Mrb..çok üzüldüm evet gerçekten acı bi tecrübe olmuş ben hala yenemedim hep bi sıkıntı ölüm ve ölümsüzlük ikiside çok saçma geliyor sonra diyorum Rabbim beni sen yarattın neden böyle düşünmeme müsade ediyorsun böyle Nasıl mücadele edicem bu hayatla çok yoruluyorum inan.. Önce ne rahat hiç böyle bi korkum yoktu hergünüm ağlayarak geçiyor ilaç vs sanki iyi gelmicek gb dualara sardım siz ilaç kıllanmadınız mı bende geceleri 2 saat uyuyablyrmMrb cnm. 2014 yilinin 12. Ayinda ben 5 aylik hamileyken senin yadadiginin %90 nini bende yasadim. Nefes alamiyodum kalbim sıkısıyodu hava buz gibiyken ben yaniyodum, daraliyodum pencereleri gece aciyodum. Benim iki oglumda benim gibi sicak basiyodu saniyodum. Gece onlarin üstleeini dahi aciyodum. Cok kötü bir durumdaydim.Bogazimi sanki bisey sıkıyodu. Hayattan hic bir sey anlamiyodum. Ölüm korkusu sarmisti icimi. Bosa yasiyoruz düsüncesini bir türlü atamiyodum kafamdan. Öyle birseydiki beynim beni kontürol altina almisti ve benim hükmüm beynimdeki düsüncelere gecmiyordu. Kendimi tutamiyor herkese agliyordum sebepsiz ölüm korkusu yüzünden. Ölücem ve ruhum nere gidecek nasil acilar vekecek düsüncesi beni bitiriyordu. En sonunda doktoruma söyledim ama oda hamilesin ilac falan veremeyiz dedi. Tek basima yasadim bu zorluklari. Bebegimi dogurdum kucagima aldim ama devam ediyordu. Birtürlü kurtulamiyordum. Zaten yasadiklarimi buraya yazmistim zamaninda. Ama simdi binlerce kez sükürler olsunki düzeldim. Evet arada ölüm korkusu geliyor aklima ama beynimi kendim kandirmaya calisiyorum ve basariyorumda. Hayattan zevk aliyorum cocuklarimla gecirdigim vakitlerin degerini anliyorum. Sana demek istedigim zamanla geciyor. Evet biraz iz kaliyor ama hersey düzeliyor. O yüzden elinden geldigi kadar beynini kandirmaya ve oyalamaya calis. Ben hep öyle yaptim. Allah yardimciniz olsun.
Bende 3 aylik hamileyim aynilarini yaşıyorum bu hastalık bize beynimizin oynadığı bir oyun gerçek hastalarda hiç böyle belirtiler oluyormu Hayır. O an beynimize hukmetmeyi ogrenebilsek hepsi gecicekMrb..çok üzüldüm evet gerçekten acı bi tecrübe olmuş ben hala yenemedim hep bi sıkıntı ölüm ve ölümsüzlük ikiside çok saçma geliyor sonra diyorum Rabbim beni sen yarattın neden böyle düşünmeme müsade ediyorsun böyle Nasıl mücadele edicem bu hayatla çok yoruluyorum inan.. Önce ne rahat hiç böyle bi korkum yoktu hergünüm ağlayarak geçiyor ilaç vs sanki iyi gelmicek gb dualara sardım siz ilaç kıllanmadınız mı bende geceleri 2 saat uyuyablyrmsonra namaz kılıp yatamıyorum nekdr uyumak istesemde olmuyor dün başka bi antidepresan denedim uyku için uyudum da güzel ama sabah bi kalktım ölüyorum sersemlikten 2 saat uyuduğumda bile dinç kalkıyordum ilaçtan da umudum kesildi böyle devam edicem galiba
Aynı benim gb mi düşüncelerBende 3 aylik hamileyim aynilarini yaşıyorum bu hastalık bize beynimizin oynadığı bir oyun gerçek hastalarda hiç böyle belirtiler oluyormu Hayır. O an beynimize hukmetmeyi ogrenebilsek hepsi gecicek
Inanki aynı her an kabus gibiAynı benim gb mi düşünceler
