Özenmek gibi olur mu?

Özentilikle bir alakası yok. Ablanız da size sordu herhalde 'hamile değilsen ben hamile kalayım mı' diye. Böyle saçma bir şey duymadım. İstiyorsanız yapın. Ablanız da olsa bunu engelleyemez. Sanki tek başınıza karar veriyorsunuz. Belki eşiniz artık baba olmak istiyordur? Ablanızın düşüncesi yanlış. Ablanız olduğu için kafanıza takmışsınız anlıyorum ama gerek yok.

Hee bak ben hamıle kaldım dusuk yaptım benden sonra hamıle kalanlar dogurmak uzere. Allah kımı ne zaman ısterse ozaman aıle yapar. Ayrıca herkesın hanesı ayrı. Ablada olsa duracagı yerı bılecek sanane senın yatakodandan

Çocuk sipariş verilerek gelmiyor malesef.
Öyle hadi yap yada yapma denilecek bi durum değil ne yazık ki...
Karar verdiyseniz bırakın korunmayı ne zmn nasip olursa... bunun için kimsenin onayına ihtiyaç duymamalısınız.

İstediğin zaman yap
Bunun da mı sırası var

Sorarlarsa 2 kuzen birlikte büyüsünler istedim dersiniz. Bu da en dogal hakkiniz. Ablaniza da ayni sekilde soyleyebilirsiniz.

Çok bencilmis ablan. Kendini düşünüyor. Hamileliğinde, Hastanesi'nde, doktorunda, doğumunda yardımcı olman icin hamile kalmanı istemiyor.

Çok saçma. Hem niye ablana danisiyorsun ki. Kocanla karar vermişsin işte, yap gitsin.

Bizde ablamla ayni zamanda hamile kalmak istemedik..ama annem icin cocuklara annem bakiyor.zor olur diye..tabiki bu isler nasip siraya bakmiyo... ama bile isteye yakin zamanda hamile kalmak istemedik.

Bencilligin ust boyutuna ulasmis abla...yalniz umarim ikiniz de annenize baktirmak istemezsiniz. O acidan bi sikinti yoksa bence sorun da yok.

Hiç olmadı dersin ki abla 4 yıllık evliyim daha ne kadar erteleyebilirm eşim baba olmak istiyor bende anne olmak istiyorum.

Dogumdan sonra bende kalirsiniz diye oda hazirlayacakmis. Ama kayinvalidesiyle kayinbabasi kesin kalacaklar birkac ay. Onlarla kalmam uygun olmaz ki zaten.

Bencilligin ust boyutuna ulasmis abla...yalniz umarim ikiniz de annenize baktirmak istemezsiniz. O acidan bi sikinti yoksa bence sorun da yok.
Annemiz hayatta degil. Ablamin cocuguna kayinvalidesi bakacak. Benim de olursa kendim bakacagim. Kv yardim eder istersem ama ucretsiz izne ayrilacagim. 2.5 yasinda da krese veririm ben ise donunce.

Çocuk yapamaya özenmek güzel bir şey aslında, kendinizi suçlu hissetmenize gerek yok.
İstiyorsanız yapın, ne önemi var ki milletin ne düşündüğünün.

Çocuk yapamaya özenmek güzel bir şey aslında, kendinizi suçlu hissetmenize gerek yok.
İstiyorsanız yapın, ne önemi var ki milletin ne düşündüğünün.
Biraz once de erkek kardesimle konustuk. Siz de dusunuyor musunuz dedi. Evet dedim. Siz bilirsiniz de zor olmaz mi senin yolculuklar bitmeden dedi. Anlamadim ablamla mi konustu.

Sizinki özenmek mi bilmem ama. ablanız bu işi egoya çevirmiş bana göre.
tek olmak istiyor şu an. ilgi odağı kendisi olacak.
çok saçma.
hayatınızı ve planlarınızı ertelemeyin.

aynısını bende işittim o yüzden o benden özendi diyecek..
Ayni anda mi hamileydiniz siz de. Peki ama cok kirilirim gibi geliyor bana. Cok hevesliydim. Resmen hevesim kacti benim iki gundur. Insanlar sevinmek yerine baska seyler soyleyecek baska seyler dusunecek diyorum hep. Esime soyledim ablam hamileymis diye cok cok mutlu oldu. Ne guzel birlikte buyur cocuklarimiz. Bizim de olur insallah dedi.

Ben hamile değildim.
O yeni hamile kalmıştı , büyüğümüz de bezdum de hamile kalırsa bir o tarafa bir bu tarafa yaparım hastanede demişti gülmüştü, oda o dursun ben bir doğurayım da dedi. Hamileliğinin ilk günleriydi seninki gibi şimdi de sende yap ta birlikte kanka gibi büyüsünler diyor ah şu hormonlar

Annemiz hayatta degil. Ablamin cocuguna kayinvalidesi bakacak. Benim de olursa kendim bakacagim. Kv yardim eder istersem ama ucretsiz izne ayrilacagim. 2.5 yasinda da krese veririm ben ise donunce.
Basiniz sag olsun. Siz kafanizda plani yaptiginiza gore kimseden icazet almaniza gerek yok. Bu esinizle ikinizin karari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…