Baklava yemesem mi dedim ama yedim koca bir tepsi vardı canım çekti:) kan olsun can olsun bu zamana kadar neler yedik de erittik artık yedik battı balık yan gider yok her şey güzel devam edeceğiz durmadan, bu bir hayat... inişi olur çıkışı olur hep düz çizgide devam etmez. Mutluyuz huzurluyuz ve en yakın zamanda istediğim vücuda fiziğe hayallerime kavuşacağım hayallerini unutma neden başladığını unutma her işte her adımda özgürlük için:)
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
Peynir
Fırında karnabahar patlıcan
Öğlen
menemen
Peynir
Zeytin
Fırında karnabahar patlıcan
Akşam
balık
Salata
SPOR: Tibet 21 tekrar
Aç karna pekmez 39.Gün
Bugün buraya alt göbeğimin gitmediğini yazıyor olabilirim, ama kim bilir yazın dönüp geçmişi okumaya başladığımda nerelerden ne yollardan geçmişim ve nasıl da dümdüz göbeğe sahibim diyeceğim.. hayat.. sadece yılma bu deneme olsun ve istediğin vücuda kavuş hiç zorlanmıyorsun kaliteli yaşıyor sağlıklı besleniyorsun kendine güvenin artıyor çok güzel ve özgüvenli hissediyorsun selülitlerin yok karın dümdüz bacaklar sütun hadi bakalım ben hazırım:)
Sağlıklı beslenerek inceliyorum, önümden neler geçiyor hiçbirini canım çekmiyor, bir fenomenin yazdığı gibi çikolata tatlı ve börekler eski bir sevgili gibi özlemini duyuyorsun dönünce aynı tadı alacağını düşünüyorsun ama dönünce bakıyorsun ki hiç eski tadı yok ve saçma bir özlem. Ne güzel tasvirlemiş:)
1 yumurtali peynirli hindi fümeli omlet
Domates
Kabak mücver
Öğlen
menemen
Peynir
Zeytin
Domates
Akşam
balık
Salata
az domatesli bulgur pilavı
Spor salonu ilk hafta
Aç karna pekmez 47.Gün
Bugün ilk defa biraz fazla sıkıldım, uzun zaman sonra aklıma ilk defa döner yiyip spora gitmemek geldi..... ama ne yaptım, spora gittim spordan sonra balık yedim salata yedim:) Sanırım etrafımda kimse olmayınca ben bunalıma giriyorum biraz:) Olsun bir gün öyle olur başka gün ayrı olur hayat bu işte düz çizgide gitmez ki hakkımızda hayırlısını versin allah.........
balık
Salata
az domatesli bulgur pilavı Mercimek yemeği
1 hurma
2 avuç antep fıstığı
Spor salonu ilk hafta
Aç karna pekmez 48.Gün
Sporun etkisi mi bilmiyorum ama canım acayip şeker çekti hurma yedim dayanamadım vücudumu dinledim yani yasak yok kısıtlama yok demek ihtiyacım oldu ki yedim
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates
Zeytin
Hindi füme
ARA
Ceviz
Mandalina
ÖĞLEN
Mercimekli bulgur pilavı
Salata
Turşu
Akşam
Kısır
Birkaç sarma
2 börek
1 dilim pasta
Aç karna pekmez 49.Gün
Kaçamaklı bir gün oldu, olsun kendimizden kaçmayalım:) her lokmadan zevk aldım yine olacak bu iş ne olursa olsun olacak bir an bile pes etmeyi düşünmedim:)
2 yumurtadan peynirli hindi fümeli omlet
Zeytin 8 9
Domates
ARA
Mandalina
2 avuç antep fıstığı
Fırında karnabahar
Akşam
birkaç çatal yaş pasta
1 peynirli milföy
2 tane mısır gevrekli tatlı
Aç karna pekmez 50.Gün
Bir şeyi yemiş olmak için yediğimi hissettiğim an bırakıyorum, eskiye dönerim diye korkmuyorum çünkü artık bilincim bedenim beynim tamamen değişti, artık sağlık odaklıyım ve duygularımı yiyeceklerle beslemiyorum. Mutlu ya da üzgün ya da yorgun olduğumda değil gerçekten acıktığımda sağlıklı yiyeceklerle bedenimi dolduruyorum. Çünkü doğru olan bu. Beslenmeyi savaşa dönüştürmemek gerek. Böyle böyle olacak böyle böyle....