Dogumdan sonra bende kalirsiniz diye oda hazirlayacakmis. Ama kayinvalidesiyle kayinbabasi kesin kalacaklar birkac ay. Onlarla kalmam uygun olmaz ki zaten.Çok bencilmis ablan. Kendini düşünüyor. Hamileliğinde, Hastanesi'nde, doktorunda, doğumunda yardımcı olman icin hamile kalmanı istemiyor.
Çok saçma. Hem niye ablana danisiyorsun ki. Kocanla karar vermişsin işte, yap gitsin.
Annemiz hayatta degil. Ablamin cocuguna kayinvalidesi bakacak. Benim de olursa kendim bakacagim. Kv yardim eder istersem ama ucretsiz izne ayrilacagim. 2.5 yasinda da krese veririm ben ise donunce.Bencilligin ust boyutuna ulasmis abla...yalniz umarim ikiniz de annenize baktirmak istemezsiniz. O acidan bi sikinti yoksa bence sorun da yok.
Biraz once de erkek kardesimle konustuk. Siz de dusunuyor musunuz dedi. Evet dedim. Siz bilirsiniz de zor olmaz mi senin yolculuklar bitmeden dedi. Anlamadim ablamla mi konustu.Çocuk yapamaya özenmek güzel bir şey aslında, kendinizi suçlu hissetmenize gerek yok.
İstiyorsanız yapın, ne önemi var ki milletin ne düşündüğünün.
Biraz once de erkek kardesimle konustuk. Siz de dusunuyor musunuz dedi. Evet dedim. Siz bilirsiniz de zor olmaz mi senin yolculuklar bitmeden dedi. Anlamadim ablamla mi konustu.
Ayni anda mi hamileydiniz siz de. Peki ama cok kirilirim gibi geliyor bana. Cok hevesliydim. Resmen hevesim kacti benim iki gundur. Insanlar sevinmek yerine baska seyler soyleyecek baska seyler dusunecek diyorum hep. Esime soyledim ablam hamileymis diye cok cok mutlu oldu. Ne guzel birlikte buyur cocuklarimiz. Bizim de olur insallah dedi.aynısını bende işittim o yüzden o benden özendi diyecek..
Ben hamile değildim.Ayni anda mi hamileydiniz siz de. Peki ama cok kirilirim gibi geliyor bana. Cok hevesliydim. Resmen hevesim kacti benim iki gundur. Insanlar sevinmek yerine baska seyler soyleyecek baska seyler dusunecek diyorum hep. Esime soyledim ablam hamileymis diye cok cok mutlu oldu. Ne guzel birlikte buyur cocuklarimiz. Bizim de olur insallah dedi.
Basiniz sag olsun. Siz kafanizda plani yaptiginiza gore kimseden icazet almaniza gerek yok. Bu esinizle ikinizin karari.Annemiz hayatta degil. Ablamin cocuguna kayinvalidesi bakacak. Benim de olursa kendim bakacagim. Kv yardim eder istersem ama ucretsiz izne ayrilacagim. 2.5 yasinda da krese veririm ben ise donunce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?