- Konu Sahibi huysuzvetatlikiz
seni tekrar aldatması için egosunu şişirmek için ara canım durma, peşinden koş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni tekrar aldatması için egosunu şişirmek için ara canım durma, peşinden koş
mesaj attığında nasıl mesajlar atıyordu peki ?cumartesi,pazar,pazartesi .. ne mesaj ne arama hiç bir haber yok ondan..bilirkişi beklemelisin sabretmelisin diyor,artık dayanamıyorum profilinde ayrılık şarkıları paylaşıyor,içim acıyor,bi akıl verin ne yapmalıyım,aramak istemiyorum ama dayanacak gücüm kalmadı artık....
mesaj attığında nasıl mesajlar atıyordu peki ?
bak şimdi onun gibi düşünüyorum çünkü hatalı tarafım bende kısmen ilişkimde.
2 türlü ihtimal var ya cidden eşek gibi pişman oldu , yada yanlış anlama üzülme ama gene aynısı yapıcak ama sendende vazgeçemiyor. sen hangisi olduğunu düşünüyorsun. eğer ilkse ve bidaha asla yapmayacaksa bana bir şans verse o hatalarımı siler atarım mesala hayatımdan :S ama bak bende hatalı olduğum halde tepkisizliğine üzülüp 4 gün aramadım ama o aradı sonra :S ama o telefonları açıyordu ben aradımda. ama affedip aynı hatayı yaparsa ne yapıcaksın ? bunları çok iyi düşün öyle ara. derim canım üzme birde kendini gez dolaş. bak cidden
mesela canım en son attığı mesaj cuma günüydü acı çekiyorum acıııı yazmış,cevap vermedim. aramalarını zaten hiç açmadım. acaba böyle yaparak tamamen pes mi ettrdim onu? şimdi ne arıyor ne soruyor..ayrılmadan önce agustos sonuna uçak bileti almıştım yanına gidecektim.o da boşa gitti..ama onu o kadar çok özledim ki bana yanlış yapmasına rağmen..bir erkek kafasıyla düşünmeye çalışıyorum kimi zaman..çok fazla tartışan bi çifttik,tüm bunlardan bunalıp sırf değişik heyecanlar aramak ugruna bu yanlışı mı yaptı diyorum bazen..bazen de kızım kendini bu kadar küçük görme ne var yani tartışıyorsanız başka bi kızla konuşması mı gerekirdi diyorum ..her planım 2 kşilikti,o hayatımın merkezindeydi,onu çook özledim,dayanmak çok zor,en sonunda dayanamıcam ve.......
mesela canım en son attığı mesaj cuma günüydü acı çekiyorum acıııı yazmış,cevap vermedim. aramalarını zaten hiç açmadım. acaba böyle yaparak tamamen pes mi ettrdim onu? şimdi ne arıyor ne soruyor..ayrılmadan önce agustos sonuna uçak bileti almıştım yanına gidecektim.o da boşa gitti..ama onu o kadar çok özledim ki bana yanlış yapmasına rağmen..bir erkek kafasıyla düşünmeye çalışıyorum kimi zaman..çok fazla tartışan bi çifttik,tüm bunlardan bunalıp sırf değişik heyecanlar aramak ugruna bu yanlışı mı yaptı diyorum bazen..bazen de kızım kendini bu kadar küçük görme ne var yani tartışıyorsanız başka bi kızla konuşması mı gerekirdi diyorum ..her planım 2 kşilikti,o hayatımın merkezindeydi,onu çook özledim,dayanmak çok zor,en sonunda dayanamıcam ve.......
çok tşk ederim arkadaşlarım desteğiniz için. yakın bir arkadaşım bir hafta daha sabret eğer aramaz ise bir yüzyüze konuşma teklif et mesajla dedi..uçak bileti almıştım..konuşalım barışalım babında değil de 3 senelik bir ilişkiyi telefonda bitirmek bize yakışmıyor,yüzyüze konuşmak yakışır gibisinden. uçak bileti almıştım eğer konuşmak istemezsen yüzyüze biletimi değiştireceğim gibisinden...sizce uygun bir mesaj mı?