Ya arayalım gitsin zaten benimki üsengecin teki uğraşmaz da avukat tanıdık kafami karıştırıyor cinin tekidir arkadasiAaa dur kız hemen arama.
Ben de aramiyorum korkuyorum
Off ben de iste
Yok whatsaptan baktım uyumuyoBu saatte uyuyordur.
Sabah git kontörlu telden ara.
Hadi ara da bize haber et merak ederimYok ya barışmam zaten bi mesaj attı kayboldu asla olmaz ama sesini duymak istiyorum
Bence romantik ya...
Bir de biz gençliğimizde ev telefonu ile yapardık o işleri...
Sesini özlüyorsun, ortak şarkıyı kasetten dinletiyorsun...
Ben "Alla beni pulla beni" ile çalışıyordum...
Yok whatsaptan baktım uyumuyo
Amaan arasın ay kim ugrasacak o kadar çok merak ederse açar teli küfür eder niye konusmuyonuz diyeSelam kızlar, simdi bi arkadaşım eski sevgilisini ozelden arayıp sesini dinleyecek ama korkuyor ya bulurlarsa savcılığa verirse falan diye . ben de bilemedim su an yanımda . sizce boyle bisey yapabilir mi eski sevgilisi ozelden arayan bulunur mu yani
Ay canım sen git atomunu parçala madem kim yorum yap dediSaçmalardan seçmeler..
Ne kadar egzantirik bi konu,
Soruna gelecek olursak;x kişiside senin gibi işsizse özelden arayan numarayı pekala öğrenebilir.
Issız demesek de aşık desek :)Benide gecenin 1inde issizin biri aramis ozel numaraya kapattim yani sikayet edecek insan once numarasini kapatir.Korkma canim bence ya amannn ama biraz ergence :)
Haha yok ya daha arayamadimYelizzce aramaya gitti galiba.Sesini duyup kapatacakti kac dk oldu yok.Sohbet uzadiysa demekki
Hadi kiz cocuk yatacak simdi saat kac olduHaha yok ya daha arayamadim
Issız demesek de aşık desek :)
O daha yatmaz ya hala korku var içimde ya bulursa diyeHadi kiz cocuk yatacak simdi saat kac oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?