- 21 Şubat 2016
- 180
- 45
- 28
- 37
hayr benm ikiz değildi fakat zor zamanlr atlattımSenindemi ikizdi gebeliğin Allah razı olsun Allah'a sığındım yapacak bişey yok...
Aynı ben kimseyi istemiyorum annemle bile konuşmak istemiyorum eşimle devamlı tartışıyoruz sürekli saçma sorular aklımda en ufak şeyler kocaman bir dert halini alıyo birkaç komşuyla görüştüm başım çatlıyo valla bende nazar olduğunu düşünüyorum Allah yardımcımız olsun...Kızlar kalabalıga çıkıyorum kafam dağılsın die güne fln gelince ağla ağla nazar mı oluyor nedir başlıyo bi korku nası dogum yapıcam bebeğimi sevebilcem mi of sonra derin derin sorular neden yaşıyoruz niye ölücez Nasıl olcak ya ölürsem korkular çok yoruldum
Keşke benimde sadece tartışma olsa bana insan olmak farklı geliyorAynı ben kimseyi istemiyorum annemle bile konuşmak istemiyorum eşimle devamlı tartışıyoruz sürekli saçma sorular aklımda en ufak şeyler kocaman bir dert halini alıyo birkaç komşuyla görüştüm başım çatlıyo valla bende nazar olduğunu düşünüyorum Allah yardımcımız olsun...
Oku canım benim bol bol eşin okusun erkeğin okuması daha etkili olur bende ilaca başlıycam dayanamıyorum...Keşke benimde sadece tartışma olsa bana insan olmak farklı geliyor
Hep okuyoruz evde elimden tesbih düşmüyor lakin bu panik atakta yabancılaşma die bişey var en zoru o yaşayan bilirOku canım benim bol bol eşin okusun erkeğin okuması daha etkili olur bende ilaca başlıycam dayanamıyorum...
Merhabalar bende hamileyim ve artık son bir aydır kendim gibi birileeini arıyorum ve yazdıklarınızı görünce ne kadar tuhaf hep aynı düşünceler hisler meğer ne kadar çok kişi varmış böyle . Aranıza katıldım sanırımKızlar kalabalıga çıkıyorum kafam dağılsın die güne fln gelince ağla ağla nazar mı oluyor nedir başlıyo bi korku nası dogum yapıcam bebeğimi sevebilcem mi of sonra derin derin sorular neden yaşıyoruz niye ölücez Nasıl olcak ya ölürsem korkular çok yoruldum
hoşgeldin demek isterdim Can'ım ama burası pek hoş degil işte:) nasılsın kaç aylıksın tabiki destek oluruz hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yanlız olmamak güzel tabi ama kimse yaşamasın senin ne tür rahatsızlığınMerhabalar bende hamileyim ve artık son bir aydır kendim gibi birileeini arıyorum ve yazdıklarınızı görünce ne kadar tuhaf hep aynı düşünceler hisler meğer ne kadar çok kişi varmış böyle . Aranıza katıldım sanırımbanada destek olursanız çok sevinirim
Arkadaşlar merhaba emzirirken selectra kullanan var mı 30 haftalık ikizlere erken doğum yaptım hamileyken 3 hafta içip bırakmıştim selectra 12.5 mg ı.ama bebeklerim kuvezden çıkana kadar iyi olmak istiyorum artık anksiyiteden kurtulmak istiyorum.doktor zaten stresten erken dogurdun dedi.genelde hamileyken kullanıliyor ama emzirirken kullanan var mı acaba 2 doktor bunu kullanabilirsin rahatlıkla dedi ama.
Evet dimi hoş değil yaşanılanlar ama işte insan destek arıyor herkes anlamıyor.benim 6 yıl önce birden panil geldi canım soluğu acillerde alıyordum sonraları ilaca başladım düzdldi üniversite zamanalromdı .evlenicem diye bırakmaya kalktım başaramadm.şimdi hamileyim öğrenir öğrenmez doktorım bıraktırdı.ilk beş ay çok güzel geçti .inanamadım hatta allahım dedim kurtuldum ilaçtan.sonra başladı gene korkular ölüm korkusu daralma gerginlil hzuurszluk çarpıntı... şimdi 7. Ayıma girdim ama sürekli hzuursuzum işte ..kafada hep düşince ilaçta kullanmıyorum dayanmaya çalışıyorum ...durum bu canım...[/QUO
Senin gebelikten önce başlamış benim gebelikte maalesef 5. Ayda o an çocuğu aldırmak bile istedim şuan 8 bitti ve yine nüksetti çok zor gerçekten bana zor gelen yabancılaşma idi.. Önce deliriyorum sandım ama baktım ki pa da böyle bişey varmış rahatladım ama yünede keşke böyle bişey olmasa hastalık daha kolay geçebilirmiş belkide ben hala aglıyorm bebeğimi sevemiyorum ki yeğenlerime ölürdüm ama gel gör ki bu hastalık herşeyi aldı benden yaşam sevinci filan kalmadı bide ben herşeyden korkuyorum burda herkesin bikaç korkusu varken ben su içmek bile istemyrm şimdide dogum korkusu sezeryan.. Sınav imtihan bakalım nereye kadar Rabbim yardımcımız olsun ilacı kullan bence doguma kadar yada şu Saraçoğlu panik atak kürü yap ben artık onu deniyormEvet dimi hoş değil yaşanılanlar ama işte insan destek arıyor herkes anlamıyor.benim 6 yıl önce birden panil geldi canım soluğu acillerde alıyordum sonraları ilaca başladım düzdldi üniversite zamanalromdı .evlenicem diye bırakmaya kalktım başaramadm.şimdi hamileyim öğrenir öğrenmez doktorım bıraktırdı.ilk beş ay çok güzel geçti .inanamadım hatta allahım dedim kurtuldum ilaçtan.sonra başladı gene korkular ölüm korkusu daralma gerginlil hzuurszluk çarpıntı... şimdi 7. Ayıma girdim ama sürekli hzuursuzum işte ..kafada hep düşince ilaçta kullanmıyorum dayanmaya çalışıyorum ...durum bu canım...
Evet depersonalizasyon en kötüsü.. İnsan olmak bile tuhaf geliyorNe ilacı kullanıosunuz
İnşaalah tek umudum oAz kalmış ne güzel hayırlısyla kucağınıza alınminşallah ama kımle knşsam bebek iyi gelicdk diyor
Herkes kullanıyor nerdeyse burda ama 3. Aydan önce bilemiyorum hamilelikteİlaç kullanan varmı aranızda peki ?
Ben bugün başladım içim içimi yiyor ama ilaçsız dahamı çok zarar veriyorum aceba diye başlamak durumunda kaldım...Herkes kullanıyor nerdeyse burda ama 3. Aydan önce bilemiyorum hamilelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?