Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sizn yazıları okudum içim sıkıldı yaa. Yoldayım eve gidiyorum. Sanki göğsüm daraliyo gibi oluyo korku giriyor içime. Sizdede oluyomu. Ya valla sinir oluyom. Bidahami gitsem doktora :)
Dön git evine:)))) olmuyo desek kim inanır gel bana sor alasi bende bende yine nefes korkusu var oturduğum yerde sırtıma ağrılar girmiş anlamadim

Dön git evine:)))) olmuyo desek kim inanır gel bana sor alasi bende bende yine nefes korkusu var oturduğum yerde sırtıma ağrılar girmiş anlamadim
Valla bilemedim ki huzursuzum. Kendimi dinleye dinleye oturuyorum. Acaba diyorum klimadan kemiklerimmi tutuluyor. Gündüz işte klimadayiz evdede klima gece de aynı. Kendimi dinledikçe artıyo.

Valla bende suan açlıktan oluyorum sırt ağrım var oturmuş kurgulardayim...

Cevap için çok teşrkkür ediyorum aslında benim korkumun yani takıntımın en büyük sebebi bebeği benimseyememe korkusu ama siz zaten cevap vermişsiniz sonucuna degiyor diye. Allah bana da nasip etsin. Hayatımda yeni şeyler olunca böyle oluyorum maalesef.

Eğer bedenen kendinde bi sıkıntı yoksa ağrı çarpıntı vs. Hepsi geçer Allahın izni ile. Sen sadece bebeği düşün. Allahım gönlüne göre versin. Bebeği görünce zaten ilgilenirsin. Senin parçan, sana muhtaç. Eğer lohusaluk depresyonu olursan bırakma olursan düşünürsün. Onunda ilacı var. Kafanı yorma boşuna

Eğer bedenen kendinde bi sıkıntı yoksa ağrı çarpıntı vs. Hepsi geçer Allahın izni ile. Sen sadece bebeği düşün. Allahım gönlüne göre versin. Bebeği görünce zaten ilgilenirsin. Senin parçan, sana muhtaç. Eğer lohusaluk depresyonu olursan bırakma olursan düşünürsün. Onunda ilacı var. Kafanı yorma boşuna

Inşallah o zaman daha iyi olucak iyi düşünelim bu arada senle haftalarimiz aynı bakalım napcaz:)
Ben 2 hafta sonra çalışır raporumu alıyorum. Sonra yıllık izin bayram tatili derken toplam 4 hafta kadar ise gidecem. Ama zorluyo. Diğerleri bukadar hareketli değildi sanki oturtmuyor beni .bide antalya sıcağı malum. Git gel sıcak. Hayırlısı bakalım. Sanırım 10 Ekim felan alır diye düşünüyorum.

Hayirlisi inşallah ya banada 20 ekim dedi doktor ama umutlu değilim dedi 28 ağustosta gidicem bakalım ciğer gelişimi ignesini ne olur ne olmaz diye yapıcaz dedi benimde içimdeki his Eylül'ün ilk haftası doğum yapıcam gibi geliyo

pineapple3455 düşündükçe artar kuruntuların. Ben ilk evlendiğim seneler çok ağır yaşıyodum paniği anksiyeteyi. Ama bebekleri oldum olası çok severdim. Evimizde de 40 günlükken gelip büyüyen bebişler olunca çok da heves ederdim kendimce. İlk hamileliğimde hiç düşünmeden istedim bebeği. Bütün hamileliğim kaos gibiydi. Çarpıntılar, korkular, nefes darlıkları, ağlama nöbetleri, uykusuzluklar off birsürü... doğumum bile dr yüzünden zor geçti. Bebeğim 2 sene neredeyse hiç uyumadı emmedi gaz sancıları bitmedi. Perişan haldeydim resmen. Ama şuan 3,5 yaşında şükürler olsun ve tek bir annecim sözü bile dünyalara bedel. Bazen öyle cümleler kuruyoki dünyada benden mutlusu yok. Bunca şeye rağmen arkasız olmasın, tek kalmasın diye ikinciye hamileyim şuan. Allah hepimizle birlikte sağ sağlim kucağımıza almak nasip etsin inşallah. Allah`ın bir kadına verebileceği en büyük mucize onlar, seninde böyle bir özlemin varken hiç düşünme derim. O kadar zor durumda olup ilaç kullanmayan arkadaşlar var. Çok zor da kalıp destek alanlar var. Sen yola çık yeter ki, Allah kolayını verir mutlaka.

