Özenmek gibi olur mu?

dur ben dogurayım da bana yardım etmen gerek sonra cocuk dusun ne demek ya
ablanız kusura bakmasın bence dogurmak ıcın ona soracak da degılsınız
dusunuyorsanız sartlarınız uygunsa neden olmasın hıcde ozentı gıbı olmaz

Yni bu böyle özenmekle ha deyince istemekle de olmuyor ki elbise mi ayy o almış hemen bende almalıyım deyince olacak
Boşverin nasip deyin geçin sorana ki kimse de yanlış yormaz bu durumu 4 yıllık evlilikte

Yanlış anlamayın beni ama öyle kaçmıyor ya dediginiz gibi olmuyor malesef. Hayat gec kalanlari affetmiyor çünkü . Ablasi da kimsenin yatak odasına ve gelecek planina karisamaz bence benim kardesim bana boyle birseyle gelse cok ters tepkiler alırdı benden sahsen

Ne zaman dusunuyorsun hemen bugun mu dedi biz de dusunuyoruz dedigimde.

Ne zaman dusunuyorsun hemen bugun mu dedi biz de dusunuyoruz dedigimde.
Bana bu tip konusmalar yapan insanlar evliliginde mutsuz ve sorunlu insanlar olarak gelmiştir benim cevremdede var kendisi evlendi hemen hamile kaldi,ablasi kendisinden daha once evliydi ve 1 cocugu vardi
Neymis kendisi hamile kaldi diye,ablasi da özenmiş,2.cocuga hamile kalmış. 6 ay var 2sinin cocuklari arasinda
Ablasi tedavilerle hamile kaldi 2 cocuguna da aşılama.
Ablasi 10 yildir evli kendisi 3.
Bana diyorki hesap yapmam lazim cin takvimine gore bir tane de oglum olsun erkek olsun soy da onemli
O igrenc kocasinin soyunun nesi önemliyse.
Kocasina karsi da aslinda nefreti var.
Boyle konusan herkesten bir beklenti icinde olan ve insanlarin isine burnunu sokan kadinlar kesinlikle ama kesinlikle mutsuuuuzzz evliliginde
Belki senin ablan öyle degildir yanlis anlama onun icin demiyorum ama geneli böyle.
Sakın dinleme onu.
Sen hic doktora gittinmi mesela
Ben 8 aydir evliyim evlendigim gunden beri korunmuyorum,ve cocugum yok doktora gidip duruyoruz cunku oyle seyler çıkıyor ki rahimde erkekte onda bunda bu isler hic belli olmuyor hic birseyinde garantisi yok ha deyince hemen cocuk olmuyor cok sansliysan zamanida gelmisse Allah yazmissa tabiki oluyor hemencecik bence 4 sene evlilikte az degil yani madem istiyorsunuz 2nizde neden ablani bekliceksin hayret

Bunun kararını ablanız veremez bu yüzden özenti demeye kimsenin hakkı yok. Hem bebeğin hemen olacağı ne malum. Böyle şeyler düşünüp strese girmeyin bence.

Allah'ın isine karışılmaz.
Kimse kimsenin yatak odasina karisamaz,bu benim kardesim de olsa annemde olsa kaynanamda olsa karışamaz.
Ben kimseden yardim almayi düşünmüyorum kimseye guvenerek cocuk yapilmaz siz kendi bildiginizi okuyun ve üzmeyin kendinizi .ablanizin soylediklerine de takılmayın oyle bisey dusunurse de düşünsün

Ablanızın hayatınızda bu kadar söz sahibi olmasına izin vermeyin. Kimse çocuk yapma şimdi deme cesaretini bulmamalı bence.

Yılbaşından sonra hamile kaldim Benden 3 ay sonra ablamda hamile olduğunu öğrendi şimdi üç ay ara ile doğum yapacağız kismetse oda kaza ile kaldığını soyluyor. Arada bana takılır bak seni kıskandım hamile kaldım diye

Hiç özenti diye düşünmem sen niye öyle düşünüyorsun anlamadım. Kısmet meselesi Mağdem düşünüyorsun istiyorsun da ablana ne senin çocuğundan her aşamada zaten yine yanında olucaksin ablan o senin.

