Özgüvenim sıfır

Canim bence senin bir sevgiliye ihtiyacın var kendini o yüzden çirkin sanıyorsun birisinin sana çok güzelsin demesine gerek yok aynanın karşısına geç ve bu gün çok güzelim de kendine

E
Canim bence senin bir sevgiliye ihtiyacın var kendini o yüzden çirkin sanıyorsun birisinin sana çok güzelsin demesine gerek yok aynanın karşısına geç ve bu gün çok güzelim de kendine
Evet buna katıloyoruö kesimlikle

Bakmasınlar zaten kaç tane tecavüz oldu hiç mi duymadın kendini başkasına beğendirme çabası nedir eşin yada sevgilim demiyorsun dışardaki genci yaşlısı erkekler diyorsun baktıkları zaman gül yüzüne mi bakıyorlar sanıyorsun yoksa kaç pozisyonda gördüklerinimi allah aşkına ya

Yoo yanılmıyorsun,aynen
Benim yolum 1 senedir plastik cerrahlara pek sk duser oldu :) sen de dusun bunu
Herseyin caresi var. Sacini degistir, kasini yeniden sekillendir, lens kullan, squat falan yap :) aklima gelen basit cozumler.
Keske seni ikna edecek cumleler kurabilsem bu derdin dert olmadigina dair, ama elimden gelemiyor :/
Uzulme hic olur mu :)

Yok artık

Düşecek zatem randebulara başladım.yemiden yağıcam kendmi

Çirkin değilsin demekki sana bakmiyorlarsa :) cunku cirkin olsan aman allahim nekadar cirkin bir kiz bu diye direk sana bakarlar seni incelerler :)

seni çok iyi anlıyorum kariyeri iyi 32 yaşında akrabam var bekar kız, kendisi belli etmese de bekar olduğu için üzülüyor ben de üzülüyorum... gerçekten ihtiyaç zorunluluk.
Bemim illa ebşeneyim diye bir derdim yok.hatta çocuk olavağı zaman evlenirim sanırım.ama biri olaun istiyorum

Önce kendin kendini güzel hisset.Başkaları da seni farkedecektir.Sıkma canını bunun için.

Buraya sürekli benzer konular açmak seni ne güzelleştirir ne de özgüvenini arttırır. Bence destek almalısın, psikoloğa falan gitmelisin. Kimse bakmıyor, çirkinim dedikçe negatiflik yayıyorsun. Benim içim bayılıyor.. Ayrıca mutlu olmak yada güzelleşmek için bi erkeğe yada bi ilişkiye mecbur değilsin. Kendin için bişeyler yapmayı denesen!!!

O kadar çirkin olamazsın. O kadar çirkin olsan insanlar gözünü diker bakar. Ayrıca özgüvenin sıfır değil. Kompleksin tavan yapmış. Sana ne sokaktaki insanlar nereye bakıyor. Sen kendine bak. Sanki herkes çok mu süper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…