- Konu Sahibi strawberry29
-
doktor normal dedi ama bende de panik atak vardı malum ödüm kopuo
bu karabasan olayı bana oluo galiba.uykuda uyanmak istiyorum uyanamıyorum.zar zor bağırıyorum eşim uyandırıo :1rolleyes: uyku felci diolar fiyolojik bi olay herhalde.
arkadaşlar selam.ben de panik ataklıyım.dr a ne zaman gitsem normalde 10 -11 olan büyük tansiyonun 18-19 a fırlıyo.ilk gittiğimde büyük tansiyon 18 küçük 8 di.dün gittiğimde büyük 19 küçük 8 di.bıktım artık.dr da kalbim yerinden fırlayacakmış gibi çarpıyo.eve gelince tansiyonum normale dönüyo.dr beni tansiyon hastası sandı önce.1hafta sabah akşam ölç dedi.ben de ölçtüm tansiyonum gayet düzgün.şu anda 7 haftalık hamileyim.dr a gitmek istemiyorum tansiyonum çıkacak diye.bi de korkuyorum bu ani tansiyon yükselmesi bebeğe zararlı olur diye.biliyorsunuz bu ilk aylar bebeğin organ oluşumu için çok önemli.ne bileyim tansiyon yükselince organlara giden oksijen miktarında azalma oluyo.çok korkuyorum arkadaşlar ya.ben nasıl doğuma gideceğim.?bu korkuyla*
slm bayanlar bende 15+3 günlük bendede panik atak var ay çok kötü ya atlatamıyorum bir türlü bu panik atak yüzünden ilaç yutamıyoruöm benim gibi ilaç yutamıyan var mı
slm bayanlar bende 15+3 günlük bendede panik atak var ay çok kötü ya atlatamıyorum bir türlü bu panik atak yüzünden ilaç yutamıyoruöm benim gibi ilaç yutamıyan var mı[/QUhosgeldın kasım annelerınde bunu tekrar sormustun evet bende decavıt kullanıyorum ve yutamıyorum cok zor oluyo sankı bogazıma takılcak dıye korkuyorum....yanımda esım falan olunca ıcebılıyorum....ınsallah atlatırız.
Bu arada kızlar bugün yaşadığım bir olayı anlatiim de gülün:)
Öğlen masada yemek yerken birden fenalık geldii ama bööle bayılıcam şimid dedim sonra birden ateş bastı ve nabzım yükseldi. Eyvah dedim işte tansiyonum yükseldi! Kesin yükseldi!! Hemen dr.umu aradım ve tansiyonum yükseldi galiba dedim.( galiba dedim çünkü panikten ölçemedim!) dr.um neler olduğunu sordu ben de bööle bööle dedim. O da tansiyonunuz yükselmemiş düşmüş dedi ölçün bakın göreceksiniz dedi. Susuzluktan yorgunluktan olur ve bundan sonra böyle çok olacak alışın dedi. Nabzınızın yüklsek olması tansiyonunuzun yükseldiği anlamına gelmez dedi. Ayran için dinlenin dedi. Gerçekten çok yorgunum ve mutfak çok sıcaktı. Ölçtüm tansiyonumu küçük 5.5 olmuş! yani hakketten düşmüş kızlar. Yani panik yapmamaya çalışın başınıza bu tarz bişeyler gelebilir. Ben çok fazla yükseldiğini zannettim çünkü bu kadarını hiç yaşamamıştım.
canım:)))gecmıs olsun uzun zamandan beri yoktun sankı bebeısımın hareketlerını hıssettım...bagırsak hareklerı gıbı sence gercekten hıssetmısmıyımdır...16 +5 gunluk oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?