Saçmalığa gel, doğurmak için ondan mı izin alacaksınız? Size güvenerek de hamile kalmadı herhalde. Kimseyi umursamayın. Bildiğinizi yapın.
Ben evli bile değilim, 6 yaş küçük kardeşimin 2 küçük çocuğu var. Dünyam onlar benim. İnsan kardeşini kıskanır mı?

Ablamla ben de gebeyiz, aramız 2 hafta. Onun ikinci çocuğu, benim ilk. Biz birbirimize sarılan bebek fotoğrafları atıp Yusufla Betül de böyle olacak inşallah diyerek gönderiyoruz. Benim hamileliğim 2yıllık tedavi sonucu oldu, ablamın da ilk çocuğu onları bekletmişti... Hayal gibi geliyor şimdi ikimiz birden hamileyiz...

Ben ablanın kötü niyetli söylediğini düşünmek istemiyorum açıkcası. Sanki patavatsızlık yapmış, kendisi şimdi çok hevesli olduğu için senin de aynı hevesle bebek isteyeceğini düşünmemiş olabilir. Özenmiş gibi bir konumda da kalmazsınız hamile olsanız ki özenseniz de ne olacak sanki, dünyadaki en büyük mucizeye tabi ki özenebilir insan... Sonuç olarak eşin ve sen istedikten sonra başka kimseye laf düşmez.

Bir de muayene olduk sorun yok demişsiniz ama o kadar etken var ki gebelik için, Allah korusun tabi ama öyle ha deyince olan bir şey değil... Maddi manevi koşullarınız tamamsa beklemenin hiç alemi yok.

ablan saçmalamış
çocuk yapmanın asla özentisi olmaz
çünkü çocuğu kendi evinde kendi bütçesiyle doğurur kim doğurursa

ablan çok boş bir cümle kurmuş
asla kendini darlama kendini kasma sakın da üzülme
böyle birşeyin asla başkasıyla kıyaslaması ya da sıralaması olmaz olamaz
her canlı kısmetini yer

Hay Allahim ya:) ablan diye herseyi senden once mi yasamasi gerek? Bu isler nasip.. belki deniycen olmiycak tedavi gerekecek.. onun yuzunden bosuna 1 seneni kaybetmis olursun.

Bugün karar verince yarın cocuk oluyor çünkü..
Sakın kimse için planlarınızdan vazgeçmeyin. Hayatınız çocuğunuzla paylaşmaya uygunsa ertelemeyin zira insanlar senelerce uğraşıyor bu iş için bazen.

Hemen olacak mi bilemem ki dogum kontrol ilaci kullaniyorum ama birakacagim dedim. Oyle zor bisey degilmis hamile kalmak dedi.

Evlenirken sıra beklememissiniz ki bebek icin musade isteyeceksin...
Hem bende ablamla ayni ay hamile kaldim sonra ablam ikinciyi dogurdu ayy bebek ozledim diyip bende ikinciyi yaptim.Bunda bisey yok bence istiyorsaniz yapin

Hemen olacak mi bilemem ki dogum kontrol ilaci kullaniyorum ama birakacagim dedim. Oyle zor bisey degilmis hamile kalmak dedi.

Canım hiç öyle değil inan.. tabi ilk denemesinde kalan da var Allah’ın takdiri. Ama burda bile ne örnekleri var senelerdir uğraşan ama olmayan. ablandır neticede sevip sayıyorsun illa ki ama biraz bencilce düşünüyor bu aşamada bence. Hayallerini erteleme böyle bir sebep için.

Ablanız biraz bencillik ediyor sanki, zaten ha deyince hamile kalınmıyor ki ,bence siz gönlünüzden geçeni yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…