Ozur dilerim

Hamile oldugun icim hic riske atma icme
.
Balik balik mi kokuyordu deniz mi kokuyordu?
En kolay anlama metodu budur taze mi bayat mi...

Ama sen icme o sutu
Sabah icersin

Simdi ben gece 1 de sutumu icsem zehirlensem anlamicam diosunuz yani peki ben en iyisi 1 de de sut icmiyimbosverin
Hamile kafası sanırım. anlarsınız zehirlendiğinizi, süt ürünleri erken belirti veriyor sadece. ve zehirlenmenin etkisini azaltıyor. İstediğiniz zaman içebilirsiniz. Bir zararı yok :)

Ozur dilerim cok konu acmaya basladim ama sizden bilgi almak istiyorum.1 saat once balik yedim.yedigimi unuttum sut isitiyodum aklima balik yedigim gelince kaldirdim ocaktan.ama canim cok istiyor sut icmeyi icersem zehirlenirmiyim
Süt ve ayran zehirlemez sadece içeriğinden dolayı zehirlenmeyi hızlandırır balık tazeyse için birşey olmaz çok bayat olsa tadından belli olur zaten

Sakin sutu fazla icmeyin. Benim hamileligimin sonunda canim cok istemisti, fazlaca icmistim, nerdeyse bebegimi kaybediyordum.

olmaz... siz neye dayansrak konusuyorsaniz hem size ne???
Ne demek size ne??? Kadın hamile,kadının ve bebeginin hayatı söz konusu burda.ister doktora sorun ister gidin en iyi profesör lere sorun,isterseniz bi google amcaya girin sorun !! Tezgahta satılan bir balığın taze olduğundan emin olamaz kimse.va bayat bir balığın üstüne süt icilmez!!! Bilmediginiz belli öğrenin diye soyluyorum,birdaha insanlarin hayatini tehlikeye atacak bilgiler vermeyin kendi capinizda diye anlatiyorum suan! Ben bu yüzden ölümden döndüm keza milyonlarca kisi yaşamıştır bunu.sadece bana özgü değil.bayat bir balığın uzerinden 12 saat gecmeden süt icilmez hanimefendi okey?? Haa balığı kendi ellerinle denizden tutup yersen anca o zaman tazeliginden emin olursun.o zaman icilebilir sorun olmaz

aynen size ne isiniz gücünüz yokmu sizin? sizemi yorum yazdim hayir.. Düzgün bilgi istiyen doktora gider ki gida zehirlenmesi olsa buraya yazamazdi bile:) evet birsey olmaz sonucta kimse aptal degil balik ve sütü taze yiyip iciyordur:)
Size ne:)) göz ardi:)))

hep ayni yorumlar her konuda kavga etmege insan ariyorsaniz evdekilere dalin bye bye

Bilmedigin emin olmadığın seyler hakkinda yalan yalnış bilgiler verme o zaman güzelim herseyi anlarim da insan hayatını tehlikeye atacak cahilce seyler söyleyenlere anlayış gosteremem.sen cok eminsin anlaşılan tezgahta satılan balıkların taze oldugundan,tamam sen balığını ye üstüne de sütunu icmeyi ihmal etme tamam canım sakın ihmal etme ama

okadar cahilsiniz ki insn yorum vermege bile degmez... o yazdiklarizi 5 yasinda cocukta bilyior. göz sedi ediyorum sizi kendinize baska ugrasi bulun polemik yaratmayin bosuna.

okadar cahilsiniz ki insn yorum vermege bile degmez... o yazdiklarizi 5 yasinda cocukta bilyior. göz sedi ediyorum sizi kendinize baska ugrasi bulun polemik yaratmayin bosuna.
Kimin cahil olduğu gayet apaçık ortada ama neyse,biraz çocuk gördüm ben seni.ne demisler,cahille girme munakasaya nasılsa her türlü haksiz cikarim sana gore sen takıl kafana göre canim,ama unutma tavsiye ettigin gibi balığı yedikten sonra sütunu de ic olur mu

Ayrıca kadin daha süt icmemis iceyim mi diye soruyor,sen de bisey olmamis demekki yazabiliyor diyorsun:)) keske okuduğunu da anlayabilsen

bazı bünyeler proteine karşı alerjiktirler. bazı bünyeler ise sadece sütte bulunan k ile basliyor du adini hatirlayamadim:) proteine asırı hassastırlar. eğer kişinin bünyesi bu tür bir alerjik reaksiyon gösteriyorsa taze veya bayat balıkla bir süt ürünü tüketiyorsa bünye reaksiyon verir...oyle bir reaksiyonunuz yoksa korkmayin tuketebilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…