Özenmek gibi olur mu?

lütfen ablanızın aklına uyup ertelemeyin
durduğum yerde ben çok sinirlendim ablanıza
o ne demek
siz nasıl bu kadar sakin kaldınız ve üzerine bir de özeniyor gibi olacağım diye bi de suç aldınız üzerinize hayret
hamile duası kabul olurmuş derler, inşallah en hayırlı zamanda bir evlat nasip eder Allah size de, sağlıklı ve hayırlı ama inşallah en kısa zamanda :)

Isini yoluna koy demesi maddiyattan degil. Surekli sehir disina gidiyorum o yuzden diyordu. Yoksa cok sukur gelirimiz cok iyi. Cocuk olunca iki sene calismam ki zaten.

Evet belki bir sene olmayacak bilemem ki.

Hamile simdi yeni ogrenmis hevesli. Benim soylememdeki amac da biliyorum o gun geldiginde ozenti olacagim ama simdiden soyleyim de en aza insin zaten dusunuyorduk diye bir kez daha hatirlatmakti. Hatta hata mi ettim soylemekle dedim kendi kemdime.

ablam benim düğünüme yakın tüp bebek sürecini başlaacaktı, bende düğünümde kınamda her anımda yanımda ol istiyorum düğünden sonraya ertele diye azcık sitemli konuştum, sonra ne oldu ben ilk ay hamile kaldım ve eşi ablamın suratına direk vurdu bu durumu sen herkesi herseyi düşünüyosun ama onlar seni düşünmüyor diye.Ve ben kendi bebeğimin sevincini ilk haftalarda doyasıya yaşayamadım, bencil hissettim kendimi.Sizinde istediğiniz an olacağının garantisi yok, böyle bi niyete giriştiyseniz denemlere başlayın derim dediğiniz gibi ikisi aynı anda büyürler hem

Önce ben doğurayım sen yanımda ol demesi bana nahoş geldi.

O doğursun. Sen onun yanında dur.

Sonra sen doğurunca benim çocuğum var gelemem derse???

Bu muhabbetlerden hoşlanmıyorum .

Ben gelmek istersem gelirim. Aksi halde kimse böyle bi şey talep etmemeli kimseden

Ne alaka ya? Turkiyede hemen hemen herkesin yaşıt kuzeni vardır, herkes birbirine özeniyor demek :)
Bence daha bile güzel olur. Çocuklar arkadaş olur, ayni kursa giderler, üniversitede birbirlerinin şehrine giderler, kardeş gibi büyürler.
Mis

Siz sanıyor musunuz ki ablanız için hamileliğinizi erteleyip ona yardım ettiğinizde o da aynısını sizin için yapacak?
Kendi çocuğunu bahane edecek çok belli. Karşılıksız yardım etmem ben ablam da olsa. Kendi keyfi için benden yardım beklesin ki hatta emreder gibi söylesin sonra aynısını ben isteyince kaçsın....

Özentilikle ne alakası var
kardeşimin bebeği oldugunda tüp bebek tedavisine baslamıstım ben
haberim bile yoktu hamileliğinden
onu neden bekleyeceksın ki
senin hemen olacagının garantisi var mı?

Pardon da gebeliģini niye o planliyor? O hangi aşamanda olucak acaba sen hamileyken...gercekci bahanesi de olcak çocuğum var diye...

Anneniz vefat etmiş Allah rahmet eylesin.
Çocuğunuza da 2 yıl ücretsiz alarak kendiniz bakabileceğinizi yazmışsınız.
Bence ablalık bir durum yokmuş, neden öyle düşündü bilemedim ama zaten ha deyince de çocuk olmadığına göre, yaşınız da uygunsa bence deneyin.

ama çocuğu bugün istiyorum yarın oldu diyemiyoruz ki. ablasının bunu düşünmesi gerekirdi, benim ablam doğum yapar yapmaz hemen düşünmelisin bunu tatman gerek evlilik falan bir hiçmiş dedi. belki sorun çıkacak belki olmayacak, konu sahibi de yoluna baksın

Belki de şöyle düşünüyordur .. sonuçta siz ondan önce evlenmişsiniz acaba ben büyüğüm bi ben doğurayım ya da ilk torun benden olsun falan gibi mi ay bilemedim başka açıdan bi bakayım dedim de

Bi dur neymiş canım...sanki ablaniz biraz gözde olmak istiyor aile içinde o süreçlerin kolay biten süreçler değil once hamileyken yardım bekler sonra dogurunca eee sende bu arada yeğeninin büyümesini mi bekleyeceksin....hem hemen yaptim oldu gibi birşey değil sen şimdi olsun dedin diye hemen olacak degil ki bakalım Rabbim ne zamn nasıl edecek siz eşinizle karar verdiyseniz kimseye bisey demek düşmez

Belki de şöyle düşünüyordur .. sonuçta siz ondan önce evlenmişsiniz acaba ben büyüğüm bi ben doğurayım ya da ilk torun benden olsun falan gibi mi ay bilemedim başka açıdan bi bakayım dedim de
Ama her halukarda insallah ilk torun ondan olacak

Esim cok istiyor. O kadar cok istiyor ki. Ona asla erteleyelim demeye kiyamam.

Bencede demeyin zaten 4 yil beklemek için makul bir süre zaten bence...zaten dedigim gibi bakalım hemen olacak mi biraz da beklediginizi varsayarsak (insallah hemen olur) Allah hakkınızda hayirlisini nasip etsin.

allah aşkına demeyin zaten
bu karar sadece ve sadece sizin ve eşinizin kararı olmalı
yaşasaydı annenizin bile bir yere kadar söz hakkı olurdu
ki ablanızın sebebi bencilce
hani Allah göstermesin bi rahatsızlığınız vardır ya da maddi durumunuz iyi değildir kardeşim bi feraha kavuş sonra der onu anlarım ama bu dediği kabul edilebilir değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…