Kızlar Allah hepinizi hayırla kurtarsın inşallah panik atak anksiyete sindirim sistemini etkileyen varmı aranızda ense damarlarım ağrıyor
Benim boyun düzleşmemi yüzde yüz tetikliyor :) kasılıp kalıyor kaslarım ve ağrısı on numara :))
Sizn yazıları okudum içim sıkıldı yaa. Yoldayım eve gidiyorum. Sanki göğsüm daraliyo gibi oluyo korku giriyor içime. Sizdede oluyomu. Ya valla sinir oluyom. Bidahami gitsem doktora :)
Bak yaaa :) için kararsın diye değil kuzum yalnız değilsin diye bu yazılar, çevir düşüncelerini tersine :) Dr sana bizimkilerden farklı bişey dicekse git tabi ama sonuç malum bildiğin üzre :) sizde de oluyo mu ne kelimeeee fazlası var eksiği yok anacım :)

Evde misafirlerim var 1 hafta yatılı. Yatak odamızı onlara verdik, zaten gece uykum bölünerek yatıyodum şimdi hepten gitti, buralarda geziniyorum avare gibi :)) tabi kuru kuru gezmek olmaz yanımda teklemelerim, buna bağlı kaygılarım, sinirli tavırlarım ve sinirden saçmalayan düşüncelerim de var. Pollyannacılık oynayıp, iyi ki bunları hisseden bir aklım var vs diyorum düşünün artık :))

Geçen benimde misafirim vardı iki gece. Ben yatak odasında yatmıyorum. Oturma odasında yatıyorum klima var diye. Valla klimayı onlara bırakırmiyim. Onlarla beraber bende yattım odada :))

ne güzel anlatmışsınız. aslında her şeyi oluruna bırakıp düşünmesem Allah dediğiniz gibi sevgisini de kolaylığını da verecek. Ben uyuyamadığım zaman daha da bir panik oluyorum sanırım ya delirirsem diye saçma sapan düşüncelerin içinde uyuyacağım varsa da iyice bunalıma sokuyorum kendimi aslında durumu kabullenip savaşmasam her şey daha iyi olur gibime geliyor. uykum kaçınca tv yi açıp oyalansam mesela bu her zaman böyle değil tabiki panik olduğum zamanlar bu şekilde Allahtan. buna da şükür işte o hamilelik,karnımda can taşıyacağım koskoca 9 ay diye düşünmekten daha hamile kalmadan kendimi hasta ettim iyice neyseki sizler hamilesiniz ve çektiğiniz sıkıntılar boşa değil. iiyi tarafından bakın bende artık yapacağım Allah nasip kısmet ederse eğer olursa doğunca cok seveceğimi düşüneceğim olumluya odaklanacağım başka çarem yok bu duyguyu yaşamak istiyorum cok da merak ediyorum anneliği:) size de huzurlu bir hamilelik ve hayırlı doğumlar inşallah:)

bayanlar ilaç kullanıyormuşsunuz acaba ben paxil kullanıyorum senelerdir ilk 3 ay ilaç vermiyorlar ancak 3 aydan sonra kullanılabilen ilaçlar varmış siz de durum nedir acaba

Ben kullanmadım hiç. Ama bu ilaçlarla olacak bişey değil bence. Oncelikle Kafada bitmesi gerek. Ona kalırsan 3.5 yıl Kullandım. Hiç etkilememis beni. Kestim yine aynı. Doğumu yapayım. Eğer geçmezse kaygılarım doğru psikoloğa gideceğim.

Kızlar ben bugun doktora gittim akciger ve göğüs hastalıklarına astım başlangıcı çıktı bir sürü ilaç fisfis verdi ama dikkatli kullanman gerek plesentadan çünkü ne olursa olsun bebeğe geçer her ilaç gibi sonra işte eşim yine başladı yok bebeğe zarar verir yok dayan yok 5 6 hafta daha dişini sık dedi napıcam bilmiyorum yine sinirlerim bozuldu nefes darlığı başladı bende stresten dahada çok oluyo ya

Merhabalar bende hamileligimde panik ataklar gecirdim bende anksiyete kaygi bozukluğu da vardı esimin yanimdan gitmesini hic istemezdim cok kötü bir hamilelik gecirdim evde yanliz kalamazdim surekli karnimi tutarak yürürdum 7.aydan itibaren ilac kullandim sezaryan dogum yapmak zorubda kaldim.simdi sradan 7sene geçti kizima kardes istiyorum ama cesaret edemiyorum cok ilac kullandim panik atagim duzeldi ama hamilelikte yeniden tetikleye bilirde tetiklemeyebilrde dedi doktorum.ne yapacagimi bilmiyorum kizim kardes istiyor 36 yaşına girdim yasimda geçiyor cesaret edemiyorum korkuyorum(

Çok sinir oldum doktora gidemedim sonuçları gostericektim saliya kaldı böyle istediğim şey olmayınca hepten panik atak geçiriyorum ya kızlar bende bugün mide bulantısı var yiyorum bulaniyo yemiyorum bulaniyo bide siz hangi iaclari kullanıyorsunuz hamilelikte kan vitamin vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…