Dön git evine:)))) olmuyo desek kim inanır gel bana sor alasi bende bende yine nefes korkusu var oturduğum yerde sırtıma ağrılar girmiş anlamadimSizn yazıları okudum içim sıkıldı yaa. Yoldayım eve gidiyorum. Sanki göğsüm daraliyo gibi oluyo korku giriyor içime. Sizdede oluyomu. Ya valla sinir oluyom. Bidahami gitsem doktora :)
Valla bilemedim ki huzursuzum. Kendimi dinleye dinleye oturuyorum. Acaba diyorum klimadan kemiklerimmi tutuluyor. Gündüz işte klimadayiz evdede klima gece de aynı. Kendimi dinledikçe artıyo.Dön git evine:)))) olmuyo desek kim inanır gel bana sor alasi bende bende yine nefes korkusu var oturduğum yerde sırtıma ağrılar girmiş anlamadim
Cevap için çok teşrkkür ediyorum aslında benim korkumun yani takıntımın en büyük sebebi bebeği benimseyememe korkusu ama siz zaten cevap vermişsiniz sonucuna degiyor diye. Allah bana da nasip etsin. Hayatımda yeni şeyler olunca böyle oluyorum maalesef.Ya hastalığın başında olsan tedavi ol ondan sonra hamile kalan diyeceğim ama zaten uzun zamandır ilaç kullanıyorsun. Ben şöyle söyleyeyim. 3. Hamileligim.ilkinde bişey yoktu.2. Oldu 6 ay sonra başladı. Tam 3.5 yıl kullandım ilaç. Şimdi 30. Hafta dayım.ilac kullanmadım hamile kalınca. Ama çok zor geciyor. Huzursuzluk uyuyamama çarpıntı hep köyü bişey olacak hissi. Sıkıntı çok. Ama çocuk öylesine güzelki sonucu bekleyince bi şekilde geçiyor. Evet 3 aya kadar ilaç vermiyorlar. Ama zaten öğrendiğinde 1 ay geçmiş oluyor. Sana şu tavsiyede bulunabilirim öncelikle doktoruna git ilacı yavaş yavaş bırak. Bedenin alışsın. Ani kesme. Ben anı kestim çok sıkıntı yaşadım. Önce kendini hazırla bana sorarsan
Eğer bedenen kendinde bi sıkıntı yoksa ağrı çarpıntı vs. Hepsi geçer Allahın izni ile. Sen sadece bebeği düşün. Allahım gönlüne göre versin. Bebeği görünce zaten ilgilenirsin. Senin parçan, sana muhtaç. Eğer lohusaluk depresyonu olursan bırakma olursan düşünürsün. Onunda ilacı var. Kafanı yorma boşunaCevap için çok teşrkkür ediyorum aslında benim korkumun yani takıntımın en büyük sebebi bebeği benimseyememe korkusu ama siz zaten cevap vermişsiniz sonucuna degiyor diye. Allah bana da nasip etsin. Hayatımda yeni şeyler olunca böyle oluyorum maalesef.
Eğer bedenen kendinde bi sıkıntı yoksa ağrı çarpıntı vs. Hepsi geçer Allahın izni ile. Sen sadece bebeği düşün. Allahım gönlüne göre versin. Bebeği görünce zaten ilgilenirsin. Senin parçan, sana muhtaç. Eğer lohusaluk depresyonu olursan bırakma olursan düşünürsün. Onunda ilacı var. Kafanı yorma boşunaCevap için çok teşrkkür ediyorum aslında benim korkumun yani takıntımın en büyük sebebi bebeği benimseyememe korkusu ama siz zaten cevap vermişsiniz sonucuna degiyor diye. Allah bana da nasip etsin. Hayatımda yeni şeyler olunca böyle oluyorum maalesef.
Deli deli idare ediyoruz :) Bu kadar getirdik. İnşallah sağ salim hayırlısı ile bitecek. Ama doğum yapınca ne olaca bilmiyorum.Valla bende suan açlıktan oluyorum sırt ağrım var oturmuş kurgulardayim...
Inşallah o zaman daha iyi olucak iyi düşünelim bu arada senle haftalarimiz aynı bakalım napcaz:)Deli deli idare ediyoruz :)Bu kadar getirdik. İnşallah sağ salim hayırlısı ile bitecek. Ama doğum yapınca ne olaca bilmiyorum.
