Panik ataklı hamişler buraya

Ama vesveseli olmak sorunu çözmez canımcım. Ben üstüne gidiyorum varsa sorun halledilsin istiyorum. Bu daha doğru bence hem kafan da temizleniyor. Hatta tansiyonum çıktığında hemen dr.a gittim ve beni yatırın bu akşam takip edin dedim. Dr. da gerek yok eve gidebilirsiniz dedi de geldim eve. Yatırsa yatcaktım hemen kaydirigubbakcemile3

Merhaba hoşgeldin vereliniortak
Bu konuda bilgim yok ama bisiklet nickli bir arkadaş var o geçen gün doğurdu. Sanırım onda bu tarz bişey olmuştu ona sor bence. Bu arada bebişi de çok sağlıklı doğdu.

canım seni korkutmak ıstemem ama hemen dr gıtmenı onerırım bır sıtede okumustum ıshal ve zayıflık ta dr gıdılmesı gerekır dıe sen bence bekletmeden gorun sanırım hap verıyorlar ve bagırsak enfeksıyonundan kaynaklanıyordur ınsallah canım bunlara baglı bısey deıl bazen yedıklerımız ve soguk aldıgımızdada ıshal olabılıyoruz fakat korkulacak bısey yok daha fazla zayıflama...yerimseniben

ablam artık rahat olsan diyorum...dr.unda bunların normal olduğunu we bi sorun olmadıını sölemesine raamen neden hala bu kadar takıosunki...ben sana her seferinde sölüorum bişe olmicak die we olmuoda şükürler olsun..sen bi benim hamileliimi düşünsene..tansyonum şimdi tawan bi de o zmn nolurum acaba..sen haline şükret millet ne hastalıkları olmasına raamen hamile kalıo we bebeklerini dünyaya getirio..don't panicklava::roflol:

Canım seni tanımıyorum beni biriyle karıştırdın herhalde :jeyyar:
Ama olsun sen de aramıza hoşgeldin opuyorumnanaktan

Anladığım kadarıyla sende de panik bozukluk var. Dr.a başvurdun mu? böbrek anjiyosuna kadar olup herkesi ayağa kaldırıp tüm sonuçların da temiz çıktı mı he söyle canım? anlat bize biraz geçmişini ööle karşıdan söölüyon da sen yapabiliyon mu he canım? :mymeka:

bırden canım cok ıstedı bende sonradan aptallastım neysekı suan ıyıyım bebısıme bı zararı olmaz umarım:çok üzgünüm:

kız sevtap yakalayanadım seni yaa tüh gene kaçırdım seni ama çok güldüm sana iyisin dimi bişey olmadı kaydirigubbakcemile3

yaa tam ishal değil öyle zıt pırt tuvalete gitmek yok rutin olan fonksiyonum biraz cıvık sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…