Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bir kere de böyle olmadık bir kerede de iyileşmeyi beklemiyorum ama ataklara rağmen yapabilmek bizim için büyük başarı. Böyle böyle vücut alışacakmış. Öyle demişti psikolog. Perşembe randevum var. Ne önerecek diye merakla bekliyorum.

Çok doğru söylüyorsun. Yavaş yavaş gitmeye çalışıyorum. Birden yapamam gibime geliyor. İnşallah psikolog da görevler verirse daha kolay başarırım.

Ayy Perşembe mi randevu ne güzel yaz canım neler söylediğini terapiyi bırakma bak faydasını göreceksin bunca zamandır ilaç içtim ilaçla iyi olsaydım ben olurdum tamam ilaç da fayda ediyor ama ilaçla da düzelinmiyor işte tam

Çok doğru söylüyorsun. Yavaş yavaş gitmeye çalışıyorum. Birden yapamam gibime geliyor. İnşallah psikolog da görevler verirse daha kolay başarırım.
Ama ben asansör konusunda başaramıyorum mesela terapistim ile çalıştık ama olmuyor tek başıma binmek benim için kabus bazı yerlerde binmek zorunda kalıyorum ama yalnız kaldığım anda içinde kata varana kadar var yaaa

Yok canım korkma. sen dualarını oku rabbim karşılıksız bırakmaz inşallah.
Amin canım çok sağol uzun yola gidecek olduk mu hep korkuyorum evi nasıl temiz toplu bıraktım ya bişey olur da evimize dönemezsek diye bu hastalık böyle işte
Allah kazasız belasız varmayı dönmeyi nasip etsin tadını çıkar tatilin bak biz buralarda sürünüyoz :) kıymetini bil :) rezeneyi aldım sonunda bakalım nezaman içicemm:))))) kaderde ne varsa o hiç korkma Allah a karşı gelemeyiz bu güzel imkanı veren Rabbim dönmeyide nasip eder güzel şeyler düşün :) öptüm

Ben biniyorum arada :)

Yok aynen öyle ilaç bir yere kadar. Kesinlikle terapi alınmalı. Tabi yazarım canım. Hem belki birine de faydamız olur. İlk görevim atak gelince bekle idi. Onu yaptım 10 gün boyunca. Şimdi gidince ne söyleyecek çok merak ediyorum. İnşallah hepimiz kurtuluruz bu durumdan.

Anladıkça farkına vardıkça bak nasıl düzeliceksin bebişim :) burada bi terapi :)

Amin canım sağol öyle kaderde ne varsa onu göreceğiz deyip bazen teslim oluyorum
O rezene bu akşam içilecek

Ben de binemiyordum. Çocuğumdan utandığım için binmeye başladım. Ben korkunca o da benim gibi olmaya başladı. Onun da hayatı benim gibi olmasın diye zorla biniyorum ama eski tip asansörlere bir de kırmızı etiketlilere binmiyorum. Psikolog öyle olanlara binme zaten demişti.

Amin canım sağol öyle kaderde ne varsa onu göreceğiz deyip bazen teslim oluyorum
O rezene bu akşam içilecek
Yok valla akşam olmasın gündüz olsun :) akşam onun paniğini çekmiyim ilk içicemya gündüz çıkar dolaşırım biraz içtikten sonra :)

Bende seçiciyim tabi her asansöre binmem benim binada var ama asla binmiyom kaç kere merdivenleri silen abla kaldı çünkü

Ben biniyorum arada :)
Arada biniyorsan süper size güleceğiniz bişey anlatayım.
Yakınımızda bi kafe var eşimle onun arkadaşını biizm komşuyla tanıştırcaz. Asansöre hepsi bindi eşim de ben deidm binemem görevliye sordum dedim merdiven var mı kafenin olduğu kata varmak için asansörde ara kat yok direkt 5.kat görevli bana dedi yangın merdivenleri var ama geniş olanlarından 2 tane yan yana ben başladım çıkmaya etraf uçurum kafenin kapısına geldim kitli tıkla dur açan yok içerisi gözüküyor gören yok beni ben şaklaban eşim diyor nerdesin kapıdayım açmıyorlar dedim gel beni al etraf uçurum o da başlamış diğer merdivenden çıkmaya diyor neredesin karşıdan artık birbirimize bakıyoruz kahkahayı bastık sonra geldi beni aldı diğer merdivenden asansöre bindik eşimin elini tuttum ama kalbim nasıl atıyor tabi arkadaşlara da rezil oldum

Geçen avm de kızımla bindik o kata gelene kadar kalbim küt küt kızım yine asansör diye çıldırıyor

Geçen avm de kızımla bindik o kata gelene kadar kalbim küt küt kızım yine asansör diye çıldırıyor
Kızım benim yüzümden fobi sahibi olursa kendimi affedemem. Bir iki kez arabada fena olup geri döndüm. Şimdi hep soruyor yine kötü olur musun diye. Ona çaktırmamaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…