- 7 Ağustos 2017
- 9.998
- 37.471
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ya bebis olmasa karnimda umrumda olmazdida ondan korkuyom azicikAyy öyle bişey yok. İç gitsin
Hadi Canimm :)) halbuki bu balik zehirlenmeleri cok meshurdurBalık tazeyse bişey olmaz diye biliyorum ama yanlış yönlendirmek istemem. Hatta bir restoranda balıkla ayran ikram ediyorlardı
Balık tazeyse korkma birşey olmaz
Süt içtiğin için zehirlenmezsin. Balık eğer bozuksa içtiğin süt ya da yediğin yoğurt sindirime etki eder. Zehirleneceksen de balık bozuk olduğu için zehirlenirsin. Bunları birlikte tükettiğin için değil, için rahat olsun balık tazeyse sorun yok
Ben almadimki.esimede dedim az once suan iste oda dedi ic biso olmaz sora dedi beni bekle beraber iceriz saat 1.gibi gelcek aradan zamanda gecer ozaman icerim ya icim rahat etmiyorBalık tazeyse içebilirsin.
Aldığın yere güveniyorsan iç gitsin
Genelde gözleri parlak olacak ve pulları diri olacak diye tarif edilir de ben de şahsen balıkçıma güvendiğim için anlamam bir bakışta :))Nasil anlicamki baligin taze oldugunu.kokmuyodu ama yeniliyodu
yok ya süt ürünüyle alakası yok onların. yiyin gitsinHadi Canimm :)) halbuki bu balik zehirlenmeleri cok meshurdur
Ona bakmadim vala balik donmustu sanirm suyun icinde yaklasik 1 saat kaldini gordim :)Genelde gözleri parlak olacak ve pulları diri olacak diye tarif edilir de ben de şahsen balıkçıma güvendiğim için anlamam bir bakışta :))
Ben gebeyim gebe olmasam.bnde hc sorun etmezdim.ama nolcak derdim.ama bebisten yana korktumyok ya süt ürünüyle alakası yok onların. yiyin gitsin
konserve ton balığıyla yoğurdu karıştırıp yiyen bi insanım 30 küsür yaşındayım ölmedim
Her balığın yanına beyaz peynirli salata yaparım hiç zehirlenmedik.
gebelikte diğer zamanlara oranla çok daha dirençli bir vücudunuz oluyor
o kadar abartılcak bişi değil yani. alt tarafı süt :)
Bişey olmaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?