- 30 Ocak 2018
- 2.359
- 3.144
- 133
- 35
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.381
Bir kere de böyle olmadık bir kerede de iyileşmeyi beklemiyorum ama ataklara rağmen yapabilmek bizim için büyük başarı. Böyle böyle vücut alışacakmış. Öyle demişti psikolog. Perşembe randevum var. Ne önerecek diye merakla bekliyorum.Aynen öyle ilaç da bi yere kadar doktorum hep söyler ilacı koltuk değneği gibi düşünün diye. Biz de gittik kayınvalidemler bu bayram köydeki yazlıkta kestiler bize de ziyaret etmek için oraya gitmek gerekti. Ama akşam biraz atak geldi o gece zanax içtim. Ertesi sabah döndük evime gelince daha rahat ettim. Annemlere yemeğe gittik orda da1 saat falan atak geldi
Çok doğru söylüyorsun. Yavaş yavaş gitmeye çalışıyorum. Birden yapamam gibime geliyor. İnşallah psikolog da görevler verirse daha kolay başarırım.Amin inşallah canım gittik mi de dönerken yolu düşünürüm sen de gitmeye korktuğun yerlere üzerine gideceksin gitmeden olmuyor çünkü atak geçirmekten korktuğun yerlere daha çok gidilmeli diye bugün okuduğum kitapta da okudum
Ayy Perşembe mi randevu ne güzel yaz canım neler söylediğini terapiyi bırakma bak faydasını göreceksin bunca zamandır ilaç içtim ilaçla iyi olsaydım ben olurdum tamam ilaç da fayda ediyor ama ilaçla da düzelinmiyor işte tamBir kere de böyle olmadık bir kerede de iyileşmeyi beklemiyorum ama ataklara rağmen yapabilmek bizim için büyük başarı. Böyle böyle vücut alışacakmış. Öyle demişti psikolog. Perşembe randevum var. Ne önerecek diye merakla bekliyorum.
Ama ben asansör konusunda başaramıyorum mesela terapistim ile çalıştık ama olmuyor tek başıma binmek benim için kabus bazı yerlerde binmek zorunda kalıyorum ama yalnız kaldığım anda içinde kata varana kadar var yaaaÇok doğru söylüyorsun. Yavaş yavaş gitmeye çalışıyorum. Birden yapamam gibime geliyor. İnşallah psikolog da görevler verirse daha kolay başarırım.
Yok canım korkma. sen dualarını oku rabbim karşılıksız bırakmaz inşallah.
Allah kazasız belasız varmayı dönmeyi nasip etsin tadını çıkar tatilin bak biz buralarda sürünüyoz :) kıymetini bil :) rezeneyi aldım sonunda bakalım nezaman içicemm:))))) kaderde ne varsa o hiç korkma Allah a karşı gelemeyiz bu güzel imkanı veren Rabbim dönmeyide nasip eder güzel şeyler düşün :) öptümAmin canım çok sağol uzun yola gidecek olduk mu hep korkuyorum evi nasıl temiz toplu bıraktım ya bişey olur da evimize dönemezsek diye bu hastalık böyle işte
Ben biniyorum arada :)Ama ben asansör konusunda başaramıyorum mesela terapistim ile çalıştık ama olmuyor tek başıma binmek benim için kabus bazı yerlerde binmek zorunda kalıyorum ama yalnız kaldığım anda içinde kata varana kadar var yaaa
Yok aynen öyle ilaç bir yere kadar. Kesinlikle terapi alınmalı. Tabi yazarım canım. Hem belki birine de faydamız olur. İlk görevim atak gelince bekle idi. Onu yaptım 10 gün boyunca. Şimdi gidince ne söyleyecek çok merak ediyorum. İnşallah hepimiz kurtuluruz bu durumdan.Ayy Perşembe mi randevu ne güzel yaz canım neler söylediğini terapiyi bırakma bak faydasını göreceksin bunca zamandır ilaç içtim ilaçla iyi olsaydım ben olurdum tamam ilaç da fayda ediyor ama ilaçla da düzelinmiyor işte tam
Anladıkça farkına vardıkça bak nasıl düzeliceksin bebişim :) burada bi terapi :)Daha iyiyim şükürler olsun. Ancak şunu anladım mesela bayram diye köyüme gitmem gerekti. Mecbur gittim. Tabi aklımda türlü korkular. Ama yine de yapabildiğimi gördükçe daha iyi hissediyorum kendimi. İlaç bir yere kadar onu anladım.