Okudun dimi yazdıklarımı bende bitek ben yaşıyorum sanıyorum evet kesinlikle kabus az önce namazımda dua ettim yarabbi ya Can'ımı al yada aklımda ki bu düşünceleri camdan bakıyorum dünya bi başka eskisi gb degil hiçbişey hep ölüm hep işte geldik gidiyoruz daha kaç sene yaşarız korkusu iştah die bişey kalmadı bu ölüm korkusu herşeyin tadını aldı benden 80 yaşında ki tanıdıklarım bile hepimiz ölcez kızım deyip rahatlıkla söylemeleri yokmu daha gencecik yaşımda ben sanki onların yaşındayım biri bana su gün ölceksin dedi sankiInanki aynı her an kabus gibi
Canım Allah kabul etsin. Ben ilac kullanıyorum ama hersey beynimizin bir oyunu bu yasta ölmekte neymis yenicez biz bu pisligiOkudun dimi yazdıklarımı bende bitek ben yaşıyorum sanıyorum evet kesinlikle kabus az önce namazımda dua ettim yarabbi ya Can'ımı al yada aklımda ki bu düşünceleri camdan bakıyorum dünya bi başka eskisi gb degil hiçbişey hep ölüm hep işte geldik gidiyoruz daha kaç sene yaşarız korkusu iştah die bişey kalmadı bu ölüm korkusu herşeyin tadını aldı benden 80 yaşında ki tanıdıklarım bile hepimiz ölcez kızım deyip rahatlıkla söylemeleri yokmu daha gencecik yaşımda ben sanki onların yaşındayım biri bana su gün ölceksin dedi sanki
Amin.. İnşallah hangi ilaç bide uyuyabiliyor msnCanım Allah kabul etsin. Ben ilac kullanıyorum ama hersey beynimizin bir oyunu bu yasta ölmekte neymis yenicez biz bu pisligi
Selectra içiyorum. Hep salonda yatıyorum yari uyanik 15 senedir yaşıyorum bu illetiAmin.. İnşallah hangi ilaç bide uyuyabiliyor msn
Korkma dusun ki dunya gelis amacimizi evet ahireti kazanmak ama yasanacak guzellikleride vermis rabbim mutluluk hormonu seratonin diye bi hormon yuklemis beynime neden mutlu olalim diye duaunsene dunyadaki herkes senin benim gibi dusunse ev araba icin calisirlarmiydi yada calisabilirlermiydi bide sunu duaun kim biliyoki ne zaman olecegini hic kimse ama gayet mutlu yasayabiliyo insanlar misal biz yarinimizin hesabini yapamazken onlar 3 5 ay sonrasinin hesabini yapiyyolar nasil cunku onlarin beyni gorevini yerine getiriyo bu bi hastalik caresi var cok sukur sonsuza dek boyle kalmicaksin dusunsene hayattan zevk almasan o cocugu yaparmiydin hadi diyelim yanlislikla oldu o cocugu yaptigin olay dami yanlislikla oldu :)) yani demek istedigim sende mutluydun ama simdi biraz rahatsizsjn ve bu duzelecek merak etme ben de panik atak var anksiyete var depresyon var ve 1 yildir ilac kullanmiyorum bak bisey olmadi bana cok sukur bunlari dusun eski mutlu oldugunda cikildigin resimlerine bakOkudun dimi yazdıklarımı bende bitek ben yaşıyorum sanıyorum evet kesinlikle kabus az önce namazımda dua ettim yarabbi ya Can'ımı al yada aklımda ki bu düşünceleri camdan bakıyorum dünya bi başka eskisi gb degil hiçbişey hep ölüm hep işte geldik gidiyoruz daha kaç sene yaşarız korkusu iştah die bişey kalmadı bu ölüm korkusu herşeyin tadını aldı benden 80 yaşında ki tanıdıklarım bile hepimiz ölcez kızım deyip rahatlıkla söylemeleri yokmu daha gencecik yaşımda ben sanki onların yaşındayım biri bana su gün ölceksin dedi sanki
