- 27 Aralık 2015
- 340
- 161
- 18
- 43
- Konu Sahibi Deryagullu
-
derya allaını seversen psikoloğa görün yedin bitiirdin kendini gerçekten üzülüyorum sanaYa annemle bile dışarıda yürürken anneme bakıyolar,bana bakmıyolar.ya tamam çirkinim de özgüvenim sıfır yanımda kim varaa ona bakıyorlar ama bana hiiiç bakan kimse yok.ya eakiden bakılırdı bana bir yere girince, yolda yürürken ne oldu bilmiyorum.casper gibiyim..
Not: çok daha büyük sıkımtılarım var,evet ama anlatamıyorum..bu dert değil biliyorum
Bence kendini sevmelisin ve değerli olduğunu düşünmelisin değersiz olduğunu sana kim issettiriyosa ondan uzak dur ve özel olduğunu düşünYa annemle bile dışarıda yürürken anneme bakıyolar,bana bakmıyolar.ya tamam çirkinim de özgüvenim sıfır yanımda kim varaa ona bakıyorlar ama bana hiiiç bakan kimse yok.ya eakiden bakılırdı bana bir yere girince, yolda yürürken ne oldu bilmiyorum.casper gibiyim..
Not: çok daha büyük sıkımtılarım var,evet ama anlatamıyorum..bu dert değil biliyorum
aynenbu konunun aynısını daha önce de açmıştın sanırım
ben buna inanıyorum kendimi hasta lduğumda falan güzel bulmuyorum bu etrafada böyle yansıyo sanırım güzel bulduğumdaki zamanlar iltifat aldığım oluyor hemcinslerimden bile enerji önemliBöyle düşündüğün sürece bu devam eder bak. Önce özgüvenli yürümeyi kendinden emin durmayı alıştır kendine. Sen negatif enerji yayıyorsun böyle özgüvenli olursan herkes bakar :)
Aynen öyle, insan mutluyken pozitif iken karşıdakinin tavrı ve bakışları bile değişiyor. Nasıl hissedersen karşıdaki de aynı elektriği veriyor :) Sen mutlu ve kendini güzel hissedince herkes öyle görüyor :)ben buna inanıyorum kendimi hasta lduğumda falan güzel bulmuyorum bu etrafada böyle yansıyo sanırım güzel bulduğumdaki zamanlar iltifat aldığım oluyor hemcinslerimden bile enerji önemli
Kimi eleştirdim ki ben hatırlamıyorum öyle bişiBence sende özgüven eksikliğinden daha fazlası mevcut.
İnsanları da eleştiriyorsun önceki konularından biliyorum.
Bir pskoloğa gitsene bi konuş böyle nereye kadar.
Hayır da 32 yaşınmsayıö ve yalnızım.bişey söylenmesine gwrk var mı?D Deryagullu sana herhangi bi şey söyleyen oldu mu yani taktığın konuyla ilgili
Hazır olursam bigün amlatıcamNeden anlatamıyorsun yada neren cırkın ? Yanı mesela ben kılomdan dertlıyım sen bunun ıcın caba gosterdın mı ?
Şu konularda bahsedıpte anlatmadıgın derdın ıcın kulup olarak suya bakarak gorecegız .
Kimi eleştirdim ki ben hatırlamıyorum öyle bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?