- 8 Ocak 2015
- 6.081
- 19.090
- 448
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
pandeminin basladigi an dogurdum.simdi cocuklarla hepten kafa gitti benim.yuruyuse cikaym dedim yanimdan gecen adam maskesini cikarip oksurdu .o bile guvenli gelmiyor o saatten sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi yan yana yürümekle hemen kesin bulaşır demiyorum ama en basitinden örnek vereyim 10 adım önümde yürüyen biri yürürken sigara içtiğinde ben kokusunu alıyorum maske altından o sigara dumanı da nefesiyle oluyo doğal olarak. Asla bulaşmaz da diyemeyiz o yüzden. Hamile olduğum içinde daha ince düşünmem normal benceTedbiri aldıktan sonra bulaşmaz ki. Yani bu virüsün bulaşma yolu temas. İnsanlara nereden bulaşıyor? İş, sosyal ortam, aile. Yani kimse yanından yürüyerek geçtiği birinden korona olmamıştır heralde. Abartmayalım.
Bende böyle düşünüyorum asla güvenli değil öksürüyosan da neden maskeni çıkarıyorsun hey Allahım ya. İnsanlardan ve dışarıdan korkar olduk düşüncesiz insanlar yüzünden. Aslında kul hakkına bile giriyorlar bence farkında bile değillerpandeminin basladigi an dogurdum.simdi cocuklarla hepten kafa gitti benim.yuruyuse cikaym dedim yanimdan gecen adam maskesini cikarip oksurdu .o bile guvenli gelmiyor o saatten sonra
Keşke herkes duyarlı olsa bizim gibi şimdiye çoktan azalmıştı en güzel dönemlerimiz yaşlarımız anksiyeteyle geçiyor![]()
Haklısınız yanlış yere açtığım düşündüğüm için buraya açtım tekrar. Teşekkür ederim.H Herseyguzelolsundh hamileliğiniz hayırlı olsun, sizden bir ricam var lütfen aynı içerikle defalarca konu açmayınız, en az 3 sorununuzla alakalı her bölüme aynı içerikle konu açıyorsunuz, konu açma sınırlaması yok fakat her içerik için 2-3 konu açmak yerine, "doğru bölüme" tek bir konu açar, linkini de duvarınızda paylaşırsanız, hem forumu doğru kullanmış olursunuz, hem konularınıza verilen cevaplar bölünmez, hem tek bir konu olacağından takibiniz kolay olur.
Allah kolaylık ve sabır versin size de bana da bizim gibilere de. Hamile olunca bu süreç daha zor geçiyor Bi kendini düşünmüyorsun artık. Dediğiniz gibi yine de çok şükür dikkat ettiğimz için sağlıklıyız kucağımıza da sağlıkla alalım inşallahMaalesef bir çoğumuz benzer süreçlerden geçiyoruz. Ben de 3 aylık hamileyim ve sürekli evdeyim. Havalar soğuk olduğu için pek dışarı yürüyüşe de çıkmadım. Maskemizi takıp açık alanda sahilde vs. yürüsek artık ondan da bir şey olmaz diye umuyorum. Niyetim havalar düzelince en azından yürüyüşe çıkmak. Benim de ailem başka bir şehirde, uçakla gitsek bir dert, arabayla 10-12 saat. özellikle ailemi özlüyorum bu aralar, nasıl olacak nasıl görüşeceğiz sorusu hep aklımda. napalım bebişlerimiz sağlıklı olsun ve hastalanmayalım da bunda şükür
ispanyol gribi zamanında 2-3 senede bitti deniyor, corona da 2-3 senede bitse razıyız artık. şaka maka 1 sene geçti10 yıl deniliyor daha
1 senedir inan iş dışında dışarıya çıkmadım ama değmiyor baksana.
Evet insan haksızlığa uğradığını düşünüyor bazen10 yıl deniliyor daha
1 senedir inan iş dışında dışarıya çıkmadım ama değmiyor baksana.
Çok uç değil bence niye öyle düşündünüz. Çift maske takıp, ellerinizi bir yere sürmeden kendi yüzünüzü de dokunmadan yürüyüş yapabilirsiniz. Kapalı alanlara da girmezseniz sorun olmaz bence.Hamile olmadan önce çıkardım takardım kulaklığımı saatlerce tempolu yürürdüm banamısın demezdim hey gidim diyorum şimdi saat 8 de kalkıp yürümek çok uçbu pandemi hayat sevincimi aldı resmen
ispanyol gribi zamanında 2-3 senede bitti deniyor, corona da 2-3 senede bitse razıyız artık. şaka maka 1 sene geçti![]()
şaka gibi hem cahillik hem de zamanın koşulları belki deO zaman da insanlara dışarı çıkma denilince çıkılmamış ama ilaçlar yüzünden 2-3 sene sürmüş.
Şimdi cahillikten sürecek![]()
şaka gibi hem cahillik hem de zamanın koşulları belki de![]()
ne yazık kiÇok üzülüyorum çok
Resmen çöp oldu 1 senemiz.
Çok uçtan kastım hayat enerjimin olmamasından dolayı tabi ki dediğiniz önlemlerle arada çıkıyorum,düzenli hale getiremiyorum. Korkarak dışarıya çıkmak hala salgının daha kötü devam etmesi insanı durduran şeyler. Hamileyken bunu daha yoğun hisseder oldum.Çok uç değil bence niye öyle düşündünüz. Çift maske takıp, ellerinizi bir yere sürmeden kendi yüzünüzü de dokunmadan yürüyüş yapabilirsiniz. Kapalı alanlara da girmezseniz sorun olmaz bence.
Eve gelince de üstünüzü değiştirin, elinizi dezenfekte edin yeterli bence.
ne yazık kiyine de hastalanmamak bile büyük şans
Kesinlikle yıl ileri gittikçe bazı kafalar geriye gidiyor yazık.şaka gibi hem cahillik hem de zamanın koşulları belki de![]()
Yaşanan süreci takmayan, önlemlerini almayan biri değilim. Ama bulaş şeklini bilip dikkat ederseniz korunabiliyorsunuz.Çok uçtan kastım hayat enerjimin olmamasından dolayı tabi ki dediğiniz önlemlerle arada çıkıyorum,düzenli hale getiremiyorum. Korkarak dışarıya çıkmak hala salgının daha kötü devam etmesi insanı durduran şeyler. Hamileyken bunu daha yoğun hisseder oldum.