit ayırmış oluyorum hem de çok para harcamak istemiyorum açıkçası.
malum ileride söz-nişan-evlilik bi sürü şey var hiç değilse biraz birikim olur diye.

8-18.30 hafta için
08.30- 14-30 cumartesi...

bu saatler nedense pek bi esnektir özel sektörde.. ama esneklik sabah girişlerde olmazdaaaa , akşam çıkışlarda çok olur :63:

bu saatler yüzünden a-sosyal olduk çıktık. zaten arkadaş namına bişey kalmadı :)

arkadaşlar yapmayın ya bende özel bir hastanede çalışıyorum dısarıdan bakılınca aa ne güzel işin var diyorlar ama gelin görünki kendimi köle gibi hissediyorum 8:30-18 12:30-22:00 cumarteside aynı sekil sadece pazar izin aldıgım maas 800 ağlıyayımmı:((((

sabah 8 akşam 18.30 cumarteside dahil.. sadece pazar tatil ondada evdi çamaşırdı... hayat mı bu...
çok özeniyorum 8 beş çalışıpta haftasonu iki gün tatili olanlara..

been mezun olduktan sonra iki sene özelde çalıştım. sonra devlete geçtim. valla devlet gibisi yok. eğer ortada sizi ok tatmin eden bi maaş yoksa devlete atanmaya bakın derim.

Gerçekten zor bende 3 aydır evdeyim kendime geldim diyebilirim bu sürede ama iş arayışlarım devam ediyor
bu yüzden biraz seçiciyim zaten evliyim kendime mi vakit ayırayım,kocama mı,evime mi,işime mi..Biz bayanların işi çok zor bunun için harıl harıl kpss ye hazırlanacağım..

8:30 18:00 cumartesi 9:00 13:00 ne gezmek ne dolaşmak istiyo canım eve gidip uyumak istiyorum her pazartesi olduğu gibi

ben öğretmenim devletteyim şükür diyorum..
özel sektörde bu şartlarda çalışıp birde emeğinin karşılığının alınamaması olayı kötü...hani yine çalışılır ama getirisi iyi ise katlanılır ancak:( umarım dilediğiniz gibi olur işleriniz..

3 aylık bir işsizlik döneminden sonra tekrar iş buldum. parasız geçirdiğim o 3 aydansa çalışıp paramı kazanıp kalan vaktimde günümü gün etmek en güzeli benim için. ama evli olsaydım ve çocuğum olsaydı daha farklı düşünürdüm muhtemelen.

özel sektörün çalışma şartlarıyla ilgili yenilikler yapılmalı çalışanlara nekadar değer verilirse verimde okadar artıyo ama nerdeee,devlette çalışanlar değerlide biz değilmiyiz hepimiz çalışıyoruz sonuçta hakmı buuuu:47::47::43::43::43:

3 aylık bir işsizlik döneminden sonra tekrar iş buldum. Parasız geçirdiğim o 3 aydansa çalışıp paramı kazanıp kalan vaktimde günümü gün etmek en güzeli benim için. Ama evli olsaydım ve çocuğum olsaydı daha farklı düşünürdüm muhtemelen.

arkadaşım doğru diyosun sonuna kadar katılıyorum sana ben hem ağlayıp dert yanıyorum hemde çalışıyorum,işsiz olup parasız kalmaktansa sızlanıp çalışmayı tercih ediyorum ben kendi adıma

