Ozur dilerim

Yok cnm oyle bisey o cok bayat baliklarda zehirlenme yapiyor histamin ben mesela ayran ve balik hep amaaa karides ise kesinlikle olmamali taze bile olsa histamin karideste cok fazladir.Tek basina bile zehirledigi durumlar vardir.

Kafam iyice karisti kimi ic dio kimi icme.saat 1 kadar beklesem sonra icsem olurmu acaba

ayol byle bır durumda rısk almaya gerek var mı ? sen gebessın ılac falanda ıcemezsın gunlerce zebıl olursuun ya nedır yanı alt tarafı bı sut yaarın ıcıver nlcaak :) cok canın cekıyrsa kcan ben gelınce demıs bekle saat bırde kucuk bı fıncan ıc kahve fıncanıyla

Ozur dilerim cok konu acmaya basladim ama sizden bilgi almak istiyorum.1 saat once balik yedim.yedigimi unuttum sut isitiyodum aklima balik yedigim gelince kaldirdim ocaktan.ama canim cok istiyor sut icmeyi icersem zehirlenirmiyim
Tazeyse birşey olmaz bende en son balık yediğimde yanında 3 bardak ayran içtim :)

Bence 3 saat gecdin uzerinden oyle ic. Sindirildikten sonra icersen bir sey olmaz. Isini saglama al. Sonucta hamilesin.

Karpuz hanım bir bardak su al eline niyet ettim süt niyetine içmeye de gönder.
O süt soğumuştur zaten gaz yapar içme

Ozur dilerim cok konu acmaya basladim ama sizden bilgi almak istiyorum.1 saat once balik yedim.yedigimi unuttum sut isitiyodum aklima balik yedigim gelince kaldirdim ocaktan.ama canim cok istiyor sut icmeyi icersem zehirlenirmiyim

Bildiğim kadarıyla balık bozuksa bayatsa zehirlenme olur..siz kendinize dikkat edin bi terslik olursa vakit kaybetmeden hastaneye gidin

Balik taze ise hic bir sey olmaz. Bugun oglum gunduz yogurt yedi. O da korktu baliktan ye dedi. Hic bir sey olmaz balik taze idi cunku.

Balık tazeyse sorun yok da siz şuan biraz evhamlısınız bence o yüzden eşiniz gelince için sütü. Hem hiç değilse yanınızda eşiniz olur ondan güç alırsınız hem de balığı sindirmeniz için zaman geçer daha rahat edersiniz. Balıktan emin değilseniz beraber iki gıdayı aynı anda almamak açısından diyorum tabi yani.

Balık tazeyse sorun yok da siz şuan biraz evhamlısınız bence o yüzden eşiniz gelince için sütü. Hem hiç değilse yanınızda eşiniz olur ondan güç alırsınız hem de balığı sindirmeniz için zaman geçer daha rahat edersiniz. Balıktan emin değilseniz beraber iki gıdayı aynı anda almamak açısından diyorum tabi yani.

Yok cnm oyle bisey o cok bayat baliklarda zehirlenme yapiyor histamin ben mesela ayran ve balik hep amaaa karides ise kesinlikle olmamali taze bile olsa histamin karideste cok fazladir.Tek basina bile zehirledigi durumlar vardir.
gece iç aradan zaman geçsin
En iyisi gece icmek ya aradan saat gecsin nolur nolmaz :)

Isimi sansa birakmiyim ben korkuyom hem simdi nefsimde koreldi beklerim :)

Balık tazede olsa arkasından süt ürünü tukettigimde alerji oldum hastanelik oldum haberiniz olsun

Sadece balığın taze olduğundan emin olmak yetmiyor etkileşimden alerjiniz olmadığına da eminseniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…