Ben 2 hafta sonra çalışır raporumu alıyorum. Sonra yıllık izin bayram tatili derken toplam 4 hafta kadar ise gidecem. Ama zorluyo. Diğerleri bukadar hareketli değildi sanki oturtmuyor beni .bide antalya sıcağı malum. Git gel sıcak. Hayırlısı bakalım. Sanırım 10 Ekim felan alır diye düşünüyorum.Inşallah o zaman daha iyi olucak iyi düşünelim bu arada senle haftalarimiz aynı bakalım napcaz:)
Hayirlisi inşallah ya banada 20 ekim dedi doktor ama umutlu değilim dedi 28 ağustosta gidicem bakalım ciğer gelişimi ignesini ne olur ne olmaz diye yapıcaz dedi benimde içimdeki his Eylül'ün ilk haftası doğum yapıcam gibi geliyoBen 2 hafta sonra çalışır raporumu alıyorum. Sonra yıllık izin bayram tatili derken toplam 4 hafta kadar ise gidecem. Ama zorluyo. Diğerleri bukadar hareketli değildi sanki oturtmuyor beni .bide antalya sıcağı malum. Git gel sıcak. Hayırlısı bakalım. Sanırım 10 Ekim felan alır diye düşünüyorum.
Benim boyun düzleşmemi yüzde yüz tetikliyor :) kasılıp kalıyor kaslarım ve ağrısı on numara :))Kızlar Allah hepinizi hayırla kurtarsın inşallah panik atak anksiyete sindirim sistemini etkileyen varmı aranızda ense damarlarım ağrıyor
Bak yaaa :) için kararsın diye değil kuzum yalnız değilsin diye bu yazılar, çevir düşüncelerini tersine :) Dr sana bizimkilerden farklı bişey dicekse git tabi ama sonuç malum bildiğin üzre :) sizde de oluyo mu ne kelimeeee fazlası var eksiği yok anacım :)Sizn yazıları okudum içim sıkıldı yaa. Yoldayım eve gidiyorum. Sanki göğsüm daraliyo gibi oluyo korku giriyor içime. Sizdede oluyomu. Ya valla sinir oluyom. Bidahami gitsem doktora :)
Geçen benimde misafirim vardı iki gece. Ben yatak odasında yatmıyorum. Oturma odasında yatıyorum klima var diye. Valla klimayı onlara bırakırmiyim. Onlarla beraber bende yattım odada :))Evde misafirlerim var 1 hafta yatılı. Yatak odamızı onlara verdik, zaten gece uykum bölünerek yatıyodum şimdi hepten gitti, buralarda geziniyorum avare gibi :)) tabi kuru kuru gezmek olmaz yanımda teklemelerim, buna bağlı kaygılarım, sinirli tavırlarım ve sinirden saçmalayan düşüncelerim de var. Pollyannacılık oynayıp, iyi ki bunları hisseden bir aklım var vs diyorum düşünün artık :))
ne güzel anlatmışsınız. aslında her şeyi oluruna bırakıp düşünmesem Allah dediğiniz gibi sevgisini de kolaylığını da verecek. Ben uyuyamadığım zaman daha da bir panik oluyorum sanırım ya delirirsem diye saçma sapan düşüncelerin içinde uyuyacağım varsa da iyice bunalıma sokuyorum kendimi aslında durumu kabullenip savaşmasam her şey daha iyi olur gibime geliyor. uykum kaçınca tv yi açıp oyalansam mesela bu her zaman böyle değil tabiki panik olduğum zamanlar bu şekilde Allahtan. buna da şükür işte o hamilelik,karnımda can taşıyacağım koskoca 9 ay diye düşünmekten daha hamile kalmadan kendimi hasta ettim iyicepineapple3455 düşündükçe artar kuruntuların. Ben ilk evlendiğim seneler çok ağır yaşıyodum paniği anksiyeteyi. Ama bebekleri oldum olası çok severdim. Evimizde de 40 günlükken gelip büyüyen bebişler olunca çok da heves ederdim kendimce. İlk hamileliğimde hiç düşünmeden istedim bebeği. Bütün hamileliğim kaos gibiydi. Çarpıntılar, korkular, nefes darlıkları, ağlama nöbetleri, uykusuzluklar off birsürü... doğumum bile dr yüzünden zor geçti. Bebeğim 2 sene neredeyse hiç uyumadı emmedi gaz sancıları bitmedi. Perişan haldeydim resmen. Ama şuan 3,5 yaşında şükürler olsun ve tek bir annecim sözü bile dünyalara bedel. Bazen öyle cümleler kuruyoki dünyada benden mutlusu yok. Bunca şeye rağmen arkasız olmasın, tek kalmasın diye ikinciye hamileyim şuan. Allah hepimizle birlikte sağ sağlim kucağımıza almak nasip etsin inşallah. Allah`ın bir kadına verebileceği en büyük mucize onlar, seninde böyle bir özlemin varken hiç düşünme derim. O kadar zor durumda olup ilaç kullanmayan arkadaşlar var. Çok zor da kalıp destek alanlar var. Sen yola çık yeter ki, Allah kolayını verir mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?