- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Hamile oldugun icim hic riske atma icme
.
Balik balik mi kokuyordu deniz mi kokuyordu?
En kolay anlama metodu budur taze mi bayat mi...
Ama sen icme o sutu
Sabah icersin
Simdi ben gece 1 de sutumu icsem zehirlensem anlamicam diosunuz yanipeki ben en iyisi 1 de de sut icmiyimbosverin
Süt ve ayran zehirlemez sadece içeriğinden dolayı zehirlenmeyi hızlandırır balık tazeyse için birşey olmaz çok bayat olsa tadından belli olur zatenOzur dilerim cok konu acmaya basladim ama sizden bilgi almak istiyorum.1 saat once balik yedim.yedigimi unuttum sut isitiyodum aklima balik yedigim gelince kaldirdim ocaktan.ama canim cok istiyor sut icmeyi icersem zehirlenirmiyim
Olsunya bn yine garantiye aliyim yavrumuSüt ve ayran zehirlemez sadece içeriğinden dolayı zehirlenmeyi hızlandırır balık tazeyse için birşey olmaz çok bayat olsa tadından belli olur zaten
Olsun ya bn cok korktum yarin icerim :))Hamile kafası sanırım. anlarsınız zehirlendiğinizi, süt ürünleri erken belirti veriyor sadece. ve zehirlenmenin etkisini azaltıyor. İstediğiniz zaman içebilirsiniz. Bir zararı yok :)
Hmm oyle mi? Nasil bu kadar eminsiniz?neye dayanarak?sizde birsey olmadi diye mi bu kadar kesin konusuyorsunuz,yahu hamile kadina verdiginiz tavsiyelere bak!!hic birsey olmaz
olmaz...Hmm oyle mi? Nasil bu kadar eminsiniz?neye dayanarak?sizde birsey olmadi diye mi bu kadar kesin konusuyorsunuz,yahu hamile kadina verdiginiz tavsiyelere bak!!
Ne demek size ne??? Kadın hamile,kadının ve bebeginin hayatı söz konusu burda.ister doktora sorun ister gidin en iyi profesör lere sorun,isterseniz bi google amcaya girin sorun !! Tezgahta satılan bir balığın taze olduğundan emin olamaz kimse.va bayat bir balığın üstüne süt icilmez!!! Bilmediginiz belli öğrenin diye soyluyorum,birdaha insanlarin hayatini tehlikeye atacak bilgiler vermeyin kendi capinizda diye anlatiyorum suan! Ben bu yüzden ölümden döndüm keza milyonlarca kisi yaşamıştır bunu.sadece bana özgü değil.bayat bir balığın uzerinden 12 saat gecmeden süt icilmez hanimefendi okey?? Haa balığı kendi ellerinle denizden tutup yersen anca o zaman tazeliginden emin olursun.o zaman icilebilir sorun olmazolmaz...siz neye dayansrak konusuyorsaniz hem size ne???
aynen size ne isiniz gücünüz yokmu sizin? sizemi yorum yazdim hayir..Ne demek size ne??? Kadın hamile,kadının ve bebeginin hayatı söz konusu burda.ister doktora sorun ister gidin en iyi profesör lere sorun,isterseniz bi google amcaya girin sorun !! Tezgahta satılan bir balığın taze olduğundan emin olamaz kimse.va bayat bir balığın üstüne süt icilmez!!! Bilmediginiz belli öğrenin diye soyluyorum,birdaha insanlarin hayatini tehlikeye atacak bilgiler vermeyin kendi capinizda diye anlatiyorum suan! Ben bu yüzden ölümden döndüm keza milyonlarca kisi yaşamıştır bunu.sadece bana özgü değil.bayat bir balığın uzerinden 12 saat gecmeden süt icilmez hanimefendi okey?? Haa balığı kendi ellerinle denizden tutup yersen anca o zaman tazeliginden emin olursun.o zaman icilebilir sorun olmaz
hep ayni yorumlar her konudaNe demek size ne??? Kadın hamile,kadının ve bebeginin hayatı söz konusu burda.ister doktora sorun ister gidin en iyi profesör lere sorun,isterseniz bi google amcaya girin sorun !! Tezgahta satılan bir balığın taze olduğundan emin olamaz kimse.va bayat bir balığın üstüne süt icilmez!!! Bilmediginiz belli öğrenin diye soyluyorum,birdaha insanlarin hayatini tehlikeye atacak bilgiler vermeyin kendi capinizda diye anlatiyorum suan! Ben bu yüzden ölümden döndüm keza milyonlarca kisi yaşamıştır bunu.sadece bana özgü değil.bayat bir balığın uzerinden 12 saat gecmeden süt icilmez hanimefendi okey?? Haa balığı kendi ellerinle denizden tutup yersen anca o zaman tazeliginden emin olursun.o zaman icilebilir sorun olmaz
Bilmedigin emin olmadığın seyler hakkinda yalan yalnış bilgiler verme o zaman güzelimaynen size ne isiniz gücünüz yokmu sizin? sizemi yorum yazdim hayir..Düzgün bilgi istiyen doktora gider ki gida zehirlenmesi olsa buraya yazamazdi bile:) evet birsey olmaz sonucta kimse aptal degil balik ve sütü taze yiyip iciyordur:)
Size ne:)) göz ardi:)))
okadar cahilsiniz ki insn yorum vermege bile degmez... o yazdiklarizi 5 yasinda cocukta bilyior. göz sedi ediyorum sizi kendinize baska ugrasi bulun polemik yaratmayin bosuna.Bilmedigin emin olmadığın seyler hakkinda yalan yalnış bilgiler verme o zaman güzelimherseyi anlarim da insan hayatını tehlikeye atacak cahilce seyler söyleyenlere anlayış gosteremem.sen cok eminsin anlaşılan tezgahta satılan balıkların taze oldugundan,tamam sen balığını ye üstüne de sütunu icmeyi ihmal etme tamam canım sakın ihmal etme ama
Kimin cahil olduğu gayet apaçık ortada ama neyse,biraz çocuk gördüm ben seni.ne demisler,cahille girme munakasaya nasılsa her türlü haksiz cikarim sana goreokadar cahilsiniz ki insn yorum vermege bile degmez... o yazdiklarizi 5 yasinda cocukta bilyior. göz sedi ediyorum sizi kendinize baska ugrasi bulun polemik yaratmayin bosuna.
Ayrıca kadin daha süt icmemis iceyim mi diye soruyor,sen de bisey olmamis demekki yazabiliyor diyorsun:)) keske okuduğunu da anlayabilsenaynen size ne isiniz gücünüz yokmu sizin? sizemi yorum yazdim hayir..Düzgün bilgi istiyen doktora gider ki gida zehirlenmesi olsa buraya yazamazdi bile:) evet birsey olmaz sonucta kimse aptal degil balik ve sütü taze yiyip iciyordur:)
Size ne:)) göz ardi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?