Amin canım sağol öyle kaderde ne varsa onu göreceğiz deyip bazen teslim oluyorumAllah kazasız belasız varmayı dönmeyi nasip etsin tadını çıkar tatilin bak biz buralarda sürünüyoz :) kıymetini bil :) rezeneyi aldım sonunda bakalım nezaman içicemm:))))) kaderde ne varsa o hiç korkma Allah a karşı gelemeyiz bu güzel imkanı veren Rabbim dönmeyide nasip eder güzel şeyler düşün :) öptüm
Ben de binemiyordum. Çocuğumdan utandığım için binmeye başladım. Ben korkunca o da benim gibi olmaya başladı. Onun da hayatı benim gibi olmasın diye zorla biniyorumAma ben asansör konusunda başaramıyorum mesela terapistim ile çalıştık ama olmuyor tek başıma binmek benim için kabus bazı yerlerde binmek zorunda kalıyorum ama yalnız kaldığım anda içinde kata varana kadar var yaaa
Yok valla akşam olmasın gündüz olsun :) akşam onun paniğini çekmiyim ilk içicemya gündüz çıkar dolaşırım biraz içtikten sonra :)Amin canım sağol öyle kaderde ne varsa onu göreceğiz deyip bazen teslim oluyorum
O rezene bu akşam içilecek
Aynen öyle sero abla. İyiki sizler de burası da var.Anladıkça farkına vardıkça bak nasıl düzeliceksin bebişim :) burada bi terapi :)
Bende seçiciyim tabi her asansöre binmem benim binada var ama asla binmiyom kaç kere merdivenleri silen abla kaldı çünküBen de binemiyordum. Çocuğumdan utandığım için binmeye başladım. Ben korkunca o da benim gibi olmaya başladı. Onun da hayatı benim gibi olmasın diye zorla biniyorum ☹ama eski tip asansörlere bir de kırmızı etiketlilere binmiyorum. Psikolog öyle olanlara binme zaten demişti.
Oyyy canım hepimiz biriz çünkü ne çektiğimizi biliyoruz feraha çıktığımızıda görecez ben inanıyorumAynen öyle sero abla. İyiki sizler de burası da var.
Çok haklısın o konuda. Bile bile de içinde kalmak istemem. Gerek yok o kadar aksiyonaBende seçiciyim tabi her asansöre binmem benim binada var ama asla binmiyom kaç kere merdivenleri silen abla kaldı çünkü
Arada biniyorsan süper size güleceğiniz bişey anlatayım.Ben biniyorum arada :)
Asla güvenmiyorum ben çizdim biliyorum bildiğim halde binmem binemiyorum yanımda biri olacakBende seçiciyim tabi her asansöre binmem benim binada var ama asla binmiyom kaç kere merdivenleri silen abla kaldı çünkü
Geçen avm de kızımla bindik o kata gelene kadar kalbim küt küt kızım yine asansör diye çıldırıyorBen de binemiyordum. Çocuğumdan utandığım için binmeye başladım. Ben korkunca o da benim gibi olmaya başladı. Onun da hayatı benim gibi olmasın diye zorla biniyorum ☹ama eski tip asansörlere bir de kırmızı etiketlilere binmiyorum. Psikolog öyle olanlara binme zaten demişti.
Kızım benim yüzümden fobi sahibi olursa kendimi affedemem. Bir iki kez arabada fena olup geri döndüm. Şimdi hep soruyor yine kötü olur musun diye. Ona çaktırmamaya çalışıyorum.Geçen avm de kızımla bindik o kata gelene kadar kalbim küt küt kızım yine asansör diye çıldırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?