özlemekten ölsemde hayır,dönüşü yok yazmışş..ne hissediyor ???

mesaj sayım yüzünden cevap veremedim özel mesajına..üzüldüm gerçekten..nasıl bu noktaya geldi peki? pişmanlık olmadı mı?(bahsetmek istemezsin diye yuvarlak yazdım sorularımı)

bilmiyorum...biz zaten çok sık tartışan ve barışan bi çifttik..zıtlıklara rağmen birbirimizden bir türlü kopamıyorduk. aslında ben kopamıyordum. çok sevdim,sevdiğimi çok belli ettim. onun da dediği gibi : hani ufak bi civcivi eline alırsın sevmek için ama sıkıp öldürürsün ya ,ona göre öyleydi benm sevgm belki de..yıkıldım,gürültülü patırtılı bi ayrılık oldu..üste çıkmaya çalıştı bir de,nasıl bir psikoloji ise bu..öldüm dirildim ilk 3 gün,aradım açan olmadı,msj attım yazan olmadı..sonra bir uzmanın tavsiyesi ile davranışlarıma yön vermeye başladım,geri çektim kendimi,o yazdı ben yazmadım,ya da çok nadir başım dik kalbim kırıklarla dolu bi kaç mesaj o kadar..aradı defalarca açmadım. en son geldiğim sonuç bu.facesine o ifadeyi yazdıktan sonra emre aydının son defa şarkısını paylaşmış en son..belki de köpek gibi pişman oldu,belki de kokumu özledi,elimi tutmayı yüzüme bakmayı özledi,faceyi bile dondurdum çünkü resmlerimi bile göremez eğer ondaki çerçeveli resmimizi atmadıysa..ya da belki de sadece alışkanlık..bilmiyorum..ama bildiğim tek şey var ben onu çok sevdim hala da seviyorum.........

Şuanda sevdiğini belli etmemkle ve beklentini ona hissettirmemekle en doğru işşi yapıyorsun.
Bırak arasın,mesaj atsın hiç takma cevap bile verme hı cevap veriyorum demişsin ya bunu durduramıyorsanda çok soğuk ol.
Ve onun kendisini suçlu hissetmesini sağla.
Pişman olacak,dönecek ki dönmüş gibi de anladığım kadarıyla.
Eğer ilişkinize devam edersenizki hayırlıysa eğer hakkında olur inşşalh ,seviyorsun belli , ozamnda mesafeli ol ve kaybetme korkusunu yaşat.
Hakkında hayırlısı olur umarım,çok düşünmemeye çalış ayrıca. :)

bilmiyorum...biz zaten çok sık tartışan ve barışan bi çifttik..zıtlıklara rağmen birbirimizden bir türlü kopamıyorduk. aslında ben kopamıyordum. çok sevdim,sevdiğimi çok belli ettim. onun da dediği gibi : hani ufak bi civcivi eline alırsın sevmek için ama sıkıp öldürürsün ya ,ona göre öyleydi benm sevgm belki de..yıkıldım,gürültülü patırtılı bi ayrılık oldu..üste çıkmaya çalıştı bir de,nasıl bir psikoloji ise bu..öldüm dirildim ilk 3 gün,aradım açan olmadı,msj attım yazan olmadı..sonra bir uzmanın tavsiyesi ile davranışlarıma yön vermeye başladım,geri çektim kendimi,o yazdı ben yazmadım,ya da çok nadir başım dik kalbim kırıklarla dolu bi kaç mesaj o kadar..aradı defalarca açmadım. en son geldiğim sonuç bu.facesine o ifadeyi yazdıktan sonra emre aydının son defa şarkısını paylaşmış en son..belki de köpek gibi pişman oldu,belki de kokumu özledi,elimi tutmayı yüzüme bakmayı özledi,faceyi bile dondurdum çünkü resmlerimi bile göremez eğer ondaki çerçeveli resmimizi atmadıysa..ya da belki de sadece alışkanlık..bilmiyorum..ama bildiğim tek şey var ben onu çok sevdim hala da seviyorum.........

çoğu erkek bu "sevdiğimi çok belli ettim"i öyle bir kullanıyorki. arada gerçekten insan olan bunun değerini bilen çıkıyor ama :)) o da bize denk gelmiyor denense..pişman olmasa aramazdı zaten. telefonlarına vs. açmayınca o da kendince gurur yapıp böyle birşey yapmış. ben böyle bir durum olduğunda genelde neşeli görünmeye çalışırım her insan gibi karşındakine sinir olur tabi veya ayrılma vs. gibi durumda karşımdakini neşeli görürsem, facebook vs. yerlere bu tarz şeyler yazdığını görürsem sinirden deliririm..birde bu yolu deneyebilirsin yapabilirsen:)) ama seni sevmiyor değil sadece kızmış, sevdiği için kızmış. ama böyle iddialı şeyler yazıyorsa pişman olma garantisi veriyorum :))

juno ,facesine yazdığı yeni ileti şu :bir meltem olacak rüzgarım dahi kalmadı benim.dağlara çarptım her esisimde.yollara küfrettim her gidişinde..yazmışş

canım yaa bak bu şiirin devamını yazıyorum sanaa oku bakalım.çünkü benimkide bu şiiri paylaşmıştı yaa :))

Karşımdasın işte...
Bana bakmasan da oradasın görüyorum seni.
Ah benim sevdasında bencil yüreğinde sağlam sevdiğim.
Kalbime gömdüm sözlerimi ceset torbası oldu yüreğim.
Tıkandığım o an
elimi nereye koyacağımı şaşırdığım o an işte
aklımdan o kadar çok şey geçti ki takip edemedim.