Whatsupp grubunuza nasıl katilabilirimKorkma dusun ki dunya gelis amacimizi evet ahireti kazanmak ama yasanacak guzellikleride vermis rabbim mutluluk hormonu seratonin diye bi hormon yuklemis beynime neden mutlu olalim diye duaunsene dunyadaki herkes senin benim gibi dusunse ev araba icin calisirlarmiydi yada calisabilirlermiydi bide sunu duaun kim biliyoki ne zaman olecegini hic kimse ama gayet mutlu yasayabiliyo insanlar misal biz yarinimizin hesabini yapamazken onlar 3 5 ay sonrasinin hesabini yapiyyolar nasil cunku onlarin beyni gorevini yerine getiriyo bu bi hastalik caresi var cok sukur sonsuza dek boyle kalmicaksin dusunsene hayattan zevk almasan o cocugu yaparmiydin hadi diyelim yanlislikla oldu o cocugu yaptigin olay dami yanlislikla oldu :)) yani demek istedigim sende mutluydun ama simdi biraz rahatsizsjn ve bu duzelecek merak etme ben de panik atak var anksiyete var depresyon var ve 1 yildir ilac kullanmiyorum bak bisey olmadi bana cok sukur bunlari dusun eski mutlu oldugunda cikildigin resimlerine bak
Beni whatsupp grubunuza eklermisiniz 05530282579İzler var canım ağrı arada oluyor, ağrı kesici yutunca geçiyor.
Evet bu bi rahatsızlık beynim hiç bişeyi kabul etmiyor neden Nasıl hep...varoluşumuza aklım ermiyor ..ve ebedi hayat Nasıl olur ki işin içinden çıkamıyorum hep hep hep orda olucaz derken aklımı yitirmekten korkuyorum anlamadım ki hamilelikten mi yoksa maneviyat eksikliğinden mi ..araştırıyorum bu seferde ayetlerde ki azap Ateş cehennem beni dinden soğutuyor biz Nasıl dayanırız ki ateşe hayvanlar bile öldükten sonra pişiriliyor insanlar diri diri Nasıl olur?korkuyorum çok korkuyorum kısaca birde nefis var şeytanlar Nasıl kazanıcaz ki ahireti bu kadar bizle uğraşırlarkenKorkma dusun ki dunya gelis amacimizi evet ahireti kazanmak ama yasanacak guzellikleride vermis rabbim mutluluk hormonu seratonin diye bi hormon yuklemis beynime neden mutlu olalim diye duaunsene dunyadaki herkes senin benim gibi dusunse ev araba icin calisirlarmiydi yada calisabilirlermiydi bide sunu duaun kim biliyoki ne zaman olecegini hic kimse ama gayet mutlu yasayabiliyo insanlar misal biz yarinimizin hesabini yapamazken onlar 3 5 ay sonrasinin hesabini yapiyyolar nasil cunku onlarin beyni gorevini yerine getiriyo bu bi hastalik caresi var cok sukur sonsuza dek boyle kalmicaksin dusunsene hayattan zevk almasan o cocugu yaparmiydin hadi diyelim yanlislikla oldu o cocugu yaptigin olay dami yanlislikla oldu :)) yani demek istedigim sende mutluydun ama simdi biraz rahatsizsjn ve bu duzelecek merak etme ben de panik atak var anksiyete var depresyon var ve 1 yildir ilac kullanmiyorum bak bisey olmadi bana cok sukur bunlari dusun eski mutlu oldugunda cikildigin resimlerine bak
Canım mesaj at dreamy ye sayfasına girde özeldenDreamy07 ye Nasıl mesaj atıyoruz arkadaşlar
Canım buraya yazmasaydın no nu dreamy e mesaj atBeni whatsupp grubunuza eklermisiniz 05530282579
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?