Ne güzel yazmışsınız insan rahatlıyor bende ağlıyorum Nasıl bakıcam dieAyyy ikiz mii
Canım ben lohusalıkta bile iyiydim.uyumayan devamlı ağlayan bir bebek ve üç gün duramadığım evde iki aydır hiç te bunalmadan duruyorum.bu sevgi bambaşka birşey.artık ölmeyi düşünemiyorum tek düşüncem o oldu:)vay ki diyorum keşke hamileliğimin tadını çıkarsaymışım.gerçi elde de değil ama beni sevginin beklediğini bilseydim daha metanetli olurdum.bu sıkintılar gecici canım.inşallah kuvöze girmeden alırsın kucağina ikizlerini.cift yumurta ikizleri mi cinsiyetleri ne?
Çok geçmiş olsun canım cok uzuldum.mukadderat ...metanetli ol diğer yavrunu Allah bağışlasın.Selam arkadaşlar ikiz gebeliğim var 14 hafta oldu ama bebeğimin birini kaybettim psikolojim çok kötü titreme nöbetleri geçiriyorum ayağa kalkamıyorum dr gitçem ama çok çaresizim kimsem Yok bide yanımda kalacak çok yıprandım napcam bilmiyorum....
Bakarsın canım çok güzel bakarsın hem de..Ne güzel yazmışsınız insan rahatlıyor bende ağlıyorum Nasıl bakıcam die
Amin inşallah canım iyiyim biraz daha çok ağlamıştım sonra kanama eşlik edince dedim var bundada bir hayır diğerinide tehlikeye atmak istemedim ama psikolojik sıkıntılarda tüm tetikliyor maalesef...Çok geçmiş olsun canım cok uzuldum.mukadderat ...metanetli ol diğer yavrunu Allah bağışlasın.
Bende sırf bu yüzden başlamak istemiyorum ilaca biliyomusun bırakmak zorunda olcam doğuma kadar sonra yine kötü olcam Allah yardımcımız olsun çok üzülüyorum halime ve benim gibi sıkıntıda olanlara...Doguma bi ay kaldı ilacı bırakmıştım yavaş yavaş doktorum 8. Ayda öyle yapıcaz demişti şimdi tekrar etti zor geçiyor önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
Papatya çayı içiyorum bide bol bol tesbih çekiyorm diğer varlıklar yapıo diolar ya nebilim insan bilerek sıkıntı verir mi kendisine zaten hamileyiz ya uğraşıyorlar.. Bide insan içine çıkınca nazar oluyo sanırım hemen hastalanıyorm doguma kadar çıkmıcak bide 40 a kadar insanların gözü göz degilBende sırf bu yüzden başlamak istemiyorum ilaca biliyomusun bırakmak zorunda olcam doğuma kadar sonra yine kötü olcam Allah yardımcımız olsun çok üzülüyorum halime ve benim gibi sıkıntıda olanlara...
Allah yardımcımız olsun benim ikiz degil siz kaçıncı haftadasınız ilaç başlamadınız heralde demiAmin inşallah canım iyiyim biraz daha çok ağlamıştım sonra kanama eşlik edince dedim var bundada bir hayır diğerinide tehlikeye atmak istemedim ama psikolojik sıkıntılarda tüm tetikliyor maalesef...
Aynen katılıyorum nazara çok inanıyorum o kadar okumama rağmen bebeğimi kaybettim çok sağlıklıydı nazarla olduğuna inanıyorum Allah korusun hepimizi yavrularımızı...Papatya çayı içiyorum bide bol bol tesbih çekiyorm diğer varlıklar yapıo diolar ya nebilim insan bilerek sıkıntı verir mi kendisine zaten hamileyiz ya uğraşıyorlar.. Bide insan içine çıkınca nazar oluyo sanırım hemen hastalanıyorm doguma kadar çıkmıcak bide 40 a kadar insanların gözü göz degilüzülme dua et bende özellikle hamilelere dua ediyorm yaşamayan bilmez ve dua edemez ki Allah bi zorlukla iki kolaylık müjdelemiş bekleyelim inş çocuklarımızı kucağımıza alınca herşeyi unuturuz
Ben 14 oldum bebeğim hala benimle kanamam oluyo doktor düşük yapmamam için bi sürü ilaç verdi hepsinin yan etkisi fazla şimdi bide antidepresan kaldırabilirmiyim bilemiyorum zaten ayağa kalkmam kesinlikle yasak bekleyelim bakalım Allah hayra çıkarsın hepimizi inşallah...Allah yardımcımız olsun benim ikiz degil siz kaçıncı haftadasınız ilaç başlamadınız heralde demi
Sabret zor bi imtihandan geçiyoruz benim de 18, hafta başlamıştı panik atak rahatsızlığım Nasıl geçti yaşadım bilmyrm ama çok şey ögrendim o sıkıntıyla hala geçmiş degil ama sabrediyormBen 14 oldum bebeğim hala benimle kanamam oluyo doktor düşük yapmamam için bi sürü ilaç verdi hepsinin yan etkisi fazla şimdi bide antidepresan kaldırabilirmiyim bilemiyorum zaten ayağa kalkmam kesinlikle yasak bekleyelim bakalım Allah hayra çıkarsın hepimizi inşallah...
Geçicek hepsi inan ama işte yaşamadan bitmiyor bende öyleydim insan korkuyla imtihan olması çok garip ve zorBide şimdi bebek karnımdaya onunda stresi var zararı olurmu acaba diye çok yorgunum sabırdan başka yapacak bişeyimiz yok aynaya bakmaya korkar oldum...
Herşey geçiyor değilmi ? Siz doğum yaptınızmı ?Geçicek hepsi inan ama işte yaşamadan bitmiyor bende öyleydim insan korkuyla imtihan olması çok garip ve zor
canım allah yardımcın olsun bende 8 haftalık hamileyken gelişim geriliğinden solayı düşük yaptım biliyorum sendeki o pskilojiyi korkular kaygılar allah yardımcın olsun bol bol dua et rabbim diğer bebegğini korusun inşallahSelam arkadaşlar ikiz gebeliğim var 14 hafta oldu ama bebeğimin birini kaybettim psikolojim çok kötü titreme nöbetleri geçiriyorum ayağa kalkamıyorum dr gitçem ama çok çaresizim kimsem Yok bide yanımda kalacak çok yıprandım napcam bilmiyorum....
Senindemi ikizdi gebeliğin Allah razı olsun Allah'a sığındım yapacak bişey yok...canım allah yardımcın olsun bende 8 haftalık hamileyken gelişim geriliğinden solayı düşük yaptım biliyorum sendeki o pskilojiyi korkular kaygılar allah yardımcın olsun bol bol dua et rabbim diğer bebegğini korusun inşallah
Senindemi ikizdi gebeliğin Allah razı olsun Allah'a sığındım yapacak bişey yok...canım allah yardımcın olsun bende 8 haftalık hamileyken gelişim geriliğinden solayı düşük yaptım biliyorum sendeki o pskilojiyi korkular kaygılar allah yardımcın olsun bol bol dua et rabbim diğer bebegğini korusun inşallah
Son ay benim yapıcam inş.. Geçiyor tabi ki korkmaHerşey geçiyor değilmi ? Siz doğum yaptınızmı ?
Allah hayırla kurtarsın inşallah...Son ay benim yapıcam inş.. Geçiyor tabi ki korkma
Saol cümlemizi senide inşallahAllah hayırla kurtarsın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?