Özgüvenim sıfır

Hayır da 32 yaşınmsayıö ve yalnızım.bişey söylenmesine gwrk var mı?
kalmayabilirsin sen gir insanların içine sönük ve suskun kalma illa görünüşümle dikkat çekeyim diye düşünme söylemlerinle tavırlarınla dikkat çek mesels bildiğim kadarıyla öğretimüyesiydin illa ki vardır çevren

Var çevrem lakin ben her anlamda dikkat çekmek istiyorum bir de sessiz,sakin bi tipim.heyecanlanırım,konuşamam hoilandığım biri varsa.ama dışarıdam baksan ukala dersin snlayamazsın bu durumu.ne bileyim ilginç işte

sessiz ve suskun olma o zaman ilk adımı atan sen ol bazen yerine göre bak bende içine kapanık bi insandım neler kaybetmişim diyo insan

Mesela arkadaşının evleneceği adamı falan eleştirmiştin arkadaşının bununla övündüğünü söylemiştin.
Yani kendine gereksiz şeyleri bile dert ediniyorsun çok takıyorsun.
Aslında dert etmiyorum,anlamaya çalışıyorum..ya biliyorum boş şeyler bunlar ve gerçekten ciddi bir sıkıntım da var,çözemediğim..onu düşününce Allah huzut,sağlık versin diyorum tabiki..ama annemle dışarı çokıp elli beş yaşındaki kadına bile bakılıp bana bakılmadığını görünce..

yok yok sen normal değilsin

Bende 29 yasındayım bana bakıyorlar da ne oluyor.Evlenemedım bak .Bu işler dıs gorunuse bakmıyor .Girişken konuskan capcanlı bır kız ol gelırler zaten .Ben ayrı tabı benım yapım hanım hanımcık olunca ne gelen ne gıden var :) ama arkadaslarım var erkek ayarlayabılmek için iş arkadaslarını yemege cagırırlar evlerıne gıderler ,gözlerıne anlamlı snlamlı bakarak konusurlar ,peşlerınden ayrılmazlar konusmak ıcın fırsat yakalarlar ,kahkaha atarlar böyle yapan cakal hem cımslerım koca buldular.Bızı de bır gun kesfederler merak etme.

Ya ona katılıyorum.o modellerim tipe,kültürw ihtiyacı yok zatwn

Kisinin ozguven kaynagi genel kulturudur, hayata olan bakisidir. Sen bastan kimse bakmiyor bu yuzden ozguvenim yok dersen o kuyudan asla cikamazsin. Herhangi bir konuda kendini gelistir, sonra meydan oku "iste bu tam da benim alanim, kendime guveniyorum bu noktada" diyebil. Bu konu mutfak olur, edebiyat olur, ahsap boyama, ingilizce, dikis nakis...

Yo o konuda sıkımtım yok uzman olduğum alanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…