- 12 Ocak 2015
- 63
- 59
- 8
- 43
- Konu Sahibi Deryagullu
-
Resimle gerçwği aynı olmaz.aen resim görmüştün sanırım.resiöde çizgiler vs çıkmaz kihiçte öyle bi görüntün yok ama bi enerjin ışıltın da yok buna çözüm bulmalısın bence
Evet buna katıloyoruö kesimlikleCanim bence senin bir sevgiliye ihtiyacın var kendini o yüzden çirkin sanıyorsun birisinin sana çok güzelsin demesine gerek yok aynanın karşısına geç ve bu gün çok güzelim de kendine
Oyleyse ozguvenin sifir degil asla.Yo o konuda sıkımtım yok uzman olduğum alanlar var
Yoo yanılmıyorsun,aynenOyleyse ozguvenin sifir degil asla.
Senin kaygin arzulanmamak(bunu yanlis ablama sakin sehvet degil kastim), dis guzelliginle takdir alamamak. Yaniliyor muyum?
Benim yolum 1 senedir plastik cerrahlara pek sk duser oldu :) sen de dusun bunuYoo yanılmıyorsun,aynen
Yok artıkBakmasınlar zaten kaç tane tecavüz oldu hiç mi duymadın kendini başkasına beğendirme çabası nedir eşin yada sevgilim demiyorsun dışardaki genci yaşlısı erkekler diyorsun baktıkları zaman gül yüzüne mi bakıyorlar sanıyorsun yoksa kaç pozisyonda gördüklerinimi allah aşkına ya
Düşecek zatem randebulara başladım.yemiden yağıcam kendmiBenim yolum 1 senedir plastik cerrahlara pek sk duser oldu :) sen de dusun bunu
Herseyin caresi var. Sacini degistir, kasini yeniden sekillendir, lens kullan, squat falan yap :) aklima gelen basit cozumler.
Keske seni ikna edecek cumleler kurabilsem bu derdin dert olmadigina dair, ama elimden gelemiyor :/
Uzulme hic olur mu :)
34 yanlış yazmışım
Bu da bakış açısı tabi..Çirkin değilsin demekki sana bakmiyorlarsa :) cunku cirkin olsan aman allahim nekadar cirkin bir kiz bu diye direk sana bakarlar seni incelerler :)
Bemim illa ebşeneyim diye bir derdim yok.hatta çocuk olavağı zaman evlenirim sanırım.ama biri olaun istiyorumseni çok iyi anlıyorum kariyeri iyi 32 yaşında akrabam var bekar kız, kendisi belli etmese de bekar olduğu için üzülüyor ben de üzülüyorum... gerçekten ihtiyaç zorunluluk.
Bemim illa ebşeneyim diye bir derdim yok.hatta çocuk olavağı zaman evlenirim sanırım.ama biri olaun istiyorum
Offff okuyana kadar felc gecirdim.Resimle gerçwği aynı olmaz.aen resim görmüştün sanırım.resiöde çizgiler vs çıkmaz ki
o kadar da değil derya abartıyosun ama yaResimle gerçwği aynı olmaz.aen resim görmüştün sanırım.resiöde çizgiler vs çıkmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?