Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ne güzel yazmışsınız insan rahatlıyor bende ağlıyorum Nasıl bakıcam die

Çok geçmiş olsun canım cok uzuldum.mukadderat ...metanetli ol diğer yavrunu Allah bağışlasın.

Çok geçmiş olsun canım cok uzuldum.mukadderat ...metanetli ol diğer yavrunu Allah bağışlasın.
Amin inşallah canım iyiyim biraz daha çok ağlamıştım sonra kanama eşlik edince dedim var bundada bir hayır diğerinide tehlikeye atmak istemedim ama psikolojik sıkıntılarda tüm tetikliyor maalesef...

Doguma bi ay kaldı ilacı bırakmıştım yavaş yavaş doktorum 8. Ayda öyle yapıcaz demişti şimdi tekrar etti zor geçiyor önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
Bende sırf bu yüzden başlamak istemiyorum ilaca biliyomusun bırakmak zorunda olcam doğuma kadar sonra yine kötü olcam Allah yardımcımız olsun çok üzülüyorum halime ve benim gibi sıkıntıda olanlara...

Bende sırf bu yüzden başlamak istemiyorum ilaca biliyomusun bırakmak zorunda olcam doğuma kadar sonra yine kötü olcam Allah yardımcımız olsun çok üzülüyorum halime ve benim gibi sıkıntıda olanlara...
Papatya çayı içiyorum bide bol bol tesbih çekiyorm diğer varlıklar yapıo diolar ya nebilim insan bilerek sıkıntı verir mi kendisine zaten hamileyiz ya uğraşıyorlar.. Bide insan içine çıkınca nazar oluyo sanırım hemen hastalanıyorm doguma kadar çıkmıcak bide 40 a kadar insanların gözü göz degil üzülme dua et bende özellikle hamilelere dua ediyorm yaşamayan bilmez ve dua edemez ki Allah bi zorlukla iki kolaylık müjdelemiş bekleyelim inş çocuklarımızı kucağımıza alınca herşeyi unuturuz

Amin inşallah canım iyiyim biraz daha çok ağlamıştım sonra kanama eşlik edince dedim var bundada bir hayır diğerinide tehlikeye atmak istemedim ama psikolojik sıkıntılarda tüm tetikliyor maalesef...
Allah yardımcımız olsun benim ikiz degil siz kaçıncı haftadasınız ilaç başlamadınız heralde demi

Aynen katılıyorum nazara çok inanıyorum o kadar okumama rağmen bebeğimi kaybettim çok sağlıklıydı nazarla olduğuna inanıyorum Allah korusun hepimizi yavrularımızı...

Allah yardımcımız olsun benim ikiz degil siz kaçıncı haftadasınız ilaç başlamadınız heralde demi
Ben 14 oldum bebeğim hala benimle kanamam oluyo doktor düşük yapmamam için bi sürü ilaç verdi hepsinin yan etkisi fazla şimdi bide antidepresan kaldırabilirmiyim bilemiyorum zaten ayağa kalkmam kesinlikle yasak bekleyelim bakalım Allah hayra çıkarsın hepimizi inşallah...

Sabret zor bi imtihandan geçiyoruz benim de 18, hafta başlamıştı panik atak rahatsızlığım Nasıl geçti yaşadım bilmyrm ama çok şey ögrendim o sıkıntıyla hala geçmiş degil ama sabrediyorm

Bide şimdi bebek karnımdaya onunda stresi var zararı olurmu acaba diye çok yorgunum sabırdan başka yapacak bişeyimiz yok aynaya bakmaya korkar oldum...

Bide şimdi bebek karnımdaya onunda stresi var zararı olurmu acaba diye çok yorgunum sabırdan başka yapacak bişeyimiz yok aynaya bakmaya korkar oldum...
Geçicek hepsi inan ama işte yaşamadan bitmiyor bende öyleydim insan korkuyla imtihan olması çok garip ve zor

canım allah yardımcın olsun bende 8 haftalık hamileyken gelişim geriliğinden solayı düşük yaptım biliyorum sendeki o pskilojiyi korkular kaygılar allah yardımcın olsun bol bol dua et rabbim diğer bebegğini korusun inşallah

Senindemi ikizdi gebeliğin Allah razı olsun Allah'a sığındım yapacak bişey yok...

Senindemi ikizdi gebeliğin Allah razı olsun Allah'a sığındım yapacak bişey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…