Tıkla üstüme numaranı yazHyr söylediğiniz üyeyi Nasıl arattrcam bulamıyorum
Canım o sana mesaj attı resme tıkla özel mesaj at var oraya bas yaz noyuHyr söylediğiniz üyeyi Nasıl arattrcam bulamıyorum
Hayir canim ben hic hilac kullanmadim. Benim doktorum hamile oldugum icin ilac tavsiye etmedi. Cok zor günler geceler gecirdim ama sükür simdi iyiyim. Arada yalniz kalirsam tekrarlayacak gibi oluyor ama ben kendimle cok konusuyorum. Sacmalama hayat güzel tadini cikart diyorum. Hayati dolu dolu yasa öylede böylede bitecek hic olmazsa kendimi yiyerek gecirmeyim günlerimi, böyle böyle bir sürü seyler söylüyorum kendime. Ben nefes aldigimiz havaya yedigimiz yemege ictigimiz suya kadar takintiliydim. Arabalardan cikan egzoz kokulari hormonlu yiyecekler kalitesiz sular zehirliyo yvas yavas diyoum. Birde ben sudan yani banyo yapmasindan korkuyodum. Öyle bir takinti olmustu. Elimden geldigi kadar banyo yapmamaya calisiyodum. Sudan bile korkar olmustum. Kimseye diyemiyodum. Ama sükür bunlarin hic birinden eser kalmadi simdi. Sadece arada ölüm korkusu oluyo obuda ben yenebiliyorum. Günümü zehir etmeme izin vermiyorum. Bir yerde bir yazi okumustum ama adini unuttum. Onun bana cok yardimi oldu. Arastirir yazarim burdan. Bir kadinin panik ataga buldugu cözümdü. Bana yardimci olmustu. Allah yardimciniz olsun kizlar.Mrb..çok üzüldüm evet gerçekten acı bi tecrübe olmuş ben hala yenemedim hep bi sıkıntı ölüm ve ölümsüzlük ikiside çok saçma geliyor sonra diyorum Rabbim beni sen yarattın neden böyle düşünmeme müsade ediyorsun böyle Nasıl mücadele edicem bu hayatla çok yoruluyorum inan.. Önce ne rahat hiç böyle bi korkum yoktu hergünüm ağlayarak geçiyor ilaç vs sanki iyi gelmicek gb dualara sardım siz ilaç kıllanmadınız mı bende geceleri 2 saat uyuyablyrmsonra namaz kılıp yatamıyorum nekdr uyumak istesemde olmuyor dün başka bi antidepresan denedim uyku için uyudum da güzel ama sabah bi kalktım ölüyorum sersemlikten 2 saat uyuduğumda bile dinç kalkıyordum ilaçtan da umudum kesildi böyle devam edicem galiba
Bende su içerken olmuştu korkum ölüyorum sandım sonra su içemicem banyo yapamadan korkusu o geçti şimdi ölüm ahiret...herşey herkes saçma geliyorHayir canim ben hic hilac kullanmadim. Benim doktorum hamile oldugum icin ilac tavsiye etmedi. Cok zor günler geceler gecirdim ama sükür simdi iyiyim. Arada yalniz kalirsam tekrarlayacak gibi oluyor ama ben kendimle cok konusuyorum. Sacmalama hayat güzel tadini cikart diyorum. Hayati dolu dolu yasa öylede böylede bitecek hic olmazsa kendimi yiyerek gecirmeyim günlerimi, böyle böyle bir sürü seyler söylüyorum kendime. Ben nefes aldigimiz havaya yedigimiz yemege ictigimiz suya kadar takintiliydim. Arabalardan cikan egzoz kokulari hormonlu yiyecekler kalitesiz sular zehirliyo yvas yavas diyoum. Birde ben sudan yani banyo yapmasindan korkuyodum. Öyle bir takinti olmustu. Elimden geldigi kadar banyo yapmamaya calisiyodum. Sudan bile korkar olmustum. Kimseye diyemiyodum. Ama sükür bunlarin hic birinden eser kalmadi simdi. Sadece arada ölüm korkusu oluyo obuda ben yenebiliyorum. Günümü zehir etmeme izin vermiyorum. Bir yerde bir yazi okumustum ama adini unuttum. Onun bana cok yardimi oldu. Arastirir yazarim burdan. Bir kadinin panik ataga buldugu cözümdü. Bana yardimci olmustu. Allah yardimciniz olsun kizlar.
Nasıl atlattınBende sukur atlattim ama arada cok az bir sıkıntı geliyor.hamilelik az kaldi artik insallh dogunca bebegin bakimindan yogunluktan oda bitecek.ole inaniyorum.Allahim hepimizin yardimcisi olsun.
