Hehehe süper olur benim içinde dinle :)Aramiycam ama cengiz babadan duvardaki resmini dinleyebilirim :)
Göbek adın da Zekiye miydiBiz ortaokuldayken yapıyorduk bunları ya
Benim adıma sen soyleseneee :)Seviyorsan git konuş bence :))
Benimki bulunmadı... Yani numara bile ortada kişiyi tespit edemedilerHahahahaja ya nedense çok guluyorum bu konuya gelen yorumlaraşarkı türkü falan iyiymis . bulunamaz mi diyorsunuz yani
Hmm yakışır :)Yok fadimeydi
Hahahahahha ben de burda kahkaha attımAyyy valla eski günler geldi aklıma :)
Bende bi animi anlatayım bari. Birgün arkadaşım bize kalmaya geldi. Napalim dedik dedik sonra da özele alıp milletler dalga geçmeye başladık. Onun çevresiyle ben konuşuyorum benimkiyle o. Görseniz krize girdik resmen. Sana aşığım seni seviyorum diyoruz herkes bi havakara giriyor falan. Kızlarla konuşurken bir arkadaşım seni seviyor aşkından sarhoş oldu içip duruyor diyoruz sacmalik yanı
Sonra dedim ki gel dayimi arayalım tamam dedi buda. Dayımın aradık bu başladı seni seviyorum kaç yıldır hasretinle yatiyorum her gece falan neler sayıyor o ara annem dan diye içeri girip "Ceylin meyve yer misiniz?" demesin. Amanıınnnn. Ben odanın diğer tarafına kostum arkadaşım yorganın altına soktu telefonu
Ver numarayıBenim adıma sen soyleseneee :)
Sonra derya ya gitmesin seninki.Kendim ettim kendim buldum diye aglamaHahahahahha ben de burda kahkaha attımben de aslında arayıp benimkini seven bi kız var onun adini söyleyip sanki o ariyomus gibi bi izlenim yaratmayı planliyorum kizin adi derya diyelim "derya kimle konusuyosun " gibi :) yaşasın kötülük
aynen katılıyorum..senin ergenliğin benim ergrnligimle ayni donem sanırımBenim ergenligimde cok meshurdu bu ozelden arama
ayhhh ozelden aranip sesin dinlenmesi ne ozel hissetirirdi
ne kafa patlatirdik hangi asigimiz acaba arayan diye :)
Ah ergenligim ah....
sana geri donsem ne olurdu
doyamadim sana ya....
Ben de bi ara yapim demistim ayarlardan ugrasmayim direk #31# yapim dedim sonra nasıl olduysa olmamış lanet olsun çıktı numaram bide alo diyo sesi dinliyom.
O günden beri bitti bana bu işler
Yaaa kızlar bu saatte yatakta kopuyorum yaaa...muhabbetler süper devamı gelmeli...@ shapes özellikle sana bayıldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?