özgüvennnn eksikliğiii:(

Kesinlikle bi meslek veya ugrasin bi gelirin olmasi lazim canim ilk sart bu.
Yasin kac ve calisiyo musun ayrica ehliyetin var mi varsa eger isinde yoksa halk egitimdedirdireksiyon öğretmen i olabiliyosun en hizli hayata atilma yolu

cok haklısınız:))

Eee ne guzel işte basari ozguvenin ilk adimi basrdigin surece mutlu olursun

sunu da eklemek istedim, mesela büyüklerimin yanında özgüvene sahibim küçüklerimin yanında da özgüvene sahibim, ama yaşıtlarım olunca kendimi cok pısırık hissediyorum, sanki özgüvene sahip biri olarak davranırsam bana kırılırlar gibi geliyor, onları kırarmışım gıbı oluyor acaba bendeki sorun nedir tam kestiremiyorum mesela, telefonla konuşuyorum diyelim oldu o zaman görüşürüz deyip telefonu kapatamıyorum illaki karşı taraf kapatalım diyecek, bu daha cok yaşıtlarımla oluyor nedense

Ukalalik yapmadigin surece kirici olmazsin.
sunu sil bi kere kafandan verdigin ornek uzerinden gidiyorum tel. Konusurkn bi isin cikti annen çağırdı kapi caldi vs. Eger bu yuzden biri seninle konusmucaksa zaten yol ver gitsin. Kendinden baskalari icin odůn verme

cok haklısınız cok teşekkür ederim, sorunu buldum galiba, özgüven ile ukalalık arasındaki dengeyi sağlayamamaktan korkuyor olabilirim :)

cok haklısınız cok teşekkür ederim, sorunu buldum galiba, özgüven ile ukalalık arasındaki dengeyi sağlayamamaktan korkuyor olabilirim :)

Bnde öyle düşünmüştüm zaten basarilarinin devamini diliyorum ve unutma senin yerinde olmak isteyen onca kisi var boyle seyleri sotun etme kndine. Once kendine ve gelecegine bak hayatindanda cikmak isteyenlere birak yol ver bugun cikmasa yarin cokar oyle insanlar. Sana ve arkadasliginiza emek ve deger veren insanlari tercih et

teşekkür ederim sağ olun aynen öyle yapacagım, Allah hepımızın yardımcısı olsun inşallah

bu kısma bayıldım :)))
sanırım öz güven eksikliği yaşamamızın en güzel açıklaması bu olsa gerek.
yani öz güven eksikliği yaşamayan insan yoktur sanırım. çünkü kimse mükemmel değildir ve kimse kendini her zaman mükemmel hissetmez. elbet zayıf noktalarını birebir hissettiği anlarda öz güven eksikliği duyar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…