Evet malesef canım sen emzirirken de devam ediyorsun dimi içmeye aynı ilacı?Evet canım hamileyken verdi. Sen ilaç kullanıyor musun
Evet içiyorum canım emziriyorumdaEvet malesef canım sen emzirirken de devam ediyorsun dimi içmeye aynı ilacı?
.internetten bi doktor buldum tesadufen, aradim acti.sordum durumumu anlattim.hamilelik anksiyetesi dedi.ama o zamnlsr istahsizlik uykusuzluk korku vardi bende sebepsiz aglamalar.oda dediki bak kardesim bu senin beyninde bitecek bi olay dedi.hersey sana bagli dedi.bende hep bunu dusundum atlaticam yenicem insallh diye.insirah suresini sizede tavsiye ederim.sikinti gelince sesli sesli arka arkaya okuyun.Rabbim sifa versin herkeze inslhNasıl atlattın
Bende bunu anlamıyorum bu senle alakalı senin beyninde bitecek felan yahu ztn başedemeyince böyle oldum insan kalbine kriz geçiremezsin hyr bu benle alakalı diyebiliyor mu hükmedebiliyor mu herhangibir organına ki beynine hükmedebilsin sonuçta buda bi hastalık die geçiyor...kendimize garezimiZ mi var neden eziyet çektirelim bile bile..sen başarabildiysen ne Mutlu bende başarmaya çalışıyorum hamileyim ve hormonlar ztn alt üst stres üretiyor sadece ztn hastalıkla başedemeyince depresyona giriyosun nebilim doktorlar da tuhaf.internetten bi doktor buldum tesadufen, aradim acti.sordum durumumu anlattim.hamilelik anksiyetesi dedi.ama o zamnlsr istahsizlik uykusuzluk korku vardi bende sebepsiz aglamalar.oda dediki bak kardesim bu senin beyninde bitecek bi olay dedi.hersey sana bagli dedi.bende hep bunu dusundum atlaticam yenicem insallh diye.insirah suresini sizede tavsiye ederim.sikinti gelince sesli sesli arka arkaya okuyun.Rabbim sifa versin herkeze inslh
Allah yardimcin olsun kardesimBende bunu anlamıyorum bu senle alakalı senin beyninde bitecek felan yahu ztn başedemeyince böyle oldum insan kalbine kriz geçiremezsin hyr bu benle alakalı diyebiliyor mu hükmedebiliyor mu herhangibir organına ki beynine hükmedebilsin sonuçta buda bi hastalık die geçiyor...kendimize garezimiZ mi var neden eziyet çektirelim bile bile..sen başarabildiysen ne Mutlu bende başarmaya çalışıyorum hamileyim ve hormonlar ztn alt üst stres üretiyor sadece ztn hastalıkla başedemeyince depresyona giriyosun nebilim doktorlar da tuhaf
Peki sezeryanda bıraktırıyolarmı doğuma yakın bilgin varmı canım?Evet içiyorum canım emziriyorumda
Evet canım bıraktırıyorlar bildiğim kadarıyla. Ama benim psikayatri bırakma gerek yok demişti benim normal oldu zaten kullandım ilacımı. Sen sezeryan mi olacaksınPeki sezeryanda bıraktırıyolarmı doğuma yakın bilgin varmı canım?
Yaşamayan bu durumu anlayamıyor ah canım. Rabbim hepimize tez şifalar versin inşallahben de hamilelik depresyonundayım. çalışıyordum ama işten ayrıldım bu sefer daha da kötü oldum şimdi evdeyim tek başıma kafayı yiyecek gibi oluyorum. herkes diyor ki en rahat zamanların çok gez dolaş hava al geçer vs ama anlatamıyorum öyle birşey değil çıkıp gezmek hiçbir işe yaramıyor insanları mutlu gördükçe daha kötü oluyorum. efexor 150 mg kullanıyorum ama ağlamalarım devam ediyor. bebeğimin bile tam hayalini kuramıyorum
yardıma ihtiyacım var neler yapabilirimYaşamayan bu durumu anlayamıyor ah canım. Rabbim hepimize tez şifalar versin inşallah
Doktor kontrollerini ihmal etme canım. İlaçlar üç dört haftadan önce pek etki etmiyormuş.dua edelim Rabbim hepimize acil şifalar versin hayrla inşallahyardıma ihtiyacım var neler yapabilirim
Canım örgü vs biliyorsan yap elişi falan yap. Ben kendimi onlara vermiştim. Kitap oku. Oyun oyna pc de falan. Papatya çayı iç. Nane kaynat iç. Bunlar benim yaptıklarımyardıma ihtiyacım var neler yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?