özelden arama

Ayyy valla eski günler geldi aklıma :)
Bende bi animi anlatayım bari. Birgün arkadaşım bize kalmaya geldi. Napalim dedik dedik sonra da özele alıp milletle dalga geçmeye başladık. Onun çevresiyle ben konuşuyorum benimkiyle o. Görseniz krize girdik resmen. Sana aşığım seni seviyorum diyoruz herkes bi havalara giriyor falan. Kızlarla konuşurken bir arkadaşım seni seviyor aşkından sarhoş oldu içip duruyor diyoruz sacmalik yanı
Sonra dedim ki gel dayimi arayalım tamam dedi buda. Dayımın aradık bu başladı seni seviyorum kaç yıldır hasretinle yatiyorum her gece falan neler sayıyor o ara annem dan diye içeri girip "Ceylin meyve yer misiniz?" demesin. Amanıınnnn. Ben odanın diğer tarafına kostum arkadaşım yorganın altına soktu telefonu

Hahahahahha ben de burda kahkaha attım ben de aslında arayıp benimkini seven bi kız var onun adini söyleyip sanki o ariyomus gibi bi izlenim yaratmayı planliyorum kizin adi derya diyelim "derya kimle konusuyosun " gibi :) yaşasın kötülük

Sonra derya ya gitmesin seninki.Kendim ettim kendim buldum diye aglama

Sesini dinlemek mi ? Oldu olacak müzik dinletin. O da güzel olur.. Ama diyeyim ozel den arasa da arkadaşınız o eski sevgili anlarki onun olduğunu.

Benim ergenligimde cok meshurdu bu ozelden arama
ayhhh ozelden aranip sesin dinlenmesi ne ozel hissetirirdi

ne kafa patlatirdik hangi asigimiz acaba arayan diye :)
Ah ergenligim ah....
sana geri donsem ne olurdu
doyamadim sana ya....
aynen katılıyorum..senin ergenliğin benim ergrnligimle ayni donem sanırım birde bebiş yolda hayırlı olsun bu gidişle ben hızlı geçirdiğim ergenligime cocuklarimla sindire sindire bebislerimle gecrrm

Yaaa kızlar bu saatte yatakta kopuyorum yaaa...muhabbetler süper devamı gelmeli...@ shapes özellikle sana bayıldım...

bir özel numaradan kalkıpta savcılık falan uğraşmaz ha uğraşsada kırmızı bültenle aramazlar onu söyle ona :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…