benım annem hep psıkolojık baskı uygulardı bana anneannem teysemde tabı
sonra bırsey deyıncede senın ıyılıgnı dusunuyo olurlar
aslında dusunduklerınden soluyorlar elbette ama ınsanı sıkbogaz etmenın ne alemı varkı herkes ıstedgı kıloya kdar cıkabılır bence
Doktora gitmeyi hiç sevmiyorumDoktor adayısınız galiba kesinlikle yanlış anlamayın :) Sadece çocukluktan beri fobim var :) Düşünüyorum ama düzenli beslenmeye alışmam falan gibi korkularım var bu yüzen korkuyorum
benım annem hep psıkolojık baskı uygulardı bana anneannem teysemde tabı
sonra bırsey deyıncede senın ıyılıgnı dusunuyo olurlar
aslında dusunduklerınden soluyorlar elbette ama ınsanı sıkbogaz etmenın ne alemı varkı herkes ıstedgı kıloya kdar cıkabılır bence
Bence de. Kilolu bir arkadaşım var, ona kilo aldın demiyorum moral vermeye çalışıyorum. Zayıf olsam da demem. Çünkü üzülmesini istemem. Şimdi onunla fitness'a başlamayı düşünüyoruz.
Evet öyleBi teyzem var özellikle o çok eleştiriyor beni Şükürler olsun ki 2-3 ayda bir görüyorum
canım benim unutma sen o korkularını yendiğin zaman çok mutlu olucaksın. İnsan böyledir benim de korkularım var. Yendiklerim var hala korktuklarım var. Senin yaşadığın şeyleri ben de yaşadım sen lisedesin ben üni de tek farkımız bu. Sonra diyet yaptım 52 kiloya düştüm ama eski yeme düzenime döndüğüm zaman geri aldım hepsini. Malesef tekrar şişmanlayınca insan hayata daha çok küsüyor. Ama hayatını değiştirmek istiyorsan mesela artık hep zayıf olmak istiyorsan devamlı olarak az yemelisin herşeyden azar azar ve zamanla bu yaşam felsefen olmalı. En basitinden yürüyüş yap canım mesela mp3 veya cep telefonuna sevdiğin parçaları yükle dinleye dinleye yürü valla yorulduğunu bile anlamayacaksın. Bu arada doktora zaten 1 kere gidiceksin kan aldırıcaksın aynı gün içinde tüm işlerin bitmiş olucak o kadar korkma canım 1 kerecik katlan
Ama kesinlikle doktora gitmelisin.. Gerçi zaten gideceğin diyetisyen de sana kan testi filan yapacaktır ,doktora yönlendirir büyük ihtimal de.Doktorlara alışsan iyi olur canım.
ah teyzem... Benim tüm kilo travmalarımın sebebidir kendisiHer yaz gelir aaa kilo mu aldın valla onun geldiği aylardan nefret ederdim yerin dibine girerdim Ama şimdi her şey değişti daha da değişicek bakalım yeni halim hakkında ne diyecek
Anladım canım. Yorum yapan arkadaş yanlış anlamış sanırım seni, olur öyle bazen. :) Konuna yorum yapacak olursam da, kilo çok da dert edilecek bir şey değil. Bizim apartmanda da senin yaşında çok şeker 2 genç kız var. Onlar da epey kiloluydu, biraz dikkat ederek ve spor yaparak çok kısa sürede verdiler. Şimdi zayıf bile sayılırlar hatta. Genç yaşlarda kilo da kolay veriliyor, her şey senin elinde ama hareketsizliğin sebep olduğunu düşünüyorum ben de. Ki ben yapılıyım demişsin bak, anladığım kadarıyla boyun falan da iyi. Kilo halledilemeyecek bir sorun değildir, bak boyun falan iyiymiş. Boyunu sorun etsen yapacak bir şeyin yoktu, bir de böyle düşün.
Ben senede 1 kere görüyorum ama çok eleştiriyordu gerçektende. Bu sene farklı olucak inş ben hayatımı değiştirdim çünkü...
Teşekkür ederim desteğin için :) Ama zaten kansızlık var ben de.
Peki bu testleri diyetisyen mi yapıyor yoksa ben kendim mi yaptırıcam. Biraz bilgi verir misin zahmet olmazsa
Ayrıca başkaları eleştiriyor diye kendini kötü hissetmemelisin. Eğer kendin dış görünüşünden rahatsızsan, zayıflarsan daha iyi hissedeceğini düşünüyorsan zayıflamalısın. Bu halinle mutluysan bu hiç kimseyi ilgilendirmez. Ben de bu yaz 4-5 kilo kadar aldım, ve direkt popoma gidiyor aldığım kilo.Çok duyuyorum etraftan kilo almışsın, eski halin daha iyiydi diye ama açıkçası zerre kadar ilgilendirmiyor beni. Ben hafif etine dolgun halimi de sevdim.
Canım ben kan tahlline gittim direk hiç doktora çıkmadım. Sonuçlarımı aldım öyle gittim doktora zaten o da şaşırmıştıÖteki türlü işim çoook uzayacaktı bir arkadaşla gitmiştik hemde. Sonra tiroidlerimize baktırdık ultrasona girdik. Çok şükür birşey çıkmadı ama sen de çıkabilir. O yüzden kontrole git cnım muhakkak.
Ben sevmiyorum artık çok bıktımAynada kendime bakmak bile istemiyorum Sıfır beden falan olmak istemiyorum ama 50 kilo olsam süper olur
Ben de Öyle yapayım o zaman bellamania :) Çok teşekkür ederim size bana destek olduğunuz için, moralim yerine geldi bee
İstediğin kiloya gelene kadar doğru kıyafet ve renk seçimleri yaparak kilolarını gizleyebilirsin.Sen imkanın varsa spora başla canım, verirsin dert etme.. Bozma bir daha da moralini. =)
Evet öyleBi teyzem var özellikle o çok eleştiriyor beni Şükürler olsun ki 2-3 ayda bir görüyorum
annemden bu yuzden cok sogudum kendınden nefret ettırdı resmen halada sevmem pek
ah teyzem... Benim tüm kilo travmalarımın sebebidir kendisiHer yaz gelir aaa kilo mu aldın valla onun geldiği aylardan nefret ederdim yerin dibine girerdim Ama şimdi her şey değişti daha da değişicek bakalım yeni halim hakkında ne diyecek
Annem sadece zayıfla der moralimi bozmaz pek yaa
ahh ahh cocuklugumu burnumdan getırdı bu kadın...5 dk oturdugumu gorse baslardı soylenmeye yok cok tembelsın cok oturuyorsun boyun kısa yok kalk atla zıpla kollarını havaya kaldır boyun uzasın belını cevır kalcaların erısın en sonunda nefret ettırdı kendınden yanı
Benm annem de öyle ama zayıflamam için değil ev işi yapmam için söylenir bu kadar :) o söyleyince de yapasım gelmez ama normalde severim
artık benı o kadar bıktırdı kı bnm kendımı cok degersız gormeme neden oldu...
bu yuzdende cok cıddı hatalar yaptım hayatımı mahfedecek kadar
artık cıddıye almıyorum annemı kendıne baksın neyse ya sınırlendım bak konu baska yere gdıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?