- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi Deryagullu
-
Bende gördüm hemde makyajsız gördüm. Gayette hoş bi yüzü var. Deryadaki saplantı kesinlikle saplantı..o kadar da değil derya abartıyosun ama ya
aynen kesinlikle saplantı o yüzden ısrarla psikoloğa gitmesini söylüyorum ama dinleyen kimBende gördüm hemde makyajsız gördüm. Gayette hoş bi yüzü var. Deryadaki saplantı kesinlikle saplantı..
Ya annemle bile dışarıda yürürken anneme bakıyolar,bana bakmıyolar.ya tamam çirkinim de özgüvenim sıfır yanımda kim varaa ona bakıyorlar ama bana hiiiç bakan kimse yok.ya eakiden bakılırdı bana bir yere girince, yolda yürürken ne oldu bilmiyorum.casper gibiyim..
Not: çok daha büyük sıkımtılarım var,evet ama anlatamıyorum..bu dert değil biliyorum
valla bende öyle düşünüyorum sanki dillendiremediği şeyler var aydınlat bizi deryaBence çok büyük bir problemi var ama asıl problemi anlatamadığı için yansımalarını anlatıyor. Gerçek problem çok daha başka sanki. Yoksa görünüş, arkadaş kıskançlığı falan değil. Çok pişman olduğu şeyler yaşadığını ve unutamadığını ve bunun bütün hayatına etki ettiğini düşünüyorum.
resmini nerde gördünüz :) biz de görseydikBende gördüm hemde makyajsız gördüm. Gayette hoş bi yüzü var. Deryadaki saplantı kesinlikle saplantı..
ya çirkin de olsa gam yemiycem ama inandıramıyoruz hatunubakmamalarinin sebebi dış görünüşünden ziyade kendine olan güvensizliğin, bunu aşarsan kendini fark edersin.
cirkin kadın yoktur, bakımsız vardır. (hastalıklar istisna)
dedigin gibi baska sorunu var kendisini suclamis tipine vurmus.ya çirkin de olsa gam yemiycem ama inandıramıyoruz hatunu
olabilir ama ağzından lafı kerpetenle alıyoruz kaset sürekli başa sarıyodedigin gibi baska sorunu var kendisini suclamis tipine vurmus.
bence bi erkek vardı bunun tipine laf etti.
olabilir ama ağzından lafı kerpetenle alıyoruz kaset sürekli başa sarıyo
aynen saplantı da var taktımı takan tiplerden deryadepresyon, stres ..
Teşekkür ederim kızlar,güldüm saolun:) sorunumu bigün kendimi anlatabilecek gibi hissedersem yazacağım.şu an değil.ama bu başlığın onunla alakası yok ki..dett de değil bu biliyorum sadece dikkatimi çrkiyor bu durum ondan açtımderyaaaa nerdesiiiiin bi uğra konuna bari
OlmazSu resmini paylasta görelim ya da profil yap iki dk.
Evet yaşlandığın için olabilir bakAma ben eskiden yolda yürürken bakarlardı,artık bakmıyorlar aıkıntı aanırım yaşlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?