nefret ediyorum özel sektörden nedir bu böyle resmen köle gibiyiz.sabah 09:00-19:00 bide o yetmezmiş gibi cmrtsi:09:00-12.00 arası yine geliyoruz ne saçmalık demi hadi akşam 19:00 akadar çalıştırdın da hafta sonu ne 3 saat için getiriyonuz allahtan korkun be.çok gereksiz .keşke Türkiyede de 8 saat çalışma ugulansa ve haftasonları olmasa ahh ahh ne zaman görecez o günleri.en ideal çalışma saatleri :09:00-17:00 ve haftasonları olmayanı ideal ama malesef Türkiye de ne kadar çok zamana yayarsa o kadar kardır.İşçinin kanını emseler doymazlar.ancak ve ancak memur olcaksınki rahat edesin.o da ancak torpilin olacak,şifren olucak kazandıran bir yüksek makamlarda dayın olucak ki olsun yoksa sürünmeye mahkumsun.Birde işverenin işçisine davranışları moladan kesmeler izin kullandırmamalar hasta olsan getirtmeler v.s buyur gelde nefret etme hani ne sosyal hayat nede özel hayat olur bu şartlarda sonrada kafayı sıyırırsın çok çalışmaktan vakit bulamamaktan.umarım birgün türkiye şartları değişirde bizde mutlu ve huzurlu bir şekilde çalışır ve çalışmaktan mutluy oluruz.

offff valla kaçgündür bunun sıkıntısını yaşıyorum..

sabah 9 akşam 21.00..köleyiz yani.:53:.asgari ücret alıyorum artı yemek param ve asgari geçim indirimi içinde bu maaşın:53: kimseye yaranamazsın ramazanlarda son 10 gün gece 1 lere kadar çalış ozman göze girmzsin bi yarım saat erken çık dünyanın lafını yersin..2 yıldır zamn yok..hep memnuniyetsizlşik hep azarlama yaranamazsın..çalıp çırpanın değeridaha fazla yanlarında..uyarırsın bak bu mal götürüyo para aşırıyo ıspatlarsın gözüne sokarsın yokk sen suçlu olursun yine sen fırça yersin daha dikkatli ol diye:47::47: bilmiyorum kızlar çatlamak üzereyim ihtiyacım olmasa 1 dk durmayacağım :14:

sabah 9 akşam 21.00..köleyiz yani.:53:.asgari ücret alıyorum artı yemek param ve asgari geçim indirimi içinde bu maaşın:53: kimseye yaranamazsın ramazanlarda son 10 gün gece 1 lere kadar çalış ozman göze girmzsin bi yarım saat erken çık dünyanın lafını yersin..2 yıldır zamn yok..hep memnuniyetsizlşik hep azarlama yaranamazsın..çalıp çırpanın değeridaha fazla yanlarında..uyarırsın bak bu mal götürüyo para aşırıyo ıspatlarsın gözüne sokarsın yokk sen suçlu olursun yine sen fırça yersin daha dikkatli ol diye:47::47: bilmiyorum kızlar çatlamak üzereyim ihtiyacım olmasa 1 dk durmayacağım :14:

al bendede o kadar.senelik iznim geldi alamıyorum 2aylık mesayimvar neredeyse dısardan her gören aaa ne güzel ordamı calısıyosun diyor ama içi seni yakar dışı beni kurumsal firma zart zurt geldik ama yok yani hepsi aynı napıcaz böyle:59:

al bendede o kadar.senelik iznim geldi alamıyorum 2aylık mesayimvar neredeyse dısardan her gören aaa ne güzel ordamı calısıyosun diyor ama içi seni yakar dışı beni kurumsal firma zart zurt geldik ama yok yani hepsi aynı napıcaz böyle:59:

bilmiyom valla:59: benim c.teside aynı saatler çalışıyorum bi pazarım var..senelik izin die zaten bişey yok..zam istedik 20 ay borçları varmış her ay kredi kartlarına 2,500 tl ben yatıryorum biliyorum yani durumlarını hemde sadece 1 tanesinin nerdeyse 10 tane kartları var ama sana gelince para yokk ..ama Allah .çıkartıyo farkında değiller..ben bu sene kpss ye hazırlanıcam yetti artık:53:

belinay sen yurtdışında değil miydin orda daha düzgün değil mi şartlar

kpss de kolaymı öss kadar gireni var 100alsan anca ne zor sansda lazım ki bende hiç yok umarın sende vardırda kurtulursun cnm:61:

Back
X