- 23 Ocak 2016
- 35.086
- 51.051
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.841
Anksiyete canım bende de şu şekilde oluyor mesela uzak bir yere gideceksek ya trafik kazası geçiririz evimize dönemezsek diyorum senin yaşadıklarının aynılarını yaşadım hem de aynısını ama artık onların sadece boş düşünce olduğunu biliyorum. Elde değil geliyor ama çok fazla dikkate almazsan gidiyor. Onlar sadece bir düşünce diyeceksin umarım başarırsın eğer devam ederse terapi almanı öneririm.Kızlar bu hastalığı yaşayanlar sizce benim yaşadığım ne.bende şöyle bir sorun var başladığım işi bitiremeyecek olmam hastalanacak gibi hissediyorum.mesela dün tatile çıkacağız valizleri hazırlamam eşyaları yerleştirmem evi temizlemem gerekiyor.başaramama korkusu sardı beni daha öncede yaşadım bu tarz durumlarda aynı şeyleri başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum kalbim hızlı hızlı atıyor depresyonda gibiyim kendimi çok çaresiz hissediyorum gibi şeyler.neyse bu şekilde işlerimi bitirdim ve çıktık bir gün sonra normale döndüm sizce bu anksiyete veya panik atak gibi birsey mi .mesela başım ağrıyor beyin kanaması geçireceğimi düşünüyorum kalbim sıkışıyor öleceğimi kalp krizi geçireceğimi felan düşünüyorum
Evet mesela tatile giderkenacaba geri dönebilicek miyim eve.diye düşünüyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum başımın dönme nedeni kalbimin sıkışması hep psikoloji K diyorum en son yoğun şekilde 5 6yıl önce yaşamıştım tüm testleri yaptırdım hiç birseyAnksiyete canım bende de şu şekilde oluyor mesela uzak bir yere gideceksek ya trafik kazası geçiririz evimize dönemezsek diyorum senin yaşadıklarının aynılarını yaşadım hem de aynısını ama artık onların sadece boş düşünce olduğunu biliyorum. Elde değil geliyor ama çok fazla dikkate almazsan gidiyor. Onlar sadece bir düşünce diyeceksin umarım başarırsın eğer devam ederse terapi almanı öneririm.
Baş dönmesi kalp sıkışması kol uyuşması saymakla bitmez zaten en başta yaşadıklarımı yazmıştım bunların düşünce olduğunu bilirsen uzaklaşıyor. Ama bunu terapiden önce asla başaramadım.Evet mesela tatile giderkenacaba geri dönebilicek miyim eve.diye düşünüyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum başımın dönme nedeni kalbimin sıkışması hep psikoloji K diyorum en son yoğun şekilde 5 6yıl önce yaşamıştım tüm testleri yaptırdım hiç birsey
Çıkmadı cnm araştırdım bitki çayı içeceğim sakinleştirici özelliği olan adaçayı veya nane çayı
Ne güzel niloya maşallah. Darısı başımıza. Yarın randevum var. Karnıma ağrılar giriyor şimdiden heyecandan.Baş dönmesi kalp sıkışması kol uyuşması saymakla bitmez zaten en başta yaşadıklarımı yazmıştım bunların düşünce olduğunu bilirsen uzaklaşıyor. Ama bunu terapiden önce asla başaramadım.
Ne güzel niloya maşallah. Darısı başımıza. Yarın randevum var. Karnıma ağrılar giriyor şimdiden heyecandan.
[/QUOTEhiç terapi almadım ama terapi ile düzelir mi bilmiyorum
İnşAllah canım umarım iyi bir Dr a denk gelirsin. Ha ha neden heyecan yapıyorsun gerçekten anlatınca rahatlıcaksın bal göreceksin. Bikaç gündür arada yine geliyor mesela diyorum acaba Ms belirtisi olabilir mi yahut mide kanseri belirtisi sonra üzerinde durmuyorum ama itiraf edeyim bacağım ağrıyor diye Kalp Damar Cerrahına gittim klimanın çarpmasından kaynaklı olduğunu bile bile ama olsun içim rahat etti en azından merdiven çıkarken soluk soluğa kalmamın kilomdan kaynaklı olduğunu anlamış oldum.Ne güzel niloya maşallah. Darısı başımıza. Yarın randevum var. Karnıma ağrılar giriyor şimdiden heyecandan.
Gereksiz heyecanım vardı hep zaten. Sanki yarın sınavım var gibi karın ağrısı yaşıyorum. İnşallah terapiyle bunları da atlatırım. Sen de daha iyi olacaksın. Bir kerede böyle olmadık. Zaman lazım iyileşmeye.İnşAllah canım umarım iyi bir Dr a denk gelirsin. Ha ha neden heyecan yapıyorsun gerçekten anlatınca rahatlıcaksın bal göreceksin. Bikaç gündür arada yine geliyor mesela diyorum acaba Ms belirtisi olabilir mi yahut mide kanseri belirtisi sonra üzerinde durmuyorum ama itiraf edeyim bacağım ağrıyor diye Kalp Damar Cerrahına gittim klimanın çarpmasından kaynaklı olduğunu bile bile ama olsun içim rahat etti en azından merdiven çıkarken soluk soluğa kalmamın kilomdan kaynaklı olduğunu anlamış oldum.
Keşke devlet böyle bir imkan sunsa da herkes kullansaDüzenlenler var canım. Bana da psikiyatrist demişti ki ilaçla birlikte terapi alırsan iyi olursun. Umudum o yönde. Tabi herkesin bütçesi uygun olmuyor terapi almak için. Allah yardımcımız olsun.
Yok yok heyecanlanacak bir durum yok umarım iyi bir terapisttir. Denk gelmedi mi de gelmiyor. Bundan önceki bana iyi gelmemişti mesela tesadüfen Medical Park hastanesine gitmiştim. O vasıtayla tanıma imkanı buldum.Gereksiz heyecanım vardı hep zaten. Sanki yarın sınavım var gibi karın ağrısı yaşıyorum. İnşallah terapiyle bunları da atlatırım. Sen de daha iyi olacaksın. Bir kerede böyle olmadık. Zaman lazım iyileşmeye.
Ben yaklaşık 5 altı yık önce yaşadım yoğun şekilde birsürü tarihlim test yaptırdım hiç birsey çıkmadı sonra sürekli hera y kan tahlilleri yaptırırdım hiç birsey çıkmazdı daha sonra düzelmiştim bu pandomim döneminde tekrar başladıBen terapi ile düzeldim öncesinde Dr Dr geziyordum. 2 günde 1 hastanedeydim ailem bıkmıştı.
Pandemi sürecinde sağlıklı i insanlar bile panikatak oldu bizi sarsması çok normalBen yaklaşık 5 altı yık önce yaşadım yoğun şekilde birsürü tarihlim test yaptırdım hiç birsey çıkmadı sonra sürekli hera y kan tahlilleri yaptırırdım hiç birsey çıkmazdı daha sonra düzelmiştim bu pandomim döneminde tekrar başladı
İnşallah bana da iyi gelir canım. Bunaldım bu durumdan.Yok yok heyecanlanacak bir durum yok umarım iyi bir terapisttir. Denk gelmedi mi de gelmiyor. Bundan önceki bana iyi gelmemişti mesela tesadüfen Medical Park hastanesine gitmiştim. O vasıtayla tanıma imkanı buldum.
Var var hepsi var kuzum. Şuan bile kalbim sıkışıyor yani sıcak ve nefes almakta çok zorluk cekiyorumKızlar bu hastalığı yaşayanlar sizce benim yaşadığım ne.bende şöyle bir sorun var başladığım işi bitiremeyecek olmam hastalanacak gibi hissediyorum.mesela dün tatile çıkacağız valizleri hazırlamam eşyaları yerleştirmem evi temizlemem gerekiyor.başaramama korkusu sardı beni daha öncede yaşadım bu tarz durumlarda aynı şeyleri başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum kalbim hızlı hızlı atıyor depresyonda gibiyim kendimi çok çaresiz hissediyorum gibi şeyler.neyse bu şekilde işlerimi bitirdim ve çıktık bir gün sonra normale döndüm sizce bu anksiyete veya panik atak gibi birsey mi .mesela başım ağrıyor beyin kanaması geçireceğimi düşünüyorum kalbim sıkışıyor öleceğimi kalp krizi geçireceğimi felan düşünüyorum
Narincim günaydın terapiden çıkınca yaz canım ben de sonucu merak ediyorum. Ama ilk günde hemen büyük bir etki bekleme seninle ilgili bilgileri öğrenecek notunu alacak seni anlamaya çalışacak yine sana anlatımları da olacaktır tabii kiİnşallah bana da iyi gelir canım. Bunaldım bu durumdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?