- 2 Temmuz 2016
- 1.013
- 1.738
- 133
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Cok tesekur ederim saolun amin :))Aynen öyle yapın şuan sütü düşünmemeye çalışın :) bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)
Ama balik sindirildikten sonra icsem daha iyii olmazmiki ikisindede protein var bu ikisi ölumune catisir sora olan kendimi gectim.bebisime olurBalık taze değilse, içtiğini süt yada yoğurt ayran kusmanıza neden olur ki bu kötü bişey değil, zehirlendiğinizi anlarsınız. Süt içmezseniz daha geç farkedersiniz. Yani içmeniz artı bişey
Tabi :) bn sora icmeye karar verdim aradan okadar zaman gecti nefsim koreldi simdi canim cok istemiyorBalık tazede olsa arkasından süt ürünü tukettigimde alerji oldum hastanelik oldum haberiniz olsun
Sadece balığın taze olduğundan emin olmak yetmiyor etkileşimden alerjiniz olmadığına da eminseniz için
sonra içebilirsiniz ama süt ürünü tüketmenizde sakınca yok hatta zehirlenme durumunda zehirlendiğinizi erken farketmenize neden olur. Bir çok zehirlenmede yoğurt yedirilme sebebi de budur. kusarsınız ve etkisi azalırAma balik sindirildikten sonra icsem daha iyii olmazmiki ikisindede protein var bu ikisi ölumune catisir sora olan kendimi gectim.bebisime olur
Simdi ben gece 1 de sutumu icsem zehirlensem anlamicam diosunuz yanisonra içebilirsiniz ama süt ürünü tüketmenizde sakınca yok hatta zehirlenme durumunda zehirlendiğinizi erken farketmenize neden olur. Bir çok zehirlenmede yoğurt yedirilme sebebi de budur. kusarsınız ve etkisi azalır
Valla. Adamlar o kadar güveniyoruz kendimize, balığımıza demek istiyorlar.Hadi Canimm :)) halbuki bu balik zehirlenmeleri cok meshurdur
Bencede :))Valla. Adamlar o kadar güveniyoruz kendimize, balığımıza demek istiyorlar.
Sakın icme ! Sakın.hele ki hamilesin birde.ben daha önce zehirlendim balıktan 4 saat sonra süt icmistim.hemde cok ciddi zehirlendim 3 gün hastanede yattim.yediğin balığın taze olup olmadığını hic bir zaman bilemezsin.haa denizde kendin tutup ayni gün yersen o baska.o zaman birsey olmaz.ama tezgahta satilan baligin taze oldugundan asla emin olamazsin.lutfen içmeHadi Canimm :)) halbuki bu balik zehirlenmeleri cok meshurdur
4 saat gecmesine ragmen zehirlendinmi.Sakın icme ! Sakın.hele ki hamilesin birde.ben daha önce zehirlendim balıktan 4 saat sonra süt icmistim.hemde cok ciddi zehirlendim 3 gün hastanede yattim.yediğin balığın taze olup olmadığını hic bir zaman bilemezsin.haa denizde kendin tutup ayni gün yersen o baska.o zaman birsey olmaz.ama tezgahta satilan baligin taze oldugundan asla emin olamazsin.lutfen içme
alt tarafi süt diye birsey yok arkadasim yalnis bilgi veriyorsunuz insan sağlığını tehlikeye atiyorsunuz.yenilen balığın taze oldugundan emin olamaz.ben de yasadim ölümden döndüm.nasil emin olmadan boyle seyler soyleyebiliyorsunuz ya?gebelikte diğer zamanlara oranla çok daha dirençli bir vücudunuz oluyor
o kadar abartılcak bişi değil yani. alt tarafı süt :)
Yaa arkadasim bak okudum bütün yazilanlari cok yalnis bilgi vermis arkadaslar.balık tazeyse evet birsey olmaz ama o balığın taze oldugundan emin olamazsın.ben ölumden döndüm bu yüzden.sakin süt icme sakın.hele ki birde hamilesin.12 saat gecmesi gerek.icmeyiver Allah aşkına eksik doğmaz çocuğun veya icmedin diye biyerinden birsey eksilmez4 saat gecmesine ragmen zehirlendinmi.iyice tirstim icmicem
Aboooo bn valla cok korktum iyiki icmedim ya vazgectim saat 1 de de .icmicem uzum yicem benHiç o riske girme. Ayrıca balığın yanında ayran içmeyin çünkü balığın tüm vitaminini öldürür.
Aynen hic bilmiyomki tazemi degilmiİçmeyin. Emin olamazsınız taze olduğundan. Bende zehirlendim migrostan almıştık bide balığı.
Ben balık yediğim günler 2 gün hiçbir süt ve ürünlerini tüketmiyorum. Tamam peynir zehirlemez yoğurt zehirlemez ama balığın tüm vitaminini öldürür.Aboooo bn valla cok korktum iyiki icmedim ya vazgectim saat 1 de de .icmicem uzum yicem ben
Yok yok icmicem saat 1 de icerim die dusunmistim ama vazgectim o saatete icmicemYaa arkadasim bak okudum bütün yazilanlari cok yalnis bilgi vermis arkadaslar.balık tazeyse evet birsey olmaz ama o balığın taze oldugundan emin olamazsın.ben ölumden döndüm bu yüzden.sakin süt icme sakın.hele ki birde hamilesin.12 saat gecmesi gerek.icmeyiver Allah aşkına eksik doğmaz çocuğun veya icmedin diye biyerinden birsey eksilmez
Haklisiniz zaten aradan bukadar saat gecti canim simdi okadar istemiyor o dakka cok istiyodim ama simdi istemiyorumBen balık yediğim günler 2 gün hiçbir süt ve ürünlerini tüketmiyorum. Tamam peynir zehirlemez yoğurt zehirlemez ama balığın tüm vitaminini öldürür.
Ama süt zehirler. Hamile insan daha da dikkatli olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?