Ellerim boşlukta ben darda kaldım.
Ellerim buz gibi ben harda kaldım.

Bir senfoni vardı kulağımda çalınan
bitti artık hepsi...
Köşeme çekildim hani hep kaldığım köşeme.
Bakış açım belli oldu yine.
Geride kalan ardından bakar gidenlerin.
Bir meltem olacak rüzgarım dahi kalmadı benim.
Dağlara çarptım her esişimde.
Yollara küfrettim her gidişinde.

Demiştim sana hatırlarsan:
"Önemli olan
'zamana bırakmak' değil
'zamanla bırakmamak'tır..."
Şimdi bana geçen o zamanın
Unutulmaz sancısı kalır.

Gittiğim eğer bensem söyle bana kimden gittim?
Sende yoktum zaten ben ben yine bende bittim

canım yaa bak bu şiirin devamını yazıyorum sanaa oku bakalım.çünkü benimkide bu şiiri paylaşmıştı yaa :))

Karşımdasın işte...
Bana bakmasan da oradasın görüyorum seni.
Ah benim sevdasında bencil yüreğinde sağlam sevdiğim.
Kalbime gömdüm sözlerimi ceset torbası oldu yüreğim.
Tıkandığım o an
elimi nereye koyacağımı şaşırdığım o an işte
aklımdan o kadar çok şey geçti ki takip edemedim.

Ellerim boşlukta ben darda kaldım.
Ellerim buz gibi ben harda kaldım.

Bir senfoni vardı kulağımda çalınan
bitti artık hepsi...
Köşeme çekildim hani hep kaldığım köşeme.
Bakış açım belli oldu yine.
Geride kalan ardından bakar gidenlerin.
Bir meltem olacak rüzgarım dahi kalmadı benim.
Dağlara çarptım her esişimde.
Yollara küfrettim her gidişinde.

Demiştim sana hatırlarsan:
"Önemli olan
'zamana bırakmak' değil
'zamanla bırakmamak'tır..."
Şimdi bana geçen o zamanın
Unutulmaz sancısı kalır.

Gittiğim eğer bensem söyle bana kimden gittim?
Sende yoktum zaten ben ben yine bende bittim

nazım hikmetin değil mi? okurken gözlerim doluyor.. neden böyle yaptın ey sevgi nankörü ? :(

of yha sevenler nedn hep üzülüyor nedn cnmızı yakıolar ne yapmk isityorlar benmdkide duvrnda pylşmş sabah =ah canım yaralı ceylanım yolun başnda sulup giden baharım=( yazmış nedmk oluyor bu ya

tatlım bi insan çok sevildiğini hissedince çekip gider.bu böledir.kaçan kovalanır hep..ben de senin gibi yaptım hep.sonunda anladım neyin ne olduğunu...şimdiki çıktığıma da acı çektiriyorum.bırakma korkusu oluo içinde :1: nereye çekersem oraya gelio.kuzu gibi oldu :D sen de biraz süründür ama sonra geri dönmeye çalış...abartarak yapma tabii ki bunu..seven insan abartıya kaçar ama senn kendine hakim olman lazım ;)

çünkü onu seviyorum,bu kadar basit

Tamam sizin sevginize bir şey demedim,sizi aldatan ve aşağılayan adamı istediğiniz kadar sevebilirsiniz,gönül sizin,beni ilgilendirmez ki!
Ben sadece sizi sevmeyen adamdan ne beklediğinizi merak ediyorum.
Siz sevdiğiniz için mi aldatılmaya razı olan gruptasınız di mi?

ben sevilmediğimi düşünmüyorum zatenieger öyle olsa idi bu kadar uğraşmazdım

Ne güzel hayat di mi şu erkeklerin yaşadığı!
Seviyorum diyecek yine aldatacak kadın da ama beni seviyor bak kendi söyledi diyecek.
Aldatan adamın sizi sevdiğine mi inanıyorsunuz yani?
Tamam o zaman arkadaşım,adamın ekmeğine yağı da balı da süren sizsiniz zaten.

Seninle çok benzer bir durumdayım canım, gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Konunu okudum, olaylar çok benziyor, insan eli kolu bağlı hissediyor, ne yapacağını bilemiyor işte...

Ne güzel hayat di mi şu erkeklerin yaşadığı!
Seviyorum diyecek yine aldatacak kadın da ama beni seviyor bak kendi söyledi diyecek.
Aldatan adamın sizi sevdiğine mi inanıyorsunuz yani?
Tamam o zaman arkadaşım,adamın ekmeğine yağı da balı da süren sizsiniz zaten.

severek mi yağ bal sürmüş oluyorum?son bir haftadr hiç sesini çıkarmasa idi arayıp sormasa idi anlardım beni sevmediğini. ama on kere aradı en az eğer ben ilk aramasında hemen teli açıp ona sıcak davransa idim belki yaptığı hatanın farkında olmayacaktı,ama kendimi geri çekerek onun hatasının farkına varmasını sağlamaya çalışıyorum. sevmediğim bi adam için bu kadar uğraşmam,o da beni sevmese bu kadar soğuk davranmama karşın hiç arayıp sormazdı herhalde.neticede 3 yılı yaşayan biri olarak beni sevp sevmediği hakkında brz olsun fikrim var ki bu kadar çabalıyorum,nacizane benm fikrim bu..

Back
X