- Konu Sahibi strawberry29
-
evt o bağırsak hareketi bebişinin hareketleri şekercim:) sonra hızlı tekme olacak onlar hatta hort diye döndüğünü falan da hissedeceksin . Ilk tekmelerinde alışık olmadığından bir fırlatacak seni:)) :dance:
Kızlar size bir hbrim var
Bugün dr.a gittim çarpıntım oldu ama sinirsel sanırım. dr.um hemen rahim kanallarıma baktı tansiyonla alakalı bişey olabilir mi diye onda da bişey çıkmadı sonra bir sürü kan ve idrar testi verdi onlar da temiz çıktı ama yine de kardiyoloji ve nefrolojiye gözükücem yarın. Dua edin onda da bişey çıkmasın :Saruboceq:
ayy sen tatlı matlı yaposun maşallah ben mutfağa giremiyorum gerçi sen bulantılı dönemi atlattın galiba benden 7 hafta öndesin sanırım
bende oyle mutfaga gırecek kadar bulantı olmadı hıc..kız olucak senınkı galıbazemuszemushayırlısı olsunda...canım ya ben sık takılıyorum kımseyı goremıyınce cıkıyorum hemen ama ılk acar acmaz buraya bakıyorum:)))
canım benım ya cok sevındım valla ınsallah dıger tetkıklerındede bısey cıkmaz dualarım senınle arkadasım...mutlaka haberdar et sonuclarından:Saruboceq:
hihoyyytBen sizin yerinizdee olsamm hamileliğin tadını çıkartırdımm.Şuan sızınle bir mucize var kızlar allaha emanetsinizzz onu veren yaradan allaha emanetsınız panik olmayın lütfen.Biliyorum insanın elinde olan bişi değil ama bol bol dua edin görüceksinizzz iç huzurunuz artıcak:Saruboceq:
sağol canım ben kendi adıma panik yapmamaya çalışıyorum ama bazen başaramıyorum.eğer istiyosan Allah sana da versin bebiş inş.
ay hayırlısı olsun ben kızları çok severim ama içime hep erkek gibi doğuyo sağlıklı olsunda farketmez artık.ben de sık takılıyorum ama denk gelmiyo işte.ya senin erkek mi kız mı bellidir.sormadım hiç bakmadım da yazdıklarına.cinsiyeti,ismi bellidir dimi?
Çok şükür :Saruboceq: hiçbişey çıkmadı sonuçlarımda dr.panikten diyor. 13-7 çıktı kardiyolojide, nefrolojide 14-7 çıktı tansiyonum. 2 dr.da yapılan tüm testlerde birşey çıkmadığını sadece kendi kendime ettiğimi söylediler.
Kızlar valla 2 günüm zehir oldu dün akşam hiç uyumadım gözlerim çatlıyor uykusuzluktan.
Siz de tüm tetkiklerinizi yaptırın ve gerisini düşünmeyin kurmayın ve fazla okumayın
hihoyyytBen sizin yerinizdee olsamm hamileliğin tadını çıkartırdımm.Şuan sızınle bir mucize var kızlar allaha emanetsinizzz onu veren yaradan allaha emanetsınız panik olmayın lütfen.Biliyorum insanın elinde olan bişi değil ama bol bol dua edin görüceksinizzz iç huzurunuz artıcak:Saruboceq:
ALLAH IN IZNIYLE OGLUM OLACAK CANIM COK SUKUR ALLAH IM ONU SAGLIKLI BIR SEKILDE BANA BAGISLASIN TABIKI CUMLEMIZINKINI:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?