Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hayir canim ben hic hilac kullanmadim. Benim doktorum hamile oldugum icin ilac tavsiye etmedi. Cok zor günler geceler gecirdim ama sükür simdi iyiyim. Arada yalniz kalirsam tekrarlayacak gibi oluyor ama ben kendimle cok konusuyorum. Sacmalama hayat güzel tadini cikart diyorum. Hayati dolu dolu yasa öylede böylede bitecek hic olmazsa kendimi yiyerek gecirmeyim günlerimi, böyle böyle bir sürü seyler söylüyorum kendime. Ben nefes aldigimiz havaya yedigimiz yemege ictigimiz suya kadar takintiliydim. Arabalardan cikan egzoz kokulari hormonlu yiyecekler kalitesiz sular zehirliyo yvas yavas diyoum. Birde ben sudan yani banyo yapmasindan korkuyodum. Öyle bir takinti olmustu. Elimden geldigi kadar banyo yapmamaya calisiyodum. Sudan bile korkar olmustum. Kimseye diyemiyodum. Ama sükür bunlarin hic birinden eser kalmadi simdi. Sadece arada ölüm korkusu oluyo obuda ben yenebiliyorum. Günümü zehir etmeme izin vermiyorum. Bir yerde bir yazi okumustum ama adini unuttum. Onun bana cok yardimi oldu. Arastirir yazarim burdan. Bir kadinin panik ataga buldugu cözümdü. Bana yardimci olmustu. Allah yardimciniz olsun kizlar.

Bende su içerken olmuştu korkum ölüyorum sandım sonra su içemicem banyo yapamadan korkusu o geçti şimdi ölüm ahiret...herşey herkes saçma geliyor

Bende sukur atlattim ama arada cok az bir sıkıntı geliyor.hamilelik az kaldi artik insallh dogunca bebegin bakimindan yogunluktan oda bitecek.ole inaniyorum.Allahim hepimizin yardimcisi olsun.

Arkadaşlar ya ben doktora terapiye gitmedim ilac kullanma der bana diye cunku ilac icmexsem cok daha kotu olurum 5 gundur ilac iciyorum ama son 2 gundur sabah aksama cikarttim 10 mg gunde iste 20 mg paxera iciyorum bisey olur mu sizce doguma yaklasik 1 ay kaldi sezeryan olucak duzelir miyim o zamana kadar ilk gunume gore daha az sıkıntı oluyor ama sıkıntılarım surekli degisiyor birini atlatiyorum digeri basliyor gece guzel uyurken birden uyaniyorum carpinti tutuyor napmaliyim sizce

Nasıl atlattın
.internetten bi doktor buldum tesadufen, aradim acti.sordum durumumu anlattim.hamilelik anksiyetesi dedi.ama o zamnlsr istahsizlik uykusuzluk korku vardi bende sebepsiz aglamalar.oda dediki bak kardesim bu senin beyninde bitecek bi olay dedi.hersey sana bagli dedi.bende hep bunu dusundum atlaticam yenicem insallh diye.insirah suresini sizede tavsiye ederim.sikinti gelince sesli sesli arka arkaya okuyun.Rabbim sifa versin herkeze inslh

Bende bunu anlamıyorum bu senle alakalı senin beyninde bitecek felan yahu ztn başedemeyince böyle oldum insan kalbine kriz geçiremezsin hyr bu benle alakalı diyebiliyor mu hükmedebiliyor mu herhangibir organına ki beynine hükmedebilsin sonuçta buda bi hastalık die geçiyor...kendimize garezimiZ mi var neden eziyet çektirelim bile bile..sen başarabildiysen ne Mutlu bende başarmaya çalışıyorum hamileyim ve hormonlar ztn alt üst stres üretiyor sadece ztn hastalıkla başedemeyince depresyona giriyosun nebilim doktorlar da tuhaf

Allah yardimcin olsun kardesim

Peki sezeryanda bıraktırıyolarmı doğuma yakın bilgin varmı canım?
Evet canım bıraktırıyorlar bildiğim kadarıyla. Ama benim psikayatri bırakma gerek yok demişti benim normal oldu zaten kullandım ilacımı. Sen sezeryan mi olacaksın

ben de hamilelik depresyonundayım. çalışıyordum ama işten ayrıldım bu sefer daha da kötü oldum şimdi evdeyim tek başıma kafayı yiyecek gibi oluyorum. herkes diyor ki en rahat zamanların çok gez dolaş hava al geçer vs ama anlatamıyorum öyle birşey değil çıkıp gezmek hiçbir işe yaramıyor insanları mutlu gördükçe daha kötü oluyorum. efexor 150 mg kullanıyorum ama ağlamalarım devam ediyor. bebeğimin bile tam hayalini kuramıyorum

Yaşamayan bu durumu anlayamıyor ah canım. Rabbim hepimize tez şifalar versin inşallah

MerhaBa arkadaşlar ben bir tup bebek hamilesiyim ve su anda 21+4 günlük hamileyim. Hamilelikte önce panik atak ve anksiyete bozukluğu rahatsizligim vardı doktor ilaç vermesine rağmen eşim ilacı kullanmamı istemediği için ilaçları alamadım. Hamileliğin ilk zamanlarında iyiydin fakat hamileligim ilerledikçe gece uykularim yok. Uykuya d alamıyorum dalsam da irkilerek uyanıyorum. Detaylı ultrasonda bebeğimde koroid pleksus kisti çıktı ve bunu öğrendiğimden beri daha da kötüyüm. Sürekli bebeğime bir set olacak mı diye düşünüyorum. Dün sabah yüzü gözü olmayan ama kafasında filmlerdeki azrailin pelerinini giymiş birini gördüm ve bana 24+5 dedi ve uyandım. O an yarı uykulu yarı uyanık tim yani rüya mı değil mi bilmiyorum. Korkarak ve ağlayarak uyandım. Şimdi korkularım daha da arttı ya bana bir şey olursa ya bebeğime bir şey olursa. Bu rüya ne anlama geliyor şimdi? İleriye dönük hiç hayalim yok. Zaten bebeğime zor kavuştum şimdi de bunun mutluluğunu yaşayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…