- Konu Sahibi strawberry29
-
COK SÜKÜR CANIM COK SEVINDIM ADINA....BEN TETKİKLERE GİRMİYORUM BIRAZ FAZLA VESVESELIYIM....SONUCLAR ETKILER DIE KORKUYORUM SADECE TANSIYONUM SUANA KADAR HEP NORMAL COK SUKUR PAZARTESI GUNU 3 TEST E GIERCEGIM INSALLAH GUZEL SONUCLAR ALIRIM CANIM BENIM :Saruboceq:....
Arkadaşlar mrb!!ben de geçen sene panik atak tedavisi gördüm bir yıl.martta ilacı bıraktım ekimde hamile kaldım.şimdi 9.ayıma girdim.26 gün sonra oğluma kavuşacağım inşallah.ama benim de kaygılarım son 10 gündür ortaya çıktı yine.çarpıntım falan yok,atak da gelmedi şükür .fakat sanırım stressten ishal oldum ve 1 haftadır geçmiyor.durduk yerde 3 kilo verdim.ödüm kopuyor bebeğe bi zararı olacak diye.pzt.kontrole gidicem umarım bebeği de zayıflatmamaışımdır.biraz daha düşünürsem ataklar da geri gelecek biliyorum ve çok korkuyorum.allah heğimizin yardımcısı olsun da bu illet hastalıktan kurtulalım.bu arada hamileyken kilo kaybetmekle ilgili bilgisi olan var mı?
canım seni korkutmak ıstemem ama hemen dr gıtmenı onerırım bır sıtede okumustum ıshal ve zayıflık ta dr gıdılmesı gerekır dıe sen bence bekletmeden gorun sanırım hap verıyorlar ve bagırsak enfeksıyonundan kaynaklanıyordur ınsallah canım bunlara baglı bısey deıl bazen yedıklerımız ve soguk aldıgımızdada ıshal olabılıyoruz fakat korkulacak bısey yok daha fazla zayıflama...yerimsenibenArkadaşlar mrb!!ben de geçen sene panik atak tedavisi gördüm bir yıl.martta ilacı bıraktım ekimde hamile kaldım.şimdi 9.ayıma girdim.26 gün sonra oğluma kavuşacağım inşallah.ama benim de kaygılarım son 10 gündür ortaya çıktı yine.çarpıntım falan yok,atak da gelmedi şükür .fakat sanırım stressten ishal oldum ve 1 haftadır geçmiyor.durduk yerde 3 kilo verdim.ödüm kopuyor bebeğe bi zararı olacak diye.pzt.kontrole gidicem umarım bebeği de zayıflatmamaışımdır.biraz daha düşünürsem ataklar da geri gelecek biliyorum ve çok korkuyorum.allah heğimizin yardımcısı olsun da bu illet hastalıktan kurtulalım.bu arada hamileyken kilo kaybetmekle ilgili bilgisi olan var mı?
Ben uzun yıllardır panik atak sorunu yaşadım ve tedavi olmama rağmen hamilelikle birlikte bu sorunum tekrar ortaya çıktı.
Şimdi herşeye takıp endişe krizleri geçiriyorum. Örneğin; ailemde tansiyon sorunu olan kişiler olduğu için ve dr.a gittiğimde tansiyonum 13-8 çıktığı için acaba preeklampsi geçirir miyim endişesi başladı ve hatta tansiyon ölçtürmek istemiyorum bir fobi gelişti tansiyon aleti görmeyle ilgili. Sürekli bundan korkuyorum. Dr.um testler yaptı ve tansiyona yol açacak bir durumumun olmadığını söylüyor ama ben yeterince ikna olmuyorum. 20.haftadan itibaren tansiyonumu kontrol edeceğini söylüyor ve gerekirse ilaçla doğum haftama kadar gelebileceğimi söylüyor. Dr.dan eve gelince ölçtüğümde tansiyon değerlerim 10-11 lere düşüyor ama ya ben farketmeden yükselirse diye panik oluyorum bu seferde.
Bu tarz sorunlar yaşayanlar varsa, buradan panik atakla ilgili konuşabilir ve birbirimizi rahatlatabiliriz diye düşünüyorum.
ablam artık rahat olsan diyorum...dr.unda bunların normal olduğunu we bi sorun olmadıını sölemesine raamen neden hala bu kadar takıosunki...ben sana her seferinde sölüorum bişe olmicak die we olmuoda şükürler olsun..sen bi benim hamileliimi düşünsene..tansyonum şimdi tawan bi de o zmn nolurum acaba..sen haline şükret millet ne hastalıkları olmasına raamen hamile kalıo we bebeklerini dünyaya getirio..don't panicklava::roflol:
strawberry29 canım ya bugun sabah 5 tane haslanmıs yumurta yedım acaba zararı olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?