- Konu Sahibi huysuzvetatlikiz
mesaj sayım yüzünden cevap veremedim özel mesajına..üzüldüm gerçekten..nasıl bu noktaya geldi peki? pişmanlık olmadı mı?(bahsetmek istemezsin diye yuvarlak yazdım sorularımı)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum...biz zaten çok sık tartışan ve barışan bi çifttik..zıtlıklara rağmen birbirimizden bir türlü kopamıyorduk. aslında ben kopamıyordum. çok sevdim,sevdiğimi çok belli ettim. onun da dediği gibi : hani ufak bi civcivi eline alırsın sevmek için ama sıkıp öldürürsün ya ,ona göre öyleydi benm sevgm belki de..yıkıldım,gürültülü patırtılı bi ayrılık oldu..üste çıkmaya çalıştı bir de,nasıl bir psikoloji ise bu..öldüm dirildim ilk 3 gün,aradım açan olmadı,msj attım yazan olmadı..sonra bir uzmanın tavsiyesi ile davranışlarıma yön vermeye başladım,geri çektim kendimi,o yazdı ben yazmadım,ya da çok nadir başım dik kalbim kırıklarla dolu bi kaç mesaj o kadar..aradı defalarca açmadım. en son geldiğim sonuç bu.facesine o ifadeyi yazdıktan sonra emre aydının son defa şarkısını paylaşmış en son..belki de köpek gibi pişman oldu,belki de kokumu özledi,elimi tutmayı yüzüme bakmayı özledi,faceyi bile dondurdum çünkü resmlerimi bile göremez eğer ondaki çerçeveli resmimizi atmadıysa..ya da belki de sadece alışkanlık..bilmiyorum..ama bildiğim tek şey var ben onu çok sevdim hala da seviyorum.........
juno ,facesine yazdığı yeni ileti şu :bir meltem olacak rüzgarım dahi kalmadı benim.dağlara çarptım her esisimde.yollara küfrettim her gidişinde..yazmışş
canım yaa bak bu şiirin devamını yazıyorum sanaa oku bakalım.çünkü benimkide bu şiiri paylaşmıştı yaa :))
Karşımdasın işte...
Bana bakmasan da oradasın görüyorum seni.
Ah benim sevdasında bencil yüreğinde sağlam sevdiğim.
Kalbime gömdüm sözlerimi ceset torbası oldu yüreğim.
Tıkandığım o an
elimi nereye koyacağımı şaşırdığım o an işte
aklımdan o kadar çok şey geçti ki takip edemedim.
Ellerim boşlukta ben darda kaldım.
Ellerim buz gibi ben harda kaldım.
Bir senfoni vardı kulağımda çalınan
bitti artık hepsi...
Köşeme çekildim hani hep kaldığım köşeme.
Bakış açım belli oldu yine.
Geride kalan ardından bakar gidenlerin.
Bir meltem olacak rüzgarım dahi kalmadı benim.
Dağlara çarptım her esişimde.
Yollara küfrettim her gidişinde.
Demiştim sana hatırlarsan:
"Önemli olan
'zamana bırakmak' değil
'zamanla bırakmamak'tır..."
Şimdi bana geçen o zamanın
Unutulmaz sancısı kalır.
Gittiğim eğer bensem söyle bana kimden gittim?
Sende yoktum zaten ben ben yine bende bittim
nazım hikmetin değil mi? okurken gözlerim doluyor.. neden böyle yaptın ey sevgi nankörü ?![]()
bilmiyorum...biz zaten çok sık tartışan ve barışan bi çifttik..zıtlıklara rağmen birbirimizden bir türlü kopamıyorduk. aslında ben kopamıyordum. çok sevdim,sevdiğimi çok belli ettim. onun da dediği gibi : hani ufak bi civcivi eline alırsın sevmek için ama sıkıp öldürürsün ya ,ona göre öyleydi benm sevgm belki de..yıkıldım,gürültülü patırtılı bi ayrılık oldu..üste çıkmaya çalıştı bir de,nasıl bir psikoloji ise bu..öldüm dirildim ilk 3 gün,aradım açan olmadı,msj attım yazan olmadı..sonra bir uzmanın tavsiyesi ile davranışlarıma yön vermeye başladım,geri çektim kendimi,o yazdı ben yazmadım,ya da çok nadir başım dik kalbim kırıklarla dolu bi kaç mesaj o kadar..aradı defalarca açmadım. en son geldiğim sonuç bu.facesine o ifadeyi yazdıktan sonra emre aydının son defa şarkısını paylaşmış en son..belki de köpek gibi pişman oldu,belki de kokumu özledi,elimi tutmayı yüzüme bakmayı özledi,faceyi bile dondurdum çünkü resmlerimi bile göremez eğer ondaki çerçeveli resmimizi atmadıysa..ya da belki de sadece alışkanlık..bilmiyorum..ama bildiğim tek şey var ben onu çok sevdim hala da seviyorum.........
Hoşunuza mu gidiyor erkekler tarafından aşağılanmak,aldatılmak?:26:
hayır,hoşuma gitmiyor,o da nerden çıktı??
ya kızlar bugün hiç ses seda yokk![]()
çünkü onu seviyorum,bu kadar basit
ben sevilmediğimi düşünmüyorum zatenieger öyle olsa idi bu kadar uğraşmazdım
Ne güzel hayat di mi şu erkeklerin yaşadığı!
Seviyorum diyecek yine aldatacak kadın da ama beni seviyor bak kendi söyledi diyecek.
Aldatan adamın sizi sevdiğine mi inanıyorsunuz yani?
Tamam o zaman arkadaşım,adamın ekmeğine yağı da balı da süren sizsiniz zaten.
Seninle çok benzer bir durumdayım canım, gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Konunu okudum, olaylar çok benziyor, insan eli kolu bağlı hissediyor, ne yapacağını bilemiyor işte...