Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 kaşık bulgur
Et yemeği
Mercimekli bulgur
Salata
Küçük tabak irmik helvası(çok güzeldi)
Akşam
Mezeler
Soslu mantarlı patates
SPOR: Tibet 21 tekrar
Aç karna pekmez 3.Gün
Bugün serbest gün oldu, yalnız bunu yedin şunu da şunu da yiyim psikolojisinden çpk şükür kurtuldum, bu duygusal açlıktan da farklı bir şeydi.. Çok şükür sağlıklı beslenmeye alıştım artık böyle beslendiğimin devamında sağlıklı besleneceğim için resmen mutlu oluyorum, acı yok, işkence yok, mutluluk ve hafiflik ve incelik güzellik var:) Bekle beni kendi yarattığım güzel hayat
Ve elimde olmasına rağmen yani bozabilecek olmama rağmen güzel beslenmem müthiş, demek ki içselleştirmişim zorunluluk olarak değil de olması gerektiği gibi görüyorum çok şükür:)
Evvet artık böyle kendimi her şeyi yiyebilecek seviyede hissetmiyorum, duygusal açlıklara girip kendimi iğrenç tatlılarla tıkamıyorum. Çok mutluyum çok
2 yumurtadan lorlu yulaflı fümeli omlet
Domates
Roka
Öğlen
kuşbaşı et
Bulgur pilavı
Salata
Turşu
Akşam
2 poğaça
1 börek
İrmik tatlısı
Latte
SPOR: Tibet 21 tekrar
Aç karna pekmez 15.Gün
En azından sayabileceğim kadar yemişim çünkü önceki günlerde abartırdım hep. Ama abartmaya ihtiyacım yok ki. Kaçmıyorlar. İstediğim zaman yiyebilirim. Yasak değil. Yediğim için kötü bir insan değilim. Bunları yiyerek fit olan binlerce insan var. Vücudumu da yeterince iyi besliyorum. Onu dinliyorum. Ona saygı duyuyorum. Zafer yakın