Özgüvenim sıfır

Bence çok büyük bir problemi var ama asıl problemi anlatamadığı için yansımalarını anlatıyor. Gerçek problem çok daha başka sanki. Yoksa görünüş, arkadaş kıskançlığı falan değil. Çok pişman olduğu şeyler yaşadığını ve unutamadığını ve bunun bütün hayatına etki ettiğini düşünüyorum.

bakmamalarinin sebebi dış görünüşünden ziyade kendine olan güvensizliğin, bunu aşarsan kendini fark edersin.
cirkin kadın yoktur, bakımsız vardır. (hastalıklar istisna)

valla bende öyle düşünüyorum sanki dillendiremediği şeyler var aydınlat bizi derya

bakmamalarinin sebebi dış görünüşünden ziyade kendine olan güvensizliğin, bunu aşarsan kendini fark edersin.
cirkin kadın yoktur, bakımsız vardır. (hastalıklar istisna)
ya çirkin de olsa gam yemiycem ama inandıramıyoruz hatunu

deryaaaa nerdesiiiiin bi uğra konuna bari
Teşekkür ederim kızlar,güldüm saolun:) sorunumu bigün kendimi anlatabilecek gibi hissedersem yazacağım.şu an değil.ama bu başlığın onunla alakası yok ki..dett de değil bu biliyorum sadece dikkatimi çrkiyor bu durum ondan açtım

Yalnız ben de seni kıskandım işte. Neden dersen; ben böyle bir konu açsam insanların bana demediği kalmaz, etmedikleri kötü cümle, hakaret kalmaz en sonunda topluca bir kavgaya dönüşürdü. Geçmişte bunu yaşadım. Ama sana ne güzel bak herkes çok kibar ve çok düzgün yorumlar yapmış. Kıskandım açıkçası. Ayrıcalıklı